Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupili smo i mi slično kao fortes, plus rezance kineske i tajlandske supe, japanski soja sos iz Holandije (: ...

O kakvim kesama pišete?
Ima onih "kuronki" za voće i povrće.
Šta, to se naplaćuje ili ...u čemu je prob.?

Kupili smo i mi slično kao fortes, plus rezance kineske i tajlandske supe, japanski soja sos iz Holandije (: ...

O kakvim kesama pišete?
Ima onih "kuronki" za voće i povrće.
Šta, to se naplaćuje ili ...u čemu je prob.?

Nema kesa papirnih. Mozes da kupis one skupe plasticne.

Što ne ponesete svoje torbe, pa kolica do gepeka, pa roba u torbu, vratite kolica i kuciiii :)

Pa sto idemo sa posla autobusom, taksijem ili peske. Necu valjda jos da idem do kuce posle svega, penjem se bez lifta i onda silazim ponovo sa cegerom, pa se penjem do lidla, pa se opet penjem jos jednom sa stvarima iz radnje.

A drugo te kese mi trebaju kasnije za djubre.

Pa sto idemo sa posla autobusom, taksijem ili peske. Necu valjda jos da idem do kuce posle svega, penjem se bez lifta i onda silazim ponovo sa cegerom, pa se penjem do lidla, pa se opet penjem jos jednom sa stvarima iz radnje.

A drugo te kese mi trebaju kasnije za djubre.
eee onda je to druga stvar :lol:

Dobili su kese ali samo one vece i skuplje.

Uzeo sam vanilice, to prvi put vidim u Lidlu, stoje kod cokolada, a ne kod kolaca. Rucno pravljene. Pakovanje je 200 i nesto din, recimo oko 250.

I moj omiljeni toalet papir je na snizenju troslojni floralys 139 din za 8 rolni. z:lol:

Žena mi .....nas tera da jedemo pačju supu i da budemo njome oduševljeni.
Okej, ioliramo se za toliko.

Želite da kažete da one kurtonke-kese što sam stavljao pomorandže i takoto sam platio na kasi...recite slobodno?

Te male plasticne na vocu su free. Imas velike plasticne na kasi koje kostaju 120-130 din. I kartonske od 14 i 24. Imas sad i cegere, po ne znam kojoj ceni, umesto malih kesa.

Btw, vanilice su ok. Nije neki vrh vrhova, ali ok.

E da uzeo sam i maramice za ciscenje telefona i monitora. 149 din.

https://www.lidl.rs/sr/p/product-re...ramice-za-ciscenje-telefona-i-monitora/p27548
E, tako..konačno - -ne plaćaju seee kese za voće i povrće.. nedelju dana, bre, mi treba da vam izvučem iskaz, kao jegulje ste.
Pa, svuda ionako plaćamo kese. Što bi Švaba dao za dž.
Ipohvaljujem i ja celu kolekciju W5, naročito onu za glancanje enterijera u automobilima.
I pohvaljujem takođe grčki jogurt xxxl.
One tajlandske supe su fooj. Skrobasto 'nje..ko zna kakve su žabe stavili unutra.

Juče sam kupio u lidlu mlevenu junetinu kilo i napravio gurmanske pljeskavice. Meso neda je loše i nekvalitetno katastrofa jedna. Em neukusno em nisam mogao da ih ispržim kako treba jer je izašla gomila vode pa su se u stvari kuvale u tiganju. Iz kilo mesa mi je istrčalo litar vode 🤮

Pačetinu sa kevom nisam nalovio pre par dana ciljano sam išao, baš sam se razočarao. I juče sam je tražio djoka.

Pačetina mi je nešto najluđe što sam probao još u parizu kada sam bio pre par godina i gadno se navukao. Kod nas to slepci ne uvoze ne znam zašto. Valjda smo svinjarska nacija z:cry:

Kakva je hrana za pse? Bratu sam uzo xxl džak tražio, moj pas to nikada nije hteo da jede tj sve nešto jedva. Obožavao je one grickalice jedino 🤗

Ja uvek pokupim nekoliko kutija u koje natrpam hranu.ako uzmeš iste shvatićeš da se uklapaju jedna na drugu pa tu hranu lepo složiš u špajz da stojine zauzima prostor. Posle uistoj izbacim đubre ili držim neki alat odnesem nekome nešto. SMRT KESAMA!

Poslednja izmena:
E, tako..konačno - -ne plaćaju seee kese za voće i povrće.. nedelju dana, bre, mi treba da vam izvučem iskaz, kao jegulje ste.
Pa, svuda ionako plaćamo kese. Što bi Švaba dao za dž.
Ipohvaljujem i ja celu kolekciju W5, naročito onu za glancanje enterijera u automobilima.
I pohvaljujem takođe grčki jogurt xxxl.
One tajlandske supe su fooj. Skrobasto 'nje..ko zna kakve su žabe stavili unutra.
Daje švaba kesice šzo nebi kada su od recikliranih beskućnika stara je to nacistička škola. A i može da nas časti sada pošto su rasprodali kompletnu industriju i privredu. Stranac ti ore, stranac prerađuje i stranac ti prodaje hranu u rođenoj zemlji. Tvoje je samo da radiš za minimalac i gutaš strane nn lekove koje ti prepišu potplaćeni doktori.

Juče sam kupio u lidlu mlevenu junetinu kilo i napravio gurmanske pljeskavice. Meso neda je loše i nekvalitetno katastrofa jedna. Em neukusno em nisam mogao da ih ispržim kako treba jer je izašla gomila vode pa su se u stvari kuvale u tiganju. Iz kilo mesa mi je istrčalo litar vode 🤮

Pačetinu sa kevom nisam nalovio pre par dana ciljano sam išao, baš sam se razočarao. I juče sam je tražio djoka.

Pačetina mi je nešto najluđe što sam probao još u parizu kada sam bio pre par godina i gadno se navukao. Kod nas to slepci ne uvoze ne znam zašto. Valjda smo svinjarska nacija z:cry:

Kakva je hrana za pse? Bratu sam uzo xxl džak tražio, moj pas to nikada nije hteo da jede tj sve nešto jedva. Obožavao je one grickalice jedino 🤗
Pacetinu regilarno mozes da kupis I na pijaci kod odgajivaca gde se prodaje piketina..imaju I curetinu I guscetinu I pacetinu..

Nisam to vido na kaleniću nikad samo piletinu... A sveže meso nebi baš uzimao na pijaci tek tako, nemam provereno tašta ima na drugoj pijaci ali ne pričamo. Kupovao sam u inostranstvu italijansku pačetinu prste da poližeš a džabaka je. Napunim friz odma i jaka je, masna, slasna obavezno sa krompirićima :kez:

Ozb? Imaju patke? Mislio sam da samo loš kesten pire prodaju :-)
A jel imaju onu kuvanu mađarsku slaninu na tablu?

Poslednja izmena:

Back