Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
70-om sprat.Te pizdarije kupuj u kineskom tržnjaku u 45om bloku bukvalno su DŽABE u odnosu na ove naše lopove. Litar fiš sosa 250-300 din.
Gledala sam i doslo mi da pokupujem od svega po nesto pa na kraju kupih kompot od mangaAzijske zajebavancije su danas u ponudi pa ko voli. Uzeo nudle i povrće za vok, chili,sohja sos, vasabi kikiriki i jasmin pirinač....
Inače dripci stvarno nemaju kese ladno...![]()
Uzela kikiriki.Azijske zajebavancije su danas u ponudi pa ko voli. Uzeo nudle i povrće za vok, chili,sohja sos, vasabi kikiriki i jasmin pirinač....
Inače dripci stvarno nemaju kese ladno...![]()
Kupili smo i mi slično kao fortes, plus rezance kineske i tajlandske supe, japanski soja sos iz Holandije (: ...
O kakvim kesama pišete?
Ima onih "kuronki" za voće i povrće.
Šta, to se naplaćuje ili ...u čemu je prob.?
Što ne ponesete svoje torbe, pa kolica do gepeka, pa roba u torbu, vratite kolica i kuciiii![]()
eee onda je to druga stvarPa sto idemo sa posla autobusom, taksijem ili peske. Necu valjda jos da idem do kuce posle svega, penjem se bez lifta i onda silazim ponovo sa cegerom, pa se penjem do lidla, pa se opet penjem jos jednom sa stvarima iz radnje.
A drugo te kese mi trebaju kasnije za djubre.
Kako spremas pacetinu?Ima pacetine a onde dimljene viršle su odlicne
E, tako..konačno - -ne plaćaju seee kese za voće i povrće.. nedelju dana, bre, mi treba da vam izvučem iskaz, kao jegulje ste.Te male plasticne na vocu su free. Imas velike plasticne na kasi koje kostaju 120-130 din. I kartonske od 14 i 24. Imas sad i cegere, po ne znam kojoj ceni, umesto malih kesa.
Btw, vanilice su ok. Nije neki vrh vrhova, ali ok.
E da uzeo sam i maramice za ciscenje telefona i monitora. 149 din.
https://www.lidl.rs/sr/p/product-re...ramice-za-ciscenje-telefona-i-monitora/p27548
Daje švaba kesice šzo nebi kada su od recikliranih beskućnika stara je to nacistička škola. A i može da nas časti sada pošto su rasprodali kompletnu industriju i privredu. Stranac ti ore, stranac prerađuje i stranac ti prodaje hranu u rođenoj zemlji. Tvoje je samo da radiš za minimalac i gutaš strane nn lekove koje ti prepišu potplaćeni doktori.E, tako..konačno - -ne plaćaju seee kese za voće i povrće.. nedelju dana, bre, mi treba da vam izvučem iskaz, kao jegulje ste.
Pa, svuda ionako plaćamo kese. Što bi Švaba dao za dž.
Ipohvaljujem i ja celu kolekciju W5, naročito onu za glancanje enterijera u automobilima.
I pohvaljujem takođe grčki jogurt xxxl.
One tajlandske supe su fooj. Skrobasto 'nje..ko zna kakve su žabe stavili unutra.
Pacetinu regilarno mozes da kupis I na pijaci kod odgajivaca gde se prodaje piketina..imaju I curetinu I guscetinu I pacetinu..Juče sam kupio u lidlu mlevenu junetinu kilo i napravio gurmanske pljeskavice. Meso neda je loše i nekvalitetno katastrofa jedna. Em neukusno em nisam mogao da ih ispržim kako treba jer je izašla gomila vode pa su se u stvari kuvale u tiganju. Iz kilo mesa mi je istrčalo litar vode
Pačetinu sa kevom nisam nalovio pre par dana ciljano sam išao, baš sam se razočarao. I juče sam je tražio djoka.
Pačetina mi je nešto najluđe što sam probao još u parizu kada sam bio pre par godina i gadno se navukao. Kod nas to slepci ne uvoze ne znam zašto. Valjda smo svinjarska nacija
Kakva je hrana za pse? Bratu sam uzo xxl džak tražio, moj pas to nikada nije hteo da jede tj sve nešto jedva. Obožavao je one grickalice jedino![]()