moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Ta prodavnica je odlična za razne proizvode.Pa imate madjarsku radnju kod Kalenica ako bas hocete patke, guske i ostale stvari. To je tamo redovna ponuda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta prodavnica je odlična za razne proizvode.Pa imate madjarsku radnju kod Kalenica ako bas hocete patke, guske i ostale stvari. To je tamo redovna ponuda.
Ta prodavnica je odlična za razne proizvode.
Da li kupujete omekšivač za veš u Lidlu, i koji? Ja sam kupila neki, ceo hodnik gde mi se suši veš miriše, a veš baš i ne. A ja volim kada veš miriše na omekšivač.
Da, ima zacina, madjarskih cokolada i slatkisa, mlecnih proizvoda, puter je jeftiniji nego drugde, ali je obicno kraci rok upotrebe, suhomesnatih proizvoda raznih... Pacetine i ostale perutnine... I naravno kesten pirea vise vrsta - sto mi je i omiljena poslastica...![]()
Где је тачно та мађарска радња? Раније је била у Макензијевој.
turisticka turaMali predlog ako idete u taj kraj. Moze da se napravi tura. Ako se krene ranije na Kalenic, onda je prva stanica Skroz dobra pekara dorucak i mali odmor, onda madjarska radnja, pa Kalenic. A ako se zakasni, onda prvo pijaca, pa u povratku madjarska radnja, pa onda u Walter na cevape.![]()
turisticka tura![]()
dugo nisam bila u toj prodavnici, prosetacu ovih dana , zadnji put sam kupila kesten pire i tokaj
Uzeo onaj senzor za sapun...dobar trip a i ne izgleda loše.