Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, ima zacina, madjarskih cokolada i slatkisa, mlecnih proizvoda, puter je jeftiniji nego drugde, ali je obicno kraci rok upotrebe, suhomesnatih proizvoda raznih... Pacetine i ostale perutnine... I naravno kesten pirea vise vrsta - sto mi je i omiljena poslastica... z:lol:

Где је тачно та мађарска радња? Раније је била у Макензијевој.

Где је тачно та мађарска радња? Раније је била у Макензијевој.

U Novopazarskoj. Ako ides od Gradica Pejtona skrenes odmah pored Skroz dobre pekare desno iza coska i ides nekih 50 metara onda sa desne strane.
Ako ides od Kalenica ka Cuburskom parku onda posle poste skrenes desno u Novopazarsku i tu je odmah blizu raskrsnice preko puta.

Mali predlog ako idete u taj kraj. Moze da se napravi tura. Ako se krene ranije na Kalenic, onda je prva stanica Skroz dobra pekara dorucak i mali odmor, onda madjarska radnja, pa Kalenic. A ako se zakasni, onda prvo pijaca, pa u povratku madjarska radnja, pa onda u Walter na cevape. z;)

Mali predlog ako idete u taj kraj. Moze da se napravi tura. Ako se krene ranije na Kalenic, onda je prva stanica Skroz dobra pekara dorucak i mali odmor, onda madjarska radnja, pa Kalenic. A ako se zakasni, onda prvo pijaca, pa u povratku madjarska radnja, pa onda u Walter na cevape. z;)
turisticka tura :rotf:

turisticka tura :rotf:

Jeste. A zaboravio sam i klupicu izmedju poste i Kalenica. Tu mozete isto da sednete da se odmorite, posebno ako vucete vise stvari sa pijace. z:lol:

E da. A u povratku sa pijace, ako nastavite pravo prema parku umesto desno ka madjarskoj radnji ima mala pekara sa strane gde prodaju mantije. Eto jos jedne lokacije za obilazak.

dugo nisam bila u toj prodavnici, prosetacu ovih dana , zadnji put sam kupila kesten pire i tokaj

Kesten pire je obavezan. Moj omiljeni je sa rumom. z:lol:

Ali ima i drugih stvari, na primer njihov topljeni zdenka sir je bolji od naseg 3 puta. Vajkrem razne stvari. Onda su imali i jedno vreme namaze u vurda/urda stilu.

Onda ona velika pakovanja zacina/cajeva. Maticnjak u kesi od koliko ono bese 400 grama. To je dozivotno pakovanje. Ono ostavis i naslednicima kad odes. z:lol:

E danas nema papirnih kesa u Lidlu. Vratio sam neke stvari na kasi jer nisam mogao da nosim u rukama. A nisam lud da placam plasticnu kesu 130 dinara kad je ista takva pre lova na vestice (kese) kostala 15. Tako da ponesite torbe ako idete danas. Na snizenju je Baroni cajna od 250g pakovanje.

Taj baroni je teška socijala, viršle se izdeformišu čim ih stavim u vodu. Oni kao ispitaće problem. Nabiguzi.

Tečnost za pranje stakla uništava sistem u automobilu tj zapuši brizgaljke boja

IMG_20201122_142159.jpg

Evo sad sok od jabuke koji kupujem kad se pojavi ,nije isti ukus vodeniji je,kao sto se usput promenila riba u fish fingersima,skoro bila koska sljive u cokoladici,u nemackoj sam bilo odusevljeniji kvalitetom

Azijske zajebavancije su danas u ponudi pa ko voli. Uzeo nudle i povrće za vok, chili,sohja sos, vasabi kikiriki i jasmin pirinač....

Inače dripci stvarno nemaju kese ladno...:eek:

Back