Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam danas bila u inđijskom Lidlu. Ćevapa, koji su na akciji 529din/kg ima, a i trapista u crvenom omotu, iako je cena baš povoljna, a taj sir dobar. Ima dugotrajnog mleka u pakovanju od 1,5l, gde litar izađe 90 dinara. Rok mu je do februara. Za te pare mleka nema, čak ni po sistemu "bolja cena" našeg preCednika.
Sa svim što je nina napisala sam saglasna. Određene stvari kupujem u Lidlu, ponešto novo probam, pa ako mi se sviđa nastavim da kupujem, a ako ne, ne kupujem, pa nikom ništa.
Ja ne živim u gradu, nemam ostale markete na svakom ćošku, i u Lidl idem ciljano, kada je na akciji ono što me zanima. Tako isto pratim akcije u ostalim marketima, pa sam recimo u Maxi išla po kisele krastavce i ajvar, robne marke Premia, koji su odlični, a bili na akciji.
Ено, син купио два сира. Каже да је рок до јануара.

Jeste, do januara mu je rok.
Recimo, mleveni mak kupujem isključivo u Lidlu. Na sto mesta sam kupovala, i na svih sto je bio užegao. Samo iz Lidla bude ispravan.
Destilovana voda je jeftinija nego bilo gde drugde. Pileća prsa u omotu, koje proizvodi Juhor, nigde ne mogu da se kupe jeftino kao u Lidlu. Ni po redovnoj ceni, a kada bude akcija, da ne pričam. Čokoladne bananice, meni lepše nego Štarkove, isto su jeftinije kada je redovna cena.
Ono što sam danas primetila, prvi put, do sada toga nije bilo, da je mnogo stvari ispreturano i pomešano. Recimo, zajedno stoje pidžame, čarape i potkošulje. To jeste do ljudi, koji dođu, riju, izmešaju, ostave negde usput, pa se tako sve pobrkao, ali moraju da nađu način da tome stanu na put. Više radnika da zaposle, pa da ili opominju bahate kupce, ili da sređuju to za tim istim bahatim kupcima.

Jeste, do januara mu je rok.
Recimo, mleveni mak kupujem isključivo u Lidlu. Na sto mesta sam kupovala, i na svih sto je bio užegao. Samo iz Lidla bude ispravan.
Destilovana voda je jeftinija nego bilo gde drugde. Pileća prsa u omotu, koje proizvodi Juhor, nigde ne mogu da se kupe jeftino kao u Lidlu. Ni po redovnoj ceni, a kada bude akcija, da ne pričam. Čokoladne bananice, meni lepše nego Štarkove, isto su jeftinije kada je redovna cena.
Ono što sam danas primetila, prvi put, do sada toga nije bilo, da je mnogo stvari ispreturano i pomešano. Recimo, zajedno stoje pidžame, čarape i potkošulje. To jeste do ljudi, koji dođu, riju, izmešaju, ostave negde usput, pa se tako sve pobrkao, ali moraju da nađu način da tome stanu na put. Više radnika da zaposle, pa da ili opominju bahate kupce, ili da sređuju to za tim istim bahatim kupcima.
Hvala za ovaj info..ja za mleveni mak idem u Zemun i to sam palnirala narednih dana.. do Lidla mi je bliže i jednostavnije
..samo da mak nije užegao i da ima onaj ukus koji peče..par puta sam bacala takav mak

Ti si žena fenomen..svaka ti cast, iskreno ja to ne bih radila
Бахато и немарно понашање ме изузетно нервира а како радим у својој кући тако исто и на јавном месту. Не можеш нешто што стоји у хладној витрини остављати макар где.

Poslednja izmena:
Ја враћам артикле који су остављени где им место није. Не мрзи ме.
Ја скупљам редовно смеће од улаза до контејнера или по кеју док шетам. Или где год. За неке сам можда луда, али не могу то да оставим. Себе сматрам културном и патриотом.

To je sve Cavendish banana.

Ako izgleda kao nasa banana, te velicine, zuta, bez tackica, to je ista banana.

Sve druge se razlikuju po velicini, boji, tackama itd.
Nije ista, jela sam tamo, mada kod njih skoro i da nema ovakvih kao kod nas.

Manje su i izgledaju spolja drugačije, koliko to za bananu može da se kaže :lol: ni ukus nije isti.

Ја скупљам редовно смеће од улаза до контејнера или по кеју док шетам. Или где год. За неке сам можда луда, али не могу то да оставим. Себе сматрам културном и патриотом.
jel pokupis i ono u hodniku? :prstic:

p.s.
kazi decku da mi se javi..nasao sam idealan poklon tebi za rodjendan :mrgreen:

1697883784862.jpeg

ova je i zgodna kao ti :kez:

Svratila sinoć u lidl i vidim da im je pun zamrzivač onih pogačica po 104 dinara kg. Hm, nešto tu ne štima...uzmem 2 pakovanja (do sad je uvek na tim akcijama moglo po 3) i odem na kasu.
E pa caka je kao i sa puterom...da bi ih dobio po toj ceni, mora račun da je veći od 1000 dinara.
Ne bi bio problem da je bilo bilo kakve instant kafe da se kupi jer mi je to trebalo, ali nije...oni više nemaju u ponudi instant kafu osim one 3 u jedan i 2 u jedan.
Ja od toga prdim kao zmaj nadima me toliko da se ujutro probudim zakačen za luster :sad2:

Back