Vučić neće bez građanskog rata dati vlast

dancing.gif

Reče"Još godinu i po sam predsednik"ok legitimno i u pravu je samo fora je što 27-e kreće da radi mada je već to sa Tomom 17- e izveo pokaznu vežbu da se prebaci na mesto premijera koji sve odlučuje a Brnu Anabić i Vučevića na mrsto predsrdnika-preslikana Putinova vladavina Rusijom.
Лаже. Хоће "изненада" да распише изборе кад се нико не нада.
Неће он издржати ни годину дана, каквих годину и по. Нема ништа од тога. Биће избора и он то зна али рачуна да ће му се вратити ранија популарност. Ал нема ништа ни од тога.

Лаже. Хоће "изненада" да распише изборе кад се нико не нада.
Неће он издржати ни годину дана, каквих годину и по. Нема ништа од тога. Биће избора и он то зна али рачуна да ће му се вратити ранија популарност. Ал нема ништа ни од тога.
Nikada. To je nemoguce, moze samo da se srozava.

To pokazuje svakim novim skupom. Danas u Nisu novi fijasko a botovi iz drzavnih preduzeca su sve nervozniji jer moraju da idu na skupove po 300+km...

Vučić neće bez građanskog rata dati vlast​

prodace pola srbije stranim rudarskim kompanijama, vec je otisla osmina, i to ne racunam KiM, samo ako se nadate da su sinisini ofsor prijatelji, pa da cete nesto od njega preko veze i vi da iskamcite, inace...

koji ce vam q vlast, ako nemate vise srbiju, men' to ne ide u glavu? ovde ko hoce da mi odgovori da ne smetam na ovoij temi
https://forum.krstarica.com/threads...ekst-o-velikim-uspesima-srbije.1029777/page-6
https://forum.krstarica.com/threads...ekst-o-velikim-uspesima-srbije.1029777/page-7

Ako će alternativa da mu budu otvoreni nedavači , mrzitelji svega evropskog, četnici, verski fanatici, ćiriličari i slični, onda ne da ne treba da da vlast takvima, već nikako ne sme!
Власт се бира на изборима. Не даје се. Ни Вучић није дошао на власт тако што му је то неко дао или поклонио.
Ако је планирао да влада као династија Вучић једно 50 година, мало се зезнуо.

Neće.
Alternativa su Marinika, Ćuta, Dabrica i Dinko.
Sve po tvom ukusu.
Nedavači koketiraju sa cenzusom.
Marinika? Promenila 10 stranaka, zalaže se za balanusero kurs zvani 4 stuba spoljne politike kao i njen šef đido .
Ćuta i Savo? Ruski i kineski plaćenici!
Dobrica? Ko je taj uopšte?
Dinko? Nebitni profa, ni on sam sebi ne daje toliki značaj koliko mu daju razni kosmetičari.

Uzgred, ja se vezujem za ideje, ti navedeni Miki Mausi su prolazni i nebitni ko i zrno peska.

Marinika? Promenila 10 stranaka, zalaže se za balanusero kurs zvani 4 stuba spoljne politike kao i njen šef đido .
Ćuta i Savo? Ruski i kineski plaćenici!
Dobrica? Ko je taj uopšte?
Dinko? Nebitni profa, ni on sam sebi ne daje toliki značaj koliko mu daju razni kosmetičari.

Uzgred, ja se vezujem za ideje, ti navedeni Miki Mausi su prolazni i nebitni ko i zrno peska.

Dobrica Veselinović - ne davimo Beograd
Pionir borbe protiv AV .. EU integralista, genocid je bio, sankcije Rusiji.
Isto važi i za ostale.

Jedini nedavači su Dveri koji neće preći cenzus i Francuz - isto.

Власт се бира на изборима. Не даје се. Ни Вучић није дошао на власт тако што му је то неко дао или поклонио.
Ако је планирао да влада као династија Вучић једно 50 година, мало се зезнуо.
U Srbiji to ide malkice drugačije.

Back