Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar ti ne rece da zivis u centru?Zašto misliš da je daleko od lidla do metroa razdaljina je 5 minuta autom. Ja kao i većina u lidl dolazim autom pa zašto bi mi metro bio daleko?!?? Kupim dva paketa i uštedim 1000 dinara!
opet trolujes..u lidlu i kad je najveca guzva nisam cekao vise od 5..6 minuta jer kad je guzva otvore dodatne kase da rasterete red..taj metod je odlican..U metrou nema gužve ko u lidlu gde je pakao rade dve kase i oni jednu zatvore. To su nemačke fore za drkanje kupaca alergičan sam. Ja idem u onaj lidl tošin bunar odmah iza mi je metro. Ako idem u ovaj u centru metro mi je na 5 minuta preko pančevca.
Uglavnom vreme koje izgubim na kasi u lidlu je neprocenjivo! Bukvalno pola sata sam čekao!
Pogledajte prilog 1337946
Bogme od beograđanke do bilo kog lidla treba mi avionzar ti ne rece da zivis u centru?
ja u centru zivim i u lidl idem peske
aj se vise odluci gde zivis i gde kupujes![]()
jos da si nasao jaja na akciji pa da ih stavis na sliku
nedovoljno da potegnes do grcke i dovuglis tu skalameriju.Malo li je na ovu skupoću i glad?!??
2/3 sisanjaMalo li je na ovu skupoću i glad?!??
Moze onaj kome je blizu. Retko kome je blizu. Cak tamo ljudi pazare na veliko, pa se neisplati da se ceka sa 5 stvari ispred 5 coveka sa 50 stvari.Metro je u pizdincima.
Mora necim da privuce kupce.
Obicnom gradjaninu se ne isplati da putuje toliko za 35 din ustede kad ima Lidl i Maxi na pisometar.
To je vise za firme.
Kod mene u firmi kad nabavljaju stvari koje mogu da se kupu u prodavnici odu u Metro kombijem.
Natovare kombi i onda ima tu neke ustede.
Donesu pola tone vode, pica, sokova, kafe, mleka, toalet papira. Pun kombi.
A ovako da poteze covek za dve kese u Metro, to nema nikakve logike.