Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
8904764620830.png

U metrou nema gužve ko u lidlu gde je pakao rade dve kase i oni jednu zatvore. To su nemačke fore za drkanje kupaca alergičan sam. Ja idem u onaj lidl tošin bunar odmah iza mi je metro. Ako idem u ovaj u centru metro mi je na 5 minuta preko pančevca.

Uglavnom vreme koje izgubim na kasi u lidlu je neprocenjivo! Bukvalno pola sata sam čekao!

Pogledajte prilog 1337946
opet trolujes..u lidlu i kad je najveca guzva nisam cekao vise od 5..6 minuta jer kad je guzva otvore dodatne kase da rasterete red..taj metod je odlican..
evo bas sam juce pre izleta svratio da umem nesto za usput i bas je bila guzva i bukvalno su 3 kase otvorili kad sam stao u red i odjednom sam od pozadi ko zna kad bih dosao na red bio drugi u redu i zavrsio kasu za 2 minuta... vode racuna o tome sto ne rade nigde vise...
sa druge strane u metrou sam umeo i po pola sata da stojim na kasi jer rade dve

i na kraju.. sta mislis zasto je mala guzva u metrou sad?
jer nije vise povoljan kao nekad..
ima tu i tamo nesto da se nadje ali nista od toga ne opravdava gorivo za automobil da se dodje do njega.

ti se uhvatio mleka kao pijan plota..ja skoro i da ne kupujem mleko..trosim litar do dva mesecno, ne treba mi vise.

Poenta je kako lidl dere srbalj a ne ići u grčku po to sokoćalo. I hrana je 20% jeftinija a voće i povrće miriše jbt danas sam na ulici ubrao limun i iscedio limunadu 🤣 svinjetina 6-7 evra kilo u mesari al meso ko duša a ne ova guma što se valjka po srbiji.

Toalet papir ono teretno xxl pakovanje od 20 komada 5 evra a u srbiji dobiješ jedva u lidlu ono 8+2 gratis za te pare 🤣

Za 150 evra sam kupio puna najveća kolica hrane za seo mesec. Što bi ti rekao 30-50 evra manje šta je to sića. Ti ko da si milioner.

Što je ovo glupo kod lidlove aplikacije ako promeniš lokaciju prebaci na njihov jezik.

Šta mu znači ovo šta pišu ovi hieroglifi? 1,5€? :lol: i -2€ za povrće ako sam razumeo :lol:

Screenshot_2023-05-14-15-07-31-068_com.lidl.eci.lidlplus.jpg

Metro je u pizdincima.

Mora necim da privuce kupce.

Obicnom gradjaninu se ne isplati da putuje toliko za 35 din ustede kad ima Lidl i Maxi na pisometar.

To je vise za firme.

Kod mene u firmi kad nabavljaju stvari koje mogu da se kupu u prodavnici odu u Metro kombijem.

Natovare kombi i onda ima tu neke ustede.

Donesu pola tone vode, pica, sokova, kafe, mleka, toalet papira. Pun kombi.

A ovako da poteze covek za dve kese u Metro, to nema nikakve logike.
Moze onaj kome je blizu. Retko kome je blizu. Cak tamo ljudi pazare na veliko, pa se neisplati da se ceka sa 5 stvari ispred 5 coveka sa 50 stvari.

Nikada nije gužva u metrou nema čekanja ko u lidlu. Poslednji put kao zatvaraju za 10 min pa zatvore sve kase ostave jednu da mi čekamo i zapamtimo da rade do 10 i da treba da nestanemo. Odvratne su mi te nemačke fore ponižavanja kupaca za kilo piletine. Golden šauer lidl.

Back