Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci kasa 13 je sifra..hvala ti sto si rekao da znam kada nastane frka o cemu se radikad kazu "molimo kasira da otvori kasu broj 13" a te kase nema, znaj da je to sifra za uzbunu kad nailazi mario![]()
vrlo retko a svaki dan kacis fotke kako nema akcijskih proizvodaŠto se ložite ja sam gospodin iz kruga dvojke i vrlo retko idem u lidl. Bolje da izlazite u muzeje i galerije nego što visite svaki dan u lidlu.
imaju spremne i lazne kupce, da ga blokiraju dok prodavci sklone stvaria ja se pitam , sta im je odjednom trka frka.. tovare robu sa akcije na ona kolica i trceci guraju u magacin
...i sve vire iza vrata da vide da li je mario napustio Lidl pa da vrate robu nazad
mario care.U lidlu je sve lažno pa čak i ti kupci koji čekaju ispred lidla. Što bi neko išao ako je mleko 50% skuplje nego na drugim mestima? Ja prvi ne![]()
Nije skuplje brate, a kamoli ne za cak 50 %.U lidlu je sve lažno pa čak i ti kupci koji čekaju ispred lidla. Što bi neko išao ako je mleko 50% skuplje nego na drugim mestima? Ja prvi ne![]()
Metro je u pizdincima.Kako nije skuplje 50% litar dugotrajnog mleka 121 dinara dok je u metrou litar 86 din?
Neda gugl kaže fejk akcije.mario care...nisu oni tebi bez razloga blokirali pristup njihovom sajtu
Lidl krem dela krem vrv su plaćeni to da izvode jer je pao promet. Nebi me čudilo da se pripuca zbog butkica, obračun kod lidl korala recimo![]()
kupovao sam to mleko ne pise drink.Muž kupio mislio da je mlijeko
Pogledajte prilog 1331272
Pogledajte prilog 1331273
Mlijeko 51 % a ostalo budalaštine.