Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1642717_1_ls.jpg

a ja se pitam , sta im je odjednom trka frka.. tovare robu sa akcije na ona kolica i trceci guraju u magacin
...i sve vire iza vrata da vide da li je mario napustio Lidl pa da vrate robu nazad
imaju spremne i lazne kupce, da ga blokiraju dok prodavci sklone stvari

ne vire, nastelovali su kamere na 100 metara, cim uoce maria pocinje spec op

Kako nije skuplje 50% litar dugotrajnog mleka 121 dinara dok je u metrou litar 86 din?
Metro je u pizdincima.

Mora necim da privuce kupce.

Obicnom gradjaninu se ne isplati da putuje toliko za 35 din ustede kad ima Lidl i Maxi na pisometar.

To je vise za firme.

Kod mene u firmi kad nabavljaju stvari koje mogu da se kupu u prodavnici odu u Metro kombijem.

Natovare kombi i onda ima tu neke ustede.

Donesu pola tone vode, pica, sokova, kafe, mleka, toalet papira. Pun kombi.

A ovako da poteze covek za dve kese u Metro, to nema nikakve logike.

Zašto misliš da je daleko od lidla do metroa razdaljina je 5 minuta autom. Ja kao i većina u lidl dolazim autom pa zašto bi mi metro bio daleko?!?? Kupim dva paketa i uštedim 1000 dinara!

U lidlu ništa novo, roba sa akcije jednostavno ne postoji a cene iste ako ne i više nego u drugim radnjama. Srbi slabo pale na gurku jbg ali polako videćete kako će švabe da propadnu ko muda kroz pocepane gaće.

IMG_20230506_213533.jpg

Screenshot_2023-05-05-18-35-14-245-edit_com.miui.gallery.jpg

IMG_20230505_164739.jpg

Pa to nije jedini Lidl u gradu, ima ih koliko hoces. A koliko ima Metroa.

Meni je Lidl na predjem ulicu. A najblizi Metro gde - u Krnjaci.

To je jedno 11 kilometra od Vozdovca kroz ceo grad i plus ako me uhvati guzva na Pancevcu mogu satima da stojim u mestu.

Poslednji put kad sam isao u Pancevo poslom trebalo mi je 4 sata da se vratim nazad preko Pancevca i da se probijem kroz guzvu do Vozdovca.

Znaci da predjem 22 kilometra i izgubim silno vreme da bi ustedeo 35 dinara.

Nije vredno ni razmisljanja.

Eventualno ko zivi blizu ili ko ne radi pa moze pre podne da se svrcka kad nema guzve.

U metrou nema gužve ko u lidlu gde je pakao rade dve kase i oni jednu zatvore. To su nemačke fore za drkanje kupaca alergičan sam. Ja idem u onaj lidl tošin bunar odmah iza mi je metro. Ako idem u ovaj u centru metro mi je na 5 minuta preko pančevca.

Uglavnom vreme koje izgubim na kasi u lidlu je neprocenjivo! Bukvalno pola sata sam čekao!

IMG_20230506_214843.jpg

Back