- Poruka
- 363.600
umesto da se zabavljate na forumu ..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje ti je avatar? Jedva te prepoznah? Još pišeš!?!! El se to švaleraš?ili koja ima lepšu frizuru
parkiro sam ga,skim to se to???Gdje ti je avatar? Jedva te prepoznah? Još pišeš!?!! El se to švaleraš?
Ma otkud znam više ne sviraš mi a i na ovoj si temi?nema ženskih u mom ćošku,a ne daj bože muških
to ko mušemaMa otkud znam više ne sviraš mi a i na ovoj si temi?
Потврди још који пут да ти је топло око срца кад ти се неки истомишљеник прикључи у овој ,,дискусији" о чему већ, у којој наравно не учествујеш иако си аутор теме. Још да утврдимо чији си клон.O...Ima vas.Samo navirete.
Ugrožena je većina. I ja sam većina ali nisam ugrožena. Šta da ti kažem...Сад ме опет занима која је сврха теме - пљување по ЛГБТ делу популације или да буде још једна кафана за спрдњу са свим и свачим. Пошто видим да се од дискусије одустаје и почиње са спамом у чему учествују чак и неки модератори.
samo odmahuj rukom,kao ostavi meBebou, odlucio sam da budem vumana,
Sta me briga, dobijam paznje,cvece, nosim gacone od kvalitetnog materijala, izadjem napolje ono svila mi klizi niz bradavice.
Kad nesto skrivim, prebacim na drugu stranu i odem u shoping pod izgovorom: Poud stresom sam, odoh da ucinim nesto za sebeu.
Ког отрова?Bolje spam nego sipanje otrova
izgleda da je tema na mestuBebou, odlucio sam da budem vumana,
Sta me briga, dobijam paznje,cvece, nosim gacone od kvalitetnog materijala, izadjem napolje ono svila mi klizi niz bradavice.
Kad nesto skrivim, prebacim na drugu stranu i odem u shoping pod izgovorom: Poud stresom sam, odoh da ucinim nesto za sebeu.
A ne ne, nemoj meni to da uguravas. Ja nemam nista protiv bilo kojeg polnog opredeljenja. Samo sam se nasalio na konto neke prednosti toga biti zena.To je to.izgleda da je tema na mestu
budite ****** ko žene
Pa svi ovi postovi što su obrisani.Ког отрова?
a ti si ova smotana plavušaA ne ne, nemoj meni to da uguravas. Ja nemam nista protiv bilo kojeg polnog opredeljenja. Samo sam se nasalio na konto neke prednosti toga biti zena.To je to.
Svoje ozbiljno misljenje sam dao na pocetku.
Ти си власник и истине и мишљења?!Pa svi ovi postovi što su obrisani.
А што не може за промену мало озбиљна дискусија, него отров и спам?Pa svi ovi postovi što su obrisani.
Па, не. Ето, такви попут тебе (сам одлучи шта значи то) не треба да имају никаква права. Али, не можемо да вас се решимо, па ето, свет трпи.da da,svi trebaju da imaju prava