lgbtiqa svet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O...Ima vas.Samo navirete.
Потврди још који пут да ти је топло око срца кад ти се неки истомишљеник прикључи у овој ,,дискусији" о чему већ, у којој наравно не учествујеш иако си аутор теме. Још да утврдимо чији си клон.

Разумем да те је јако погодило то што ти је наводно бивши имао швалера и варао те с њим, али веруј ми да то није разлог за организовање хајке на ЛГБТ. Чак бих се на твом месту и уздржавао од признања да сам са тако глупом особом био у вези. Више је него очигледно да си то измислила према ономе што пишеш о читавој ситуацији у којој си се наводно нашла, али већини читалаца изгледа то промиче (мада ме не чуди то).

Замисли, каже неки модератор да ти је ова порука ,,провокативна, али у оквиру дозвољеног". Сазнајемо дакле да постоје ствари забрањене правилником које су некима ето дозвољене у одређеним границама. :D

Bebou, odlucio sam da budem vumana,
Sta me briga, dobijam paznje,cvece, nosim gacone od kvalitetnog materijala, izadjem napolje ono svila mi klizi niz bradavice.
Kad nesto skrivim, prebacim na drugu stranu i odem u shoping pod izgovorom: Poud stresom sam, odoh da ucinim nesto za sebeu.

Сад ме опет занима која је сврха теме - пљување по ЛГБТ делу популације или да буде још једна кафана за спрдњу са свим и свачим. Пошто видим да се од дискусије одустаје и почиње са спамом у чему учествују чак и неки модератори.

Сад ме опет занима која је сврха теме - пљување по ЛГБТ делу популације или да буде још једна кафана за спрдњу са свим и свачим. Пошто видим да се од дискусије одустаје и почиње са спамом у чему учествују чак и неки модератори.
Ugrožena je većina. I ja sam većina ali nisam ugrožena. Šta da ti kažem...

Sta me briga, dobijam paznje,cvece, nosim gacone od kvalitetnog materijala, izadjem napolje ono svila mi klizi niz bradavice.
Kad nesto skrivim, prebacim na drugu stranu i odem u shoping pod izgovorom: Poud stresom sam, odoh da ucinim nesto za sebeu.
samo odmahuj rukom,kao ostavi me :rotf:
obavezno da samo svoje kažeš,i čim treba da slušaš,kažeš "to me ne zanima","hladno mi je,moram da idem","šta jel će da mi pustiš pesmicu i da mi daš da nešto čitam??":rotf::zcepanje:
sve u svemu,materinski odnos:zcepanje::rotf:

izgleda da je tema na mestu:rotf:
budite ****** ko žene:zcepanje::hahaha:

Pa svi ovi postovi što su obrisani.
А што не може за промену мало озбиљна дискусија, него отров и спам?
Ово је само идеја и предлог, да напоменем. Немој неко да поскочи како га агресивно убеђујем и намећем му нешто. :roll:

da da,svi trebaju da imaju prava :rotf:
Па, не. Ето, такви попут тебе (сам одлучи шта значи то) не треба да имају никаква права. Али, не можемо да вас се решимо, па ето, свет трпи.

Ех, некад се могло много штошта што данас не смемо више. Добра стара времена. :(

И да ми неко оперисан од критичког размишљања опет не би ово тумачио као ширење мржње и нетрпељивости па обрисао, а објаву на коју одговарам, а која дословно то чини, оставио - да напоменем да је реч о сарказму и пародирању управо објаве на коју одговарам.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back