promašio si temu

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Сад ме опет занима која је сврха теме - пљување по ЛГБТ делу популације или да буде још једна кафана за спрдњу са свим и свачим. Пошто видим да се од дискусије одустаје и почиње са спамом у чему учествују чак и неки модератори.
Ти си власник и истине и мишљења?!
Шта је теби отров, јел све супротно твом схватању?
Ово брисање није модерисање него иживљавање!
Svrha ove i drugih tema je razmena mišljenja koja nekom odgovaraju, nekom ne.
Na LjiS-u je opušteno, nemoj da nas prepadaš nego širi ljubav i sehualne fantazije![]()
Питао бих те да ли би исту причу вртео да си рођен као мушкарац у женском телу.to bi bilo da svako ima pravo da doživljava stvari na svoj način
nego što svi gledaju ono što ih interesuje,pa uz pomoć interneta,imaju mogućnost da duže budu u svojoj priči,tako da posle im se čini da je to jedina priča
računaj da ima 8 milijardi priča,pa će da ti bude lakše
tako je hteo bog,i hteo je da ako ne razumeš,bar da ne sudiš![]()
šta bi vrteo onda??Питао бих те да ли би исту причу вртео да си рођен као мушкарац у женском телу.
Ovo bi bilo lepo kad bi bilo tačno. Ali nije. Moram da se složim sa @zx16 po ovom pitanju iako se ne slažem sa njegovim mišljenjem na temi. Moderatori brišu i menjaju postove u skladu sa ličnim stavom o temi. To više nije ni pitanje. Očigledno je.Pokušaj da izraziš to mišljenje koristeći pozitivne izraze i uz pozitivnu energiju bez napadanja i omalovažavanja. Nije problem u mišljenju nego u agresivnom načinu komunikacije koji može biti shvaćen kao provokacija.
Ovo bi bilo lepo kad bi bilo tačno. Ali nije. Moram da se složim sa @zx16 po ovom pitanju iako se ne slažem sa njegovim mišljenjem na temi. Moderatori brišu i menjaju postove u skladu sa ličnim stavom o temi. To više nije ni pitanje. Očigledno je.
Smatram da joj je mesto na psihologiji.ni svastara mi nije bila jasna. Ali posto je vec ovde, sto ne premestite i Heterofobiju'
LGBT još i im nekog smisla da bude ovde jer je osnova seksualno opredelenje. Heterofobija baš i nema dodirnih tačaka sa ovim forumom. A Svaštara je forum pod ovim sloganom "Ako ne znate gde da pišete - ovo je pravo mesto za vas."Smatram da joj je mesto na psihologiji.ni svastara mi nije bila jasna. Ali posto je vec ovde, sto ne premestite i Heterofobiju'
Neka ide.Ionako se pise svasta.Ako se nastavi diskusija koja nije na temu onda će ići pod ključ bez obzira na pdf. prethodne stranice su sve samo ne forumašenje na temu lgbtiqa svet.
Ok, ne razumem nista, ali nije ni bitno.Radite sta hocete.LGBT još i im nekog smisla da bude ovde jer je osnova seksualno opredelenje. Heterofobija baš i nema dodirnih tačaka sa ovim forumom. A Svaštara je forum pod ovim sloganom "Ako ne znate gde da pišete - ovo je pravo mesto za vas."
Zašto ti je toliko bitno da tema bude na specifičnom forumu (a sama nudiš da bude premeštena gde god moderatori procene)?Ok, ne razumem nista, ali nije ni bitno.Radite sta hocete.
Znam samo da teme vise ne otvaram .
Zasto se kriju?Zato sto su i sami svesni da nesto ne stima i nije ispravno.Drugim recima, vid sramote ili straha.Kriju se. Znaš to već. Samo su u grupi jaki na tim paradama, ovako ja nikad nisam video gay ili lezbo par u Knezu, na Kalemegdanu, u nekom tržnom centru.
Sve je u redu.Radite samo svoj posao kako mislite da je najbolje.Zašto ti je toliko bitno da tema bude na specifičnom forumu (a sama nudiš da bude premeštena gde god moderatori procene)?
Zasto se kriju?Zato sto su i sami svesni da nesto ne stima i nije ispravno.Drugim recima, vid sramote ili straha.
Više puta na takvim temama ali teško će to u srbiji da ide. Msm, na boljeJa bih pre rekla da je strah u pitanju.
U Švajcarskoj se svuda normalno kreću i dozvoljeni su brakovi od prošle godine. Uopšte se ne diskutuje o njihovim pravima i homofobiji. Mislim da je to u Srbiji distrakcija od stvarnih problema. To je jednom mislim @Pacho Herrera rekao da postoje grupe koje su angažovane da prave probleme.
Više puta na takvim temama ali teško će to u srbiji da ide. Msm, na bolje
Јесте вид срамоте и страха, с каквим би се и сама суочавала да неко упире прстом у тебе јер се држиш за руку с вољеном особом и никога не угрожаваш.Zasto se kriju?Zato sto su i sami svesni da nesto ne stima i nije ispravno.Drugim recima, vid sramote ili straha.
Mah, bljuje mi se ne moram da guram prst u usta od količine licemerja, gluposti, čega godTo i ja mislim. Evo koliko žena je ubijeno, pa šta se desilo onoj devojčici na Zvezdari i? Gde su protesti? Gde je crkva da organizuje šetnju za porodične vrednosti?
A kad se dva geja poljube na ulici odmah mora da se reaguje.
Mah, bljuje mi se ne moram da guram prst u usta od količine licemerja, gluposti, čega god
Možda da se otvori pdf "Mržnja " pa da se tamo premesti. Ono, pdf za fajt bez pravila, UFC KrsteA moram da pitam.Kako ste premestili moju temu ovde?Pa nije joj tu mesto.