lgbtiqa svet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сад ме опет занима која је сврха теме - пљување по ЛГБТ делу популације или да буде још једна кафана за спрдњу са свим и свачим. Пошто видим да се од дискусије одустаје и почиње са спамом у чему учествују чак и неки модератори.

Svrha ove i drugih tema je razmena mišljenja koja nekom odgovaraju, nekom ne.

Ти си власник и истине и мишљења?!
Шта је теби отров, јел све супротно твом схватању?
Ово брисање није модерисање него иживљавање!

Na LjiS-u je opušteno, nemoj da nas prepadaš nego širi ljubav i sehualne fantazije :zaljubljena:

to bi bilo da svako ima pravo da doživljava stvari na svoj način 🤷‍♀️
nego što svi gledaju ono što ih interesuje,pa uz pomoć interneta,imaju mogućnost da duže budu u svojoj priči,tako da posle im se čini da je to jedina priča
računaj da ima 8 milijardi priča,pa će da ti bude lakše:rotf:
tako je hteo bog,i hteo je da ako ne razumeš,bar da ne sudiš🤷‍♀️

to bi bilo da svako ima pravo da doživljava stvari na svoj način 🤷‍♀️
nego što svi gledaju ono što ih interesuje,pa uz pomoć interneta,imaju mogućnost da duže budu u svojoj priči,tako da posle im se čini da je to jedina priča
računaj da ima 8 milijardi priča,pa će da ti bude lakše:rotf:
tako je hteo bog,i hteo je da ako ne razumeš,bar da ne sudiš🤷‍♀️
Питао бих те да ли би исту причу вртео да си рођен као мушкарац у женском телу.

Pokušaj da izraziš to mišljenje koristeći pozitivne izraze i uz pozitivnu energiju bez napadanja i omalovažavanja. Nije problem u mišljenju nego u agresivnom načinu komunikacije koji može biti shvaćen kao provokacija.
Ovo bi bilo lepo kad bi bilo tačno. Ali nije. Moram da se složim sa @zx16 po ovom pitanju iako se ne slažem sa njegovim mišljenjem na temi. Moderatori brišu i menjaju postove u skladu sa ličnim stavom o temi. To više nije ni pitanje. Očigledno je.

Ovo bi bilo lepo kad bi bilo tačno. Ali nije. Moram da se složim sa @zx16 po ovom pitanju iako se ne slažem sa njegovim mišljenjem na temi. Moderatori brišu i menjaju postove u skladu sa ličnim stavom o temi. To više nije ni pitanje. Očigledno je.

Moj lični stav na ovoj temi, od kako je na LjiS-u, se nije mogao ni da nasluti po moderaciji jer su obrisani svi postovi koji su vodili ka konfliktu. Svako može da kaže šta misli samo opušteno, bez stresa i bez provokacije jer će onda tema morati pod ključ.

Slobodno nastavite diskusiju uz ljubav i hmmm… 😉

Smatram da joj je mesto na psihologiji.ni svastara mi nije bila jasna. Ali posto je vec ovde, sto ne premestite i Heterofobiju'
LGBT još i im nekog smisla da bude ovde jer je osnova seksualno opredelenje. Heterofobija baš i nema dodirnih tačaka sa ovim forumom. A Svaštara je forum pod ovim sloganom "Ako ne znate gde da pišete - ovo je pravo mesto za vas."

LGBT još i im nekog smisla da bude ovde jer je osnova seksualno opredelenje. Heterofobija baš i nema dodirnih tačaka sa ovim forumom. A Svaštara je forum pod ovim sloganom "Ako ne znate gde da pišete - ovo je pravo mesto za vas."
Ok, ne razumem nista, ali nije ni bitno.Radite sta hocete.
Znam samo da teme vise ne otvaram .

Zasto se kriju?Zato sto su i sami svesni da nesto ne stima i nije ispravno.Drugim recima, vid sramote ili straha.

Ja bih pre rekla da je strah u pitanju.

U Švajcarskoj se svuda normalno kreću i dozvoljeni su brakovi od prošle godine. Uopšte se ne diskutuje o njihovim pravima i homofobiji. Mislim da je to u Srbiji distrakcija od stvarnih problema. To je jednom mislim @Pacho Herrera rekao da postoje grupe koje su angažovane da prave probleme.

Ja bih pre rekla da je strah u pitanju.

U Švajcarskoj se svuda normalno kreću i dozvoljeni su brakovi od prošle godine. Uopšte se ne diskutuje o njihovim pravima i homofobiji. Mislim da je to u Srbiji distrakcija od stvarnih problema. To je jednom mislim @Pacho Herrera rekao da postoje grupe koje su angažovane da prave probleme.
Više puta na takvim temama ali teško će to u srbiji da ide. Msm, na bolje

Zasto se kriju?Zato sto su i sami svesni da nesto ne stima i nije ispravno.Drugim recima, vid sramote ili straha.
Јесте вид срамоте и страха, с каквим би се и сама суочавала да неко упире прстом у тебе јер се држиш за руку с вољеном особом и никога не угрожаваш.

Јако просто.

Ok.Ako necete da spojite ove teme,evo uvoda i ovde.

este-corto-te-habla-de-la-heterofobia-la-otra-cara-de-la-moneda_6.jpg

Danas se olako neko naziva homofobom.Ukoliko se u nekoj temi pomene bilo sta sto je vezano ili asocira na LGBTIQA, stize etiketa sa natpisom homofob.Zasto?Osecaj ugrozenosti, straha, netrpeljivosti?Nisam homofob.Ne mrzim pripadnike LGBT sveta, niti ih se plasim, to jest fobija ne postoji.Smatram da svaka odrasla osoba zna sebe i zna sta je i ko je.I shodno tome, tako i neka zivi .Bez nametanja svog misljenja i stavova i opredeljenja drugima.Nikada nikoga nisam nazvala heterofobom, ali predhodno otvorena tema me je podstakla na ovu.Dakle, pandan homofobiji jeste heterofobija.

Heterofobija (grcka rec heteros koja znaci -razlicito i phobos koja znaci -strah)
je odbojnost ili diskriminacija prema heteroseksualnosti ili diskriminacija osoba koje pokazuju privlacnost prema osobama suprotnog spola.Uobicajeno, heterofobi su homoseksualne ili biseksualne osobe.
Ovaj termin je neologizam i javlja se tek 1990 godine kao analogija za homofobiju.
Heterofob je naziv za osobu bilo kojeg pola koja otvoreno izrazava mrznju prema osobama koje su heteroseksualne

Cisto da se zna da postoje.Etiketa ili ne.Ako cemo sa etiketiranjem, idemo do kraja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back