lgbtiqa svet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neće svi u toj vrsti želeti da nemaju potomstvo.
Što se ljudi tiče neki bolje da nikad nisu imali decu, nije roditeljstvo za svakoga.
Posmatraj velike brojeve, celinu, ne bavi se jedinkama. Znaš li da postoje vrste koje opstaju zahvaljujući brojnosti, nezaštićene su, ali se množe u ogromnom broju. To je njihova taktika preživljavanja i opstanka, kao vrste.

Ljudi kao vrsta neće izumreti zato što homoseksualni parovi nemaju potomstvo. Iako uzgred mogu da se razmnožavaju dokle god im je reproduktivni sistem zdrav i u funkciji.
Dobro. Surogat majke, moderni način robova i robovlasnika....Kupljena sperma, isporučena poštom, u suvom ledu...mora da se upotrebi u kratkom vremenskom roku.

Ako je razmnožavanje kriterijum, upravo si na izuzetno ružan način kvalifikovao minimum 15% heteroseksualnih parova na svetu koji se bore sa sterilitetom.
Za njih i kažu da imaju zdravstveni problem i upute ih u klinike za lečenje steriliteta, zar ne? Gde je tu uvreda? Žele da ih leče i pomognu im.
Da li me lekar uvredi kad mi postavi dijagnozu šećerne bolesti?

Za njih i kažu da imaju zdravstveni problem i upute ih u klinike za lečenje steriliteta, zar ne? Gde je tu uvreda? Žele da ih leče i pomognu im.
Da li me lekar uvredi kad mi postavi dijagnozu šećerne bolesti?
Još nisam čula za dijagnozu "evolutivni fejl".

A nisi ni ti, pa nema potrebe da braniš neodbranjivo, a uz to i krajnje neodmereno izražavanje.

Životinje ubiju i sopstvene mladunce, da bi ženka opet bila spremna za parenje. Mužjak tako brže može da se opet pari. Ne čeka mu se odgajanje mladunaca, niti učestvuje, niti uživa u tome.
Тако је, жртвоваће и сопствени пород ради ужитка у парењу, не говоримо о ужитку у подизању потомства. Неке врсте морају тако, а неке не морају, као нпр. ми.

Ne napadam ništa, samo pobjašnjavam šta je cilj prirode, života. Njegov/sopstveni opstanak, a put do njega vodi jedino putem razmnožavanja.
Да, нападаш конкретно хомосексуалце наводећи их као пример јединки неспособних за размножавање.

Ево, већ у наредној реченици то потврђујеш сама:
Da li ti misliš da seksualni odnos dve jedinke istog pola može da rezultira rađanjem potomstva?
Нико није никад ни тврдио да може. Треба ли онда да читавом свету буду одузета права на упражњавање полних односа без намере за размножавањем или да се ограничимо само на хомиће?

Da li je seks tema za izbegavanje? A kako si ti nastao? Donela te roda?
Какво избегавање? Питам, зашто о сексу говоримо, а не зашто не избегавамо да о њему говоримо.
Зашто сад причамо о размножавању уопште? Хоћеш да кажеш да постоји могућност да као врста изумремо јер један мањи део популације не жели или не може да се размножава? Нека је то 20% укупне популације, ма нека је и 40%. Како је то математички могуће да врста изумре ако се мање од половине јединки константно не размножава (а то није случај уопште)? Светска популација расте без престанка, упркос гејевима.

Да, нападаш конкретно хомосексуалце наводећи их као пример јединки неспособних за размножавање.
Što je najgore, homoseksualci su potpuno sposobni za razmnožavanje. Imaju potpuno funkcionalni reproduktuvni sistem. A plus ih još rađaju heteroseksualci. Pa gde ces bolje😊Živela priroda!

Dosadan si sa takvim pitanjima. I nekulturan. Drži se teme i argumenata, mene i moj život zaobiđi.
Али кад је реч о животима гејева - седите и послужите се слободно, зар не? Онда ништа није некултурно? Поставио ти је питање на месту, у складу с оним што сама говориш. У чему је онда проблем? У томе што би твој одговор потврдио да на делу ниси онаква каква си на речима које упућујеш другима?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back