Letovanje u Hrvatskoj da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako netko dođe iz Japana čak, Malezije, i ako imamo stalne goste iz Njemačka, Austrije i Slovenije postavlja se pitanje što to Srbima ne odgovara a odgovara ostatku svijeta. Valjda su napredniji po nekim pitanjima.

da ti ja malko pojasnim, posto ne razumes te srbe- malo je glupo da placas letovanje tamo gde posedujes kucu, koju ti je neki fratar ili vojnik preuzeo( bez obzira sto je u hrvatskoj licna imovina neotudjiva, sto rece neki forumas). pa razbijas glavu dali ce ti deca imati probleme na plazi... koji ce naci put do kuce

da ti ja malko pojasnim, posto ne razumes te srbe- malo je glupo da placas letovanje tamo gde posedujes kucu, koju ti je neki fratar ili vojnik preuzeo( bez obzira sto je u hrvatskoj licna imovina neotudjiva, sto rece neki forumas). pa razbijas glavu dali ce ti deca imati probleme na plazi... koji ce naci put do kuce

reci slobodno najkrvločniji ustasha :rumenko:

tek sad vidim kolika je fobija od fratara :hahaha:

podsvjesna griznja savjesti za vlastitu vjersku manjkavost ispoljava se kroz hrvatsko svecenstvo

hrvatska je zemlja katolickih talibana. nije sigurno tamo letovati ni za engleze a kamo li za omrazene srbe

Bila sam ,nikada mi nije bio lepsi odmor,iako sam imala tamo kucu i kao vecina prodala ,ispod cene.Lepota prirode ,taj Boziji dar, niko ne moze da oduzme.
Slazem se sa ovim citatom i smatram ,biti hrvat je stanje svesti.Mozda je prejaka rec talibani,ali da imaju nesto ,opasno u glavi ,imaju.Sada su na tapetu slovenci ,srbi su malo zapostavljeni.Imaju nesto masovno fasisticki....
Ali ne treba izbegavati da odes na mesta gde je lepo,na kraju ceo svet je izmesan,razlicit i ako u sebi nemas negativan osecaj,nista ruzno ti se nece desiti.
Hrvati ,nek se muce sami sa sobom....

:D:D:D

Bila sam ,nikada mi nije bio lepsi odmor,iako sam imala tamo kucu i kao vecina prodala ,ispod cene.Lepota prirode ,taj Boziji dar, niko ne moze da oduzme.
Slazem se sa ovim citatom i smatram ,biti hrvat je stanje svesti.Mozda je prejaka rec talibani,ali da imaju nesto ,opasno u glavi ,imaju.Sada su na tapetu slovenci ,srbi su malo zapostavljeni.Imaju nesto masovno fasisticki....
Ali ne treba izbegavati da odes na mesta gde je lepo,na kraju ceo svet je izmesan,razlicit i ako u sebi nemas negativan osecaj,nista ruzno ti se nece desiti.

kuku nama. šta će mo mi bez tebe

ajme majko sta naprica.... i osta ziva

nek si prodala kucu kad si taka :mrgreen:

Tvoj doživljaj Hrvata je vjerojatno uvjetovan događajima devedesetih, pa te na neki način i mogu razumjeti.
Ali ovo što sam uvećao je bitno i svaka ti čast na takvom razmišljanju.
Svjesna si da ni Hrvati nisu tako crni ako ne projiciraš negativnost i ne širiš mržnju.
Dakle, ipak se može i s nama. Jeste, do određene granice, ali ipak ide! :D

Tvoj doživljaj Hrvata je vjerojatno uvjetovan događajima devedesetih, pa te na neki način i mogu razumjeti.
Ali ovo što sam uvećao je bitno i svaka ti čast na takvom razmišljanju.
Svjesna si da ni Hrvati nisu tako crni ako ne projiciraš negativnost i ne širiš mržnju.
Dakle, ipak se može i s nama. Jeste, do određene granice, ali ipak ide! :D

Tako je mislio i čovek koji je zatražio hleb u prodavnici i dobio batine ispred iste. Posle toga je rekao da mu teorija nije bila dobra. Granica je pomisao da ste narod koji je izmislio srbosek...

Ove godine je bilo oko 100.000 Srba u RH na ljetovanju....

Više nego prošle godine,manje nego iduće 2010....

To je sve OK. Ali to ne znači da ste narod od časti. Naprotiv, ovoga puta je ostalo zapamćeno ko ste i pogotovo šta ste. A tvoja jeftina propaganda može da se tumači na više načina. Ja je tumačim na način onoga ko smatra da ste civilizacijski otpad. Vidim da i zapad sve više prihvata to mišljenje. ;)

To je sve OK. Ali to ne znači da ste narod od časti. Naprotiv, ovoga puta je ostalo zapamćeno ko ste i pogotovo šta ste. A tvoja jeftina propaganda može da se tumači na više načina. Ja je tumačim na način onoga ko smatra da ste civilizacijski otpad. Vidim da i zapad sve više prihvata to mišljenje. ;)

To je sve OK ali tema je o ljetovanju u RH a ne Edipov ili neki drugi kompleks koji te muči u sparno ljetno doba..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back