mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Buka, a 30 km od grada... Zamisli da si u gradu. Niste bili na Kleopatrinoj plaži jer je ona u samom gradu, osim nje je i Kejkubatova, ali ona nije tako lepa. E, sad zamisli, mi u samom gradu, ali hotel uz samu plažu, soba na V spratu, sa pogledom na more, a nema ni buke kola, čuješ samo cvrčanje cvrčaka i šum talasa. Alanja je lep grad, ali prevelik za letovanje. Ja volim šetnu uz more, onaj mediteranski šmek, toga tamo nema, samo hoteli, hoteli, hoteli... Moguće i da si bila u baš u parku skoro pa preko puta našeg hotela, tu je predveče profesionalno slikanje, dolaze svi skockani, fotografi im pokazuju poze.
Ma, kažem, zadovoljni smo plažom i morem, znam da je ta kleopatrina najlepša al nije mi to bilo toliko bitno koliko mir...Da...
Zavidim vam na cvrčcima

Ma da bre, skoncentrisani su na hotele...Ovde kod nas su odlepili za animacijom, za muzikom, za ludilom, predstave, šouovi...Ali ja mislim da se ljudima koji su tamo bili - osim nama jel , to svidja, zaista!Pazi, resort nije ni mali ni veliki, ali za resort i pojam toga jeste mali...Unutar njega ima: kafić gde su apsolutno svi gosti hotela valjda načičkani uveče, ne mo'š disati, taj nargila bar, kolica za kokice, onu slatku penu, likovi koji rade kanu, pletu pletenice deci, frizerski salon, 3 prodavnice garderobe, suvenirnica, lik koji prof slika, aparati za igrice...ček setiću se... da, ta bina za večernji šou tajm