LETOVANJE 2012

Zvuci kao anketa ali...
Da probamo.

Kuda na letovanje 2012.?

Grcka
Turska
Tunis
Egipat
CG
Hrvatska

Saljite preporuke i komentare, iskustva

Ovo je uvodni post na temi....:)

Molim objašnjenje zašto mi je obrisan post?

Lepo pitah, ali izgleda da ovde nema ko da mi odgovori: zašto je nama zabranjeno da pišemo na ovu temu ako nigde ne putujemo?

Tako da hoću odgovor od moderatora, ne brisanje posta.

Tvoji postovi su obrisani jer nemaju veze sa temom i jer konstantno pokusavas da zapocnes raspravu i spam na temi
Nadam se da sam bila dovoljno jasna,a svaki sledeci post koji ne bude imao veze sa temom proci ce isto kao i oni prethodni i na ovoj i na bilo kojoj drugoj temi na PDF Putovanja :hvala: :)

zakintos je za omladinu , iskreno znam za 4 mesta na zakintosu kalamaki je kao mesto ne znam kakav je sa plazama, laganas ludnica samo zurke, argasi nema normalnu plazu, tsilivi je lepo mesto za odmor sa velikom plazom.... iskreno pre bih preporucio skijatos, gradic lep, plaze super. na zakintosu ti treba ren a kar da bi isla ili isao na dobre plaze a na skijatosu ti je tu prevoz koji ide stalno do njih pa je lakse ;)

c5 1053.jpg
c5 1057.jpg
c5 1058.jpg
c5 1059.jpg

Mesto Nidri , apartmani vrh, 2 manja(spavaca soba, trpezarija sa kuhinjom) i jedan veeeeliki (ogromna dnevna soba sa kaminom i sankom i 2 spavace sobe, 4 terase)
ispred restoran,.
mozes ga naci na face Olive Tree (ime restorana) ili na nidri76@yahoo.com(ako ne gresim)
pozzz

Mi smo u julu placali 50 e dnevno ali samo zato sto su nasi prijatelji seli u auto u maju i otisli da nadju smestaj(krajnje ludo)pa su nama uzeli manji za 50 e i njima veci cini mi se za 60 e ali taj veliki je stvarno veeeeeliki
c5 1070.jpg
c5 1069.jpg
IMG_3401.jpg
,apartman vredi svaku paru,mesto Nidri je divno ali....lepe plaze su malo daleko od Nidrije jer je on na istocnoj strani a one Maldivi fazon su sa zapadne strane i jos nesto UKOLIKO IMATE MALU DECU LEFKADA NIJE ZA VAS,osim ako budete stalno na istom mesto, sto je velika steta jer je treba obici.
IMG_3279.jpg
IMG_3076.jpg

Poslednja izmena:
ja sam Lefkadu prokrstarila uzduz i popreko...a moja deca vise nisu tako mala :)
Dopada mi se apartman,zato sam i pitala za cenu...mada mi se ne dopada Nidri...u stvari...ja najvise volim kad nisam u mestu u kom ima puno ljudi...najlepse je kad je smestaj izolovan od guzve :)

Prosle gorine, u julu sam tamo ljetovala. Bili smo u Hurgadi, preko Argusa, i bilo je fantasticno :D Izleti su se regularno organizovali, iako su i tada bili protesti i nemiri. Turisti nemaju nikakve veze sa tim, maksimalno su zasticeni, tako da smo bili u Kairu bez ikakvih poteskoca. :) lijep provod

Poslednja izmena:
Prosle gorine, u julu sam tamo ljetovala. Bili smo u Hurgadi, preko Argusa, i bilo je fantasticno :D Izleti su se regularno organizovali, iako su i tada bili protesti i nemiri. Turisti nemaju nikakve veze sa tim, maksimalno su zasticeni, tako da smo bili u Kairu bez ikakvih poteskoca. :) lijep provod

Koliko su kostali izleti? I da li ste isli na izlete reko Argusa ili neke agencije u Hurgadi? Hvalaaa :)

Zanima me Fourka, Da li imate kontakt od SAB-a?

Poydrav i hvala

Pozdrav,
jos uvek gledamo a sada opcije :tasos preko nikane,furka preko sab-a,neosmarmaros preko omni-a. uglavnom period je oko 20.avgusta 4.krevetni eventualno 3.krevetni apartman,studio za nas 4.(klinci2,9) .klopa u nasoj reziji kao i prevoz(idemo preko bugarske zbog metana).cene smestaja su od 350 do 450e za 9,10 noci.

E PA JA MISLIM DA JE ALBANIJA... DRACH... OVE GODINE NAJEFTINIJI A LJUDI KAZU DA SE BOGOVSKI PROVODE TAMO JER JE DOSTA I JEFTINO.A I SIGURNO,STO SE TICE BEZBEDNOSTI,SVI TE GLEDAJU KAO TURISTU

Back