LETOVANJE 2012

Na kraju smo se resili za Nei Pori 12 nocenja.....
Jos ako imate iskustva sa vilama,dakle u ponudi su
Evangelis,Saros,El Greko A,B , Magas
Kako ih odrzavaju,namestaj i to,koliko su udaljene,jel ima terasa ?
O vili Magas sta mislite konkretno da li je mozda najbolja opcija?

Na kraju smo se resili za Nei Pori 12 nocenja.....
Jos ako imate iskustva sa vilama,dakle u ponudi su
Evangelis,Saros,El Greko A,B , Magas
Kako ih odrzavaju,namestaj i to,koliko su udaljene,jel ima terasa ?
O vili Magas sta mislite konkretno da li je mozda najbolja opcija?

Po meni najbolje ti je da ides u Magas jer sam cuo da ga svi pohvaljuju , a i bio sam jednom u poseti kkod prijatelja i svidelo mi se.Razmisljao sam da ove godine idem tamo ali sam odustao zato sto sam bio u Nei Pori 4 godina.Inace ja ti preporucujem Magas ! :)

Možda Meljine. Peščana plaža, koliko znam, cene ok, a blizu Herceg Novi. Doduše, ja tamo ne bih išla, ali ne može i jare i pare. Petrovac ima prelepe plaže, ali je skuplji. Za Sutomore i slično - nemam pojma.

Ok. Svaki savet preporuka je dobrodošla.

u kemeru ti je u septembru sat vremena kraću dan nego u ostatku regije, sunce zalazi s brda
plaže pretežno šljunkovite, krupniji šljunak u samom gradu, okolna mesta kombinacija pesak-šljunak ili samo sitan šljunak...najčistije i najlepše more u antalijskoj regiji...puno zelenila, čempresi, borovina...
za mirniji odmor, a opet ne penzionerski jer gradić nije premali, a ni prevelik pa da izgubiš utisak da si na moru

belek kao mesto je izuzetno malo, regija oko mesta su ti načičkani hoteli
centar je golferskog turizma pa su i cene u skladu sa klijentelom, dosta visoke, a hoteli ekskluzivni...

Ja sam prosle godine bila u Dobrim Vodama.
Smestaj smo nasli preko neta. Cene se krecu od 8 do 15 evra (najam). Mi smo nasli za 10. Zena koja drzi apartmane je dosla po nas kolima u Bar....

Nisam bila u CG jedno 10 tak godina, čula sam da su Dobre Vode OK, ja bih u Petrovac, i mislim da su cene slične kao u Dobrim Vodama, npr. :)

Da li neko moze da mi preporuci (posalje br u inbox) neki smestaj u Budvi/Kotoru, a da nije mnogo udaljen od plaze? Pozdrav

Potraži na net-u, imaš i brojeve telefona, ali imaj u vidu da uvek kažu veću cenu telefonom, kad odeš nađeš stan za puno manje ;), prosto te saleću. :lol:

Back