la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
dolce, gde i kada ides ove god, sta bi na kraju?
Hanioti prva tura, posle videćemo. Apartman i prevoz su 353 eura, pa dok dodam klopu, ležaljke i suncobrane, mogla sam u Tursku ili Egipat u dobar hotel. A ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dolce, gde i kada ides ove god, sta bi na kraju?

hahahaahha tako nekako mene prosle god sarti izaso kao svetog petra kajgana....
ja prva tura egipat hurgada, 26.6. 10 dana all 4* 359e plus 65 takse i 15 dolara viza, znaci prolazim jeftinije od tebe
a druga tura u septembru, *ebem li ga, mozda alanja, mozda,... a mozda poludim pa ostavim za novembar krstarenje nilom,....
Zvuci kao anketa ali...
Da probamo.
Kuda na letovanje 2012.?
Grcka
Turska
Tunis
Egipat
CG
Hrvatska
Saljite preporuke i komentare, iskustva

eeee, nekima skijanja nikad dosta.
ekekekeke

Dođite svi u Hrvatsku pogotovo ako budemo europski prvaci. Bit će ludo i nezaboravno

niste pogresili:

Нешто ми се јавља да би Хрватима било лудо а нама незаборавно.Dođite svi u Hrvatsku pogotovo ako budemo europski prvaci. Bit će ludo i nezaboravno
Само избегни ,,жуту кућу,,E PA JA MISLIM DA JE ALBANIJA... DRACH... OVE GODINE NAJEFTINIJI A LJUDI KAZU DA SE BOGOVSKI PROVODE TAMO JER JE DOSTA I JEFTINO.A I SIGURNO,STO SE TICE BEZBEDNOSTI,SVI TE GLEDAJU KAO TURISTU

Нема грашке,само треба истрпети оних 300 еврића трајекта.![]()

Драго ми је да су спустили цену пре 3 године кад сам ишао тамо било је око 300 еврића.Ако идеш на Скијатос обавезно скокни и до Скопелоса.Nije 300...manje je
To je cena ako hoces na ostrvo...osim na Lefkadu
Prosle godine me je trajekt kostao oko 300 u jednom pravcu...tako da je ovo sica![]()
Драго ми је да су спустили цену пре 3 године кад сам ишао тамо било је око 300 еврића.Ако идеш на Скијатос обавезно скокни и до Скопелоса.

a,ne...nisam se dobro izrazila
Prosle godine sam isla trajektom sa Sardinije u Livorno...i ta destinacija je kosala 300 u jednom pravcu
A ove godine su mi rekli da trajekt iz Volosa na Skijatos i nazad kosta oko 250 eur
Posto cemo imati camac na ostrvu svakako cemo ici i do Skopelosa![]()
cena je 79e za auto (osim smart, aygo.... gde je 50e) a po osobi 23e. pratite situaciju pocetkom full sezone krece i kompanija NELL sa polascima iz volosa, ali i soluna (ne zna se kada).
PS. u vezi camca: ako ga vozite na prikolici - posebno se placa automobil-posebno prikolica, pa izadje prilicno. Moji klijenti koji dolaze gliserom, ostavljaju auto i prikolicu u mestu Platania (iza Volosa) - naravno gratis. Tu ima i mala luka i predju na Skiatos gliserom (oko 4 km)....

Ja bila prošle godine. Prelep grad. Nadam se da ti je hotel na Kleopatrinoj plaži.
Tako da smo se mm i ja nadglašavali a sedeli za istim stolom. Zatim u 10h evo animation tima koji puštaju zvukove petlove i pozivaju ljude na action! 
Ali ne leži vraze, odmah potom puštaju muziku - glasno a pošto je muz i u restoranu tako se ove dve muz nadglašavaju a tu su i konobari s tanjirima... Odlazimo na plažu i tu je odmor konačno... Potom ručak - da ne ponavljam jel, znate već šta... More, večera... U 21h počinje mini disko za decu
A naša soba gleda ka tom hotelu. Skontali smo jel da nema poente leći pre ponoći jer nema šanse da zaspiš pre neg što se programi ne pozavršavaju tako da smo sedeli na našem omiljenom mestu - šiša baru i pušili nargilu
Ok, završilo se to, udjemo u sobu kad ovaj hotel pored ima disko koji takodje udara na našu sobu koji je trajajo do nekih 3h ujutru! Tu noć je mm pop*izdeo i tražio da nam menjaju sobu, naravno zamenili su je tek za dva dana... Ali kako su samo lako zanmenili, kao da im je savršeno normalan taj proces menjanja soba... Zaboravila sam da kažem kakav je osećaj bio kad smo u utorak veče izašli iz resorta da prošetamo napolje, znači nakon dan ipo...Nismo ni skontali ustvari tu buku tad i izašli van resorta kad ono, tišina, bole uši bogte od tišine
A resort na magistrali, dakle, kola prolaze al to je muzika za naše uši bila nakon ovoga
Poslednja 2,3 dana kad smo zamenili sobu smo uspevali čak popodne da spavamo u sobama - čak!Tamo to ni u kom slučaju nismo uspeli.I noć je bila podnošljiva i bilo bi super jer se samo magistrala čula
, da smo imali krevete koji ne škripe kao neko zlo kad god se pomeriš...Jaooooo turciiiii!