la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
dolce, gde i kada ides ove god, sta bi na kraju?
Hanioti prva tura, posle videćemo. Apartman i prevoz su 353 eura, pa dok dodam klopu, ležaljke i suncobrane, mogla sam u Tursku ili Egipat u dobar hotel. A ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dolce, gde i kada ides ove god, sta bi na kraju?
hahahaahha tako nekako mene prosle god sarti izaso kao svetog petra kajgana....
ja prva tura egipat hurgada, 26.6. 10 dana all 4* 359e plus 65 takse i 15 dolara viza, znaci prolazim jeftinije od tebe
a druga tura u septembru, *ebem li ga, mozda alanja, mozda,... a mozda poludim pa ostavim za novembar krstarenje nilom,....
Zvuci kao anketa ali...
Da probamo.
Kuda na letovanje 2012.?
Grcka
Turska
Tunis
Egipat
CG
Hrvatska
Saljite preporuke i komentare, iskustva
eeee, nekima skijanja nikad dosta.
ekekekeke
Dođite svi u Hrvatsku pogotovo ako budemo europski prvaci. Bit će ludo i nezaboravno
niste pogresili:
Нешто ми се јавља да би Хрватима било лудо а нама незаборавно.Dođite svi u Hrvatsku pogotovo ako budemo europski prvaci. Bit će ludo i nezaboravno
Само избегни ,,жуту кућу,,E PA JA MISLIM DA JE ALBANIJA... DRACH... OVE GODINE NAJEFTINIJI A LJUDI KAZU DA SE BOGOVSKI PROVODE TAMO JER JE DOSTA I JEFTINO.A I SIGURNO,STO SE TICE BEZBEDNOSTI,SVI TE GLEDAJU KAO TURISTU
Нема грашке,само треба истрпети оних 300 еврића трајекта.![]()
Драго ми је да су спустили цену пре 3 године кад сам ишао тамо било је око 300 еврића.Ако идеш на Скијатос обавезно скокни и до Скопелоса.Nije 300...manje je
To je cena ako hoces na ostrvo...osim na Lefkadu
Prosle godine me je trajekt kostao oko 300 u jednom pravcu...tako da je ovo sica![]()
Драго ми је да су спустили цену пре 3 године кад сам ишао тамо било је око 300 еврића.Ако идеш на Скијатос обавезно скокни и до Скопелоса.
a,ne...nisam se dobro izrazila
Prosle godine sam isla trajektom sa Sardinije u Livorno...i ta destinacija je kosala 300 u jednom pravcu
A ove godine su mi rekli da trajekt iz Volosa na Skijatos i nazad kosta oko 250 eur
Posto cemo imati camac na ostrvu svakako cemo ici i do Skopelosa![]()
cena je 79e za auto (osim smart, aygo.... gde je 50e) a po osobi 23e. pratite situaciju pocetkom full sezone krece i kompanija NELL sa polascima iz volosa, ali i soluna (ne zna se kada).
PS. u vezi camca: ako ga vozite na prikolici - posebno se placa automobil-posebno prikolica, pa izadje prilicno. Moji klijenti koji dolaze gliserom, ostavljaju auto i prikolicu u mestu Platania (iza Volosa) - naravno gratis. Tu ima i mala luka i predju na Skiatos gliserom (oko 4 km)....
Ja bila prošle godine. Prelep grad. Nadam se da ti je hotel na Kleopatrinoj plaži.