LETOVANJE 2012

hahahaahha tako nekako mene prosle god sarti izaso kao svetog petra kajgana....
ja prva tura egipat hurgada, 26.6. 10 dana all 4* 359e plus 65 takse i 15 dolara viza, znaci prolazim jeftinije od tebe :P
a druga tura u septembru, *ebem li ga, mozda alanja, mozda,... a mozda poludim pa ostavim za novembar krstarenje nilom,....

hahahaahha tako nekako mene prosle god sarti izaso kao svetog petra kajgana....
ja prva tura egipat hurgada, 26.6. 10 dana all 4* 359e plus 65 takse i 15 dolara viza, znaci prolazim jeftinije od tebe :P
a druga tura u septembru, *ebem li ga, mozda alanja, mozda,... a mozda poludim pa ostavim za novembar krstarenje nilom,....

Dobra kombinacija- Egipat i Turska. Ja sam imala sreće što je vreme u Alanji bilo prijatno, a ne preterana vlažnost, po čemu je Alanja poznata. Ali u septembru će biti odlično. Mislim da ti je to bolje nego 2 X Egipat.

ma ne pojavljuje se ni jedna ponuda za krstarenje plus sto ja imam zamisao kako bi da to izgleda, znaci sletanje u kairo pa bez autobusa na brod i posle poletanje iz hurgade ili sarma, a ne da dva tri dana provedem u busu, alergicna sam na autobuse :D
a ako nisat od toga onda cu da vidim, ne znam pojma,....

Zvuci kao anketa ali...
Da probamo.

Kuda na letovanje 2012.?

Grcka
Turska
Tunis
Egipat
CG
Hrvatska

Saljite preporuke i komentare, iskustva

Grčka, i ove godine :zaljubljena:
Ok je i Bugarska, ali Nesebar, druga mesta nemaju spoj starog i novog, što bar ja volim.
Crna Gora je bzvz zbog traljavog osoblja, nikako da uklavire da im je ljubaznost i uslužnost posao.
Egipat zaobići, bar ove godine...
Tunis-nisam bila, ne znam iz ličnog iskustva.

Zakintos 09.09 do 19.09 :D vila eugenia, laganas... ako je neko bio tamo vec, dobro bi dosla neka pomoc... gde najeftinije iznajmiti automobil, posto planiram da iznajmim vozilo neko... i tako neke sitnice... hvala unapred :D

Nije 300...manje je :lol:
To je cena ako hoces na ostrvo...osim na Lefkadu :aha:

Prosle godine me je trajekt kostao oko 300 u jednom pravcu...tako da je ovo sica :lol:
Драго ми је да су спустили цену пре 3 године кад сам ишао тамо било је око 300 еврића.Ако идеш на Скијатос обавезно скокни и до Скопелоса.

Драго ми је да су спустили цену пре 3 године кад сам ишао тамо било је око 300 еврића.Ако идеш на Скијатос обавезно скокни и до Скопелоса.

a,ne...nisam se dobro izrazila :rumenka:
Prosle godine sam isla trajektom sa Sardinije u Livorno...i ta destinacija je kosala 300 u jednom pravcu
A ove godine su mi rekli da trajekt iz Volosa na Skijatos i nazad kosta oko 250 eur
Posto cemo imati camac na ostrvu svakako cemo ici i do Skopelosa :)

Ljudi pomozite dajte neko mesto za mlade , a gde ima nasa muzika i klopa a sto manje engleza i drugih necivilizovanih nacija ,Prosle godine sam bio u Bugarskoj suncev breg znaci tako nesto samo da ima vise zanimacije na cirilici jer i kod njih je sve predodredjeno zapadnjacima .Najvise bi mi odgovarala Grcka ,najblize mi je oko soluna paralije kavale taj deo a moze i dalje ako postoji mesto kakvo trazim ..Znaci more ,crkve ,setnje ,ostrva ,priroda i slicno me uopste ne interesuju samo provod , nasa muzika ,hrana, a crnu goru bi izbegao moze grcka ili bugarska >Poz

a,ne...nisam se dobro izrazila :rumenka:
Prosle godine sam isla trajektom sa Sardinije u Livorno...i ta destinacija je kosala 300 u jednom pravcu
A ove godine su mi rekli da trajekt iz Volosa na Skijatos i nazad kosta oko 250 eur
Posto cemo imati camac na ostrvu svakako cemo ici i do Skopelosa :)

cena je 79e za auto (osim smart, aygo.... gde je 50e) a po osobi 23e. pratite situaciju pocetkom full sezone krece i kompanija NELL sa polascima iz volosa, ali i soluna (ne zna se kada).

PS. u vezi camca: ako ga vozite na prikolici - posebno se placa automobil-posebno prikolica, pa izadje prilicno. Moji klijenti koji dolaze gliserom, ostavljaju auto i prikolicu u mestu Platania (iza Volosa) - naravno gratis. Tu ima i mala luka i predju na Skiatos gliserom (oko 4 km)....

cena je 79e za auto (osim smart, aygo.... gde je 50e) a po osobi 23e. pratite situaciju pocetkom full sezone krece i kompanija NELL sa polascima iz volosa, ali i soluna (ne zna se kada).

PS. u vezi camca: ako ga vozite na prikolici - posebno se placa automobil-posebno prikolica, pa izadje prilicno. Moji klijenti koji dolaze gliserom, ostavljaju auto i prikolicu u mestu Platania (iza Volosa) - naravno gratis. Tu ima i mala luka i predju na Skiatos gliserom (oko 4 km)....

Ja bi da iznajmim camac na Skijatosu...ako moze :lol:
Nasi drugari imaju svoj camac i oni odsedaju u nekom mestu kod Volosa,vozikacemo se sa njima u krajnjem slucaju :)

Ja bila prošle godine. Prelep grad. Nadam se da ti je hotel na Kleopatrinoj plaži.

http://www.clubturtas.com/en Ovo nam je bio hotel.Mislim da nije na toj plaži al svejedno plaža i more su prelepi bili.
Ono što nije bilo prelepo je buka :confused: Mm-u i meni je glavni cilj ovog odmora bio da se odmorimo i naspavavmo, aj sad, odmorili se jesno, ne radiš ništa, plaža, more , pivo...al naspavali se nismo. Stigli u ponedeljak popodne i skontali iju kako glasan program večeras...hm, aj dobro...Doručak - tandrkanje escajgom i tanjirima u restoranu od strane konobara, mislim ja ne znam dal je vama to normalno al ja nisam do sad bila u hotelima gde su ona kolica za tanjire, kašike itd u sred restorana a ne pozadi negde :eek: Tako da smo se mm i ja nadglašavali a sedeli za istim stolom. Zatim u 10h evo animation tima koji puštaju zvukove petlove i pozivaju ljude na action! :eek::roll: To valjda za slučaj ako neko pželi još malo da spava pa da mu ni slučajno ne dozvole. Pri tom oni idu oko bazena polu smoreni dok traje to budjenje i nakon par min to gase...msm keve ti, ko da namerno žele da izlude čoveka :besna: Ali ne leži vraze, odmah potom puštaju muziku - glasno a pošto je muz i u restoranu tako se ove dve muz nadglašavaju a tu su i konobari s tanjirima... Odlazimo na plažu i tu je odmor konačno... Potom ručak - da ne ponavljam jel, znate već šta... More, večera... U 21h počinje mini disko za decu :roll: Ne znam za vas al meni je to malo kasno da od 21 do 22h traje disko za decu od 3,4,5 god...Ok, stvar mišljenja al nemate pojma koliko je to glasno!!!!!! Mini jeb*eni disko!!! A odmah za tim kreće večernji program animation tima na nekoj pozornici gde su mesta za publiku par m samo od pozornice ali ne...turci ipak koriste mikrofone, full ozvučenje...Paralelno sa tim počinje program susednog hotela odmah pored... :sad2: A naša soba gleda ka tom hotelu. Skontali smo jel da nema poente leći pre ponoći jer nema šanse da zaspiš pre neg što se programi ne pozavršavaju tako da smo sedeli na našem omiljenom mestu - šiša baru i pušili nargilu :) Ok, završilo se to, udjemo u sobu kad ovaj hotel pored ima disko koji takodje udara na našu sobu koji je trajajo do nekih 3h ujutru! Tu noć je mm pop*izdeo i tražio da nam menjaju sobu, naravno zamenili su je tek za dva dana... Ali kako su samo lako zanmenili, kao da im je savršeno normalan taj proces menjanja soba... Zaboravila sam da kažem kakav je osećaj bio kad smo u utorak veče izašli iz resorta da prošetamo napolje, znači nakon dan ipo...Nismo ni skontali ustvari tu buku tad i izašli van resorta kad ono, tišina, bole uši bogte od tišine :zcepanje: A resort na magistrali, dakle, kola prolaze al to je muzika za naše uši bila nakon ovoga :lol: Poslednja 2,3 dana kad smo zamenili sobu smo uspevali čak popodne da spavamo u sobama - čak!Tamo to ni u kom slučaju nismo uspeli.I noć je bila podnošljiva i bilo bi super jer se samo magistrala čula :lol: , da smo imali krevete koji ne škripe kao neko zlo kad god se pomeriš...Jaooooo turciiiii!
Žalim se na sve ovo jer smo mi na netu videli da je to kao family hotel 30km udaljen od Alanje što nam je bilo super za odmor...hm...
U Alanji smo bili jedan dan, nije mi se nešto dojmio grad, il možda nismo bili na pravim mestima nem pojma, bili u nekom pre pre prelepom parku, pokupovali suvenire i otišli u džamiju gde sam ja u nekoj dugačkoj suknji i papučama otišla na vrh minareta, 110 stepenika, jezivo ali savršeno iskustvo :)
Kažem, plaža, more, hrana odlični, ali ogroman minus je buka kako u tom tako i u hotelu pored.

Buka, a 30 km od grada... Zamisli da si u gradu. Niste bili na Kleopatrinoj plaži jer je ona u samom gradu, osim nje je i Kejkubatova, ali ona nije tako lepa. E, sad zamisli, mi u samom gradu, ali hotel uz samu plažu, soba na V spratu, sa pogledom na more, a nema ni buke kola, čuješ samo cvrčanje cvrčaka i šum talasa. Alanja je lep grad, ali prevelik za letovanje. Ja volim šetnju uz more, onaj mediteranski šmek, toga tamo nema, samo hoteli, hoteli, hoteli... Moguće i da si bila u baš u parku skoro pa preko puta našeg hotela, tu je predveče profesionalno slikanje, dolaze svi skockani, fotografi im pokazuju poze.
alanja.............jpg

Poslednja izmena:

Back