Bio sam prošle godine na Prijevoru i fantastično sam se proveo. Jaz je blizu, Top Hil takođe. Sve u svemu jedno od boljih letovanja u mojoj karijeri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo tako, nikad mi nije bilo jasno zašto se svi oduševljavaju Grčkom i njihovom kao ljubaznošću. To baš i nisam primetila. Ja nisam oduševljena ama baš ničim, ali na ostrvima nisam bila i sigurna sam da je to sasvim druga priča.
У односу на ,,црногорце,, су измислили љубазност,а у односу на Турке су нељубазни.Све зависи шта подразумеваш под тим.Уколико си задовољна благим осмехом и пријатним односом без претеране снисходљивости онда су Грци довољно љубазни.Уколико очекујеш да играју око тебе и да ти се клањају онда иди у Турску .Био сам у свим набројаним државама ,али се увек враћам у Грчку.
Od Grčke, ja sam bila u Pefu, Polihronu, Nei Poriju, Leptokariji, Platamonu i Haniotiju (samo uveče nekoliko puta) i tvrdim da je sve to jedna velika nula. Izuzetak je Hanioti. Na ostrvim nisam bila, a za te selendre Herceg Novi je gospodski grad.
Ovde govorimo samo o CG i Grčkoj, a šta je meni lepo, a što te jako interesovalo, nije bitno. Moj brat od tetke oženjen je Francuskinjom, koja ima vilu u Sen Tropeu, na par metara od mora, a nema gde nije putovao i njemu je 100 X lepše i draže jedno mesto u Dalmaciji... Sve je relativno.
Nije mi jasno to idolopoklonstvo prema Grčkoj. Ja sam bila jako razočarana kad sam prvi put bila.
I čemu taj potcenjivački ton!!?
Могу да се сложим са тобом сва набројана места су НУЛА у односу на рецимо Хвар али су дупла нула у односу на Лефкаду,Скијатос ,Скопелос,Тасос.Што се тиче ноћног живота ту је ЦГ сигурно у предности али ја као 40-огодишњак са троје деце и не тражим неки ноћни живот па не могу да судим..Долчевита немој да се љутиш али ти још ниси видела ни Г од Грчке.Ево Ситонија је други прст Халкидикија и удаљена је од Београда исто као и Ханиоти али плаже на Ситонији(по мени)су 100х лепше него на првом прсту.Али прави доживљај Грчке је кад идеш колима ,па сваки дан друга плажа.![]()
...pravi doživljaj Grčke su definitivno ostrva...i to u sopstvenoj režiji i sopstvenim autom...svaki dan druga plaža i svaki dan druga kafanica
![]()
Могу да се сложим са тобом сва набројана места су НУЛА у односу на рецимо Хвар али су дупла нула у односу на Лефкаду,Скијатос ,Скопелос,Тасос.Што се тиче ноћног живота ту је ЦГ сигурно у предности али ја као 40-огодишњак са троје деце и не тражим неки ноћни живот па не могу да судим..Долчевита немој да се љутиш али ти још ниси видела ни Г од Грчке.Ево Ситонија је други прст Халкидикија и удаљена је од Београда исто као и Ханиоти али плаже на Ситонији(по мени)су 100х лепше него на првом прсту.Али прави доживљај Грчке је кад идеш колима ,па сваки дан друга плажа.![]()
@kamili
Znaci Egejsko more u svakom pogledu je bolje od Jadranskog ...
Ne mogu se sloziti sa vakvom izjavom koja kipti od subjektivizma .
Ja sam mislio da su vecina ljudi ovde negativno komentarisali lenje domacine u CG i njihov amaterski odnos prema gostu ... ali sada ispade da i jadransko more ne valja nishta ...
Samo cekam da se javi neki bugarofil pa da kaze da je i crno more zakon za jadransko...
uplatila crveno more, hurgada, 26.6. neki savet, st aponeti, sta obici, ???Hocete lijepo more i plaze idite na Crveno more.
uplatila crveno more, hurgada, 26.6. neki savet, st aponeti, sta obici, ???
Zvuci kao anketa ali...
Da probamo.
Kuda na letovanje 2012.?
Grcka
Turska
Tunis
Egipat
CG
Hrvatska
Saljite preporuke i komentare, iskustva
Zvuci kao anketa ali...
Da probamo.
Kuda na letovanje 2012.?
Grcka
Turska
Tunis
Egipat
CG
Hrvatska
Saljite preporuke i komentare, iskustva
Što ne staviš opciju: nigde?
Jako je lepo tamo, jeftino, svi su uljudni.