Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.445
Прелепа, негована, природна. Уз то и талентована.Prelepa zena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прелепа, негована, природна. Уз то и талентована.Prelepa zena.
Неупоредиво ми је лепша старија.Моника Белучи
![]()
Разлика између 2 слике - 33 године
![]()
![]()
Pogledajte prilog 1375299
Pogledajte prilog 1375344 Pogledajte prilog 1375345
2023. година
Nisi ti merodavna da je ocenjuješ nego A-muškarci.Неупоредиво ми је лепша старија.
Ова слика испред камере, где је баш млада и ова испод ње, лево не могу да се пореде. Средње године су јој изоштриле црте лица и дале на карактеру.
Мене само чуди како она не уме да се обуче.
Slutim da ce da zamre.Значи да тема мирује док се такав не појави.
pojavio sam seЗначи да тема мирује док се такав не појави.
Da se vratimo na temu.Ne znam za vas, ali je meni je oduvek bilo fascinantno videti lepe žene u njihovoj mladosti, a zatim fotografije kada su dosta starije. Istovremeno biti šokiran ali i fasciniran životom. Primera radi pokazaću jednu glumicu u njenoj mladosti.
Pogledajte prilog 1374179
Ovo je 20 godina kasnije:
Kako se vama čini ova promena kroz život? Kako to podnose žene?
Pazi kako se ponašaš ja ti nisam oni džentlmen indijanci sa pdf muškarčići,popićeš verbalni šamar i doživotni ignor dok kažeš keks.Значи да тема мирује док се такав не појави.

Ccc...napadas najfiniju i najkilturniju osobu na forumu...to je lako.Pazi kako se ponašaš ja ti nisam oni džentlmen indijanci sa pdf muškarčići,popićeš verbalni šamar i doživotni ignor dok kažeš keks.
A ti to ne želiš.
Ili se varam?

ja kao dzentlmen imam moralnu obligaciju da reagujem i da stanem u odbranu bogomoljkePazi kako se ponašaš ja ti nisam oni džentlmen indijanci sa pdf muškarčići,popićeš verbalni šamar i doživotni ignor dok kažeš keks.
A ti to ne želiš.
Ili se varam?
Meni je to slučaj i sa mnogim drugim glumicama , npr Meril Strip, lepša mi je kao starija, čak je kao mladu nisam ni volela (zbog filma Kramer protiv Kramera)Неупоредиво ми је лепша старија.
Ова слика испред камере, где је баш млада и ова испод ње, лево не могу да се пореде. Средње године су јој изоштриле црте лица и дале на карактеру.
Мене само чуди како она не уме да се обуче.
aj ne preteruj sad i tiMeni je to slučaj i sa mnogim drugim glumicama , npr Meril Strip, lepša mi je kao starija
Ne kažem da je lepa, nego da je u starosti lepša nego u mladosti.(konkretno sad pričam za Meryl S.)aj ne preteruj sad i ti
meril strip nikada nije bila lepa :O
Ma kakvi,ti i kad se svadjas,fino pazis da nekog ne uvrijedis,sve na note,nije ko mi dza,bu...Ма где ја фина, Лимунчице. Ја сам лајави крелац![]()
Zato ja mislim.Ne mislim ni na koga odredjeno,vec onako u globalu.![]()
Jesam.Zato ja mislim.
Jesi kupila ormar?
Slikaj ga.
Nije loš ovako na izgled.Sviđa mi se.Jesam.
Nije jos stigao,ali evo:
E,bas mi je milo.Nije loš ovako na izgled.Sviđa mi se.
Koliko je para?E,bas mi je milo.
Ne bi trebalo da je los.Naravno,ima i boljih,ali koliko para,toliko muzike.![]()
Maltretiram malo one teletabise na slikama forumaša.Jesam.
Nije jos stigao,ali evo: