Lepota mladosti

Моника Белучи
135122975_2919453748377881_1453518582458507038_n.jpg

Разлика између 2 слике - 33 године
55929_monika-beluci_ls.jpg

monika-beluci-1427287236-55935.jpg

Pogledajte prilog 1375299
Pogledajte prilog 1375344 Pogledajte prilog 1375345
2023. година
Неупоредиво ми је лепша старија.
Ова слика испред камере, где је баш млада и ова испод ње, лево не могу да се пореде. Средње године су јој изоштриле црте лица и дале на карактеру.
Мене само чуди како она не уме да се обуче.

Ова слика испред камере, где је баш млада и ова испод ње, лево не могу да се пореде. Средње године су јој изоштриле црте лица и дале на карактеру.
Nisi ti merodavna da je ocenjuješ nego A-muškarci.

Ne znam za vas, ali je meni je oduvek bilo fascinantno videti lepe žene u njihovoj mladosti, a zatim fotografije kada su dosta starije. Istovremeno biti šokiran ali i fasciniran životom. Primera radi pokazaću jednu glumicu u njenoj mladosti.

Pogledajte prilog 1374179

Ovo je 20 godina kasnije:

Kako se vama čini ova promena kroz život? Kako to podnose žene?
Da se vratimo na temu.
Tema je koliko uspevam da razumem:

Žene kako podnosite starenje?

Evo ja ću ti odgovoriti umesto njih.
Isto kao i muškarci.
Teško,uglavnom.
Sa tom razlikom što žene beže u deluziju pa u depresiju a muškarci idu direktno u depresiju.
Retko koja/koji ima snage da se rve sa zubom vremena,peščanim satom..da zakoči mehanizam.
Glupa ti je ta priča sa lepotom u zrelim godinama.
Mladost isto kao i nevinost i čistota su vrednost.
Mnogo je ovo duboka tema.Ili je ja vidim tako.Nema ovaj forum potencijala za nju.
Kao i za mnoge druge ozbiljne teme.
Ovde caraju indijanci koji ne smeju da postave svoju sliku i nekoliko razočaranih poluludih raspuštenica,baba devojaka.
Može žena biti lepa i sa 30-40-50-60 godina ali porediti je sa onom od 20 ili čak reći da je bolja od one od 20 to je glupost.
Muškarci određuju cenu žene a ne ona sama sebi ili druge žene.
A muški stav po tom pitanju se nije promenio zadnjih 2000 godina i naravno,neće se promeniti ni sledećih 2000 godina.

Meni je to slučaj i sa mnogim drugim glumicama , npr Meril Strip, lepša mi je kao starija, čak je kao mladu nisam ni volela (zbog filma Kramer protiv Kramera)

Ili Judi Dench npr, lepša mi je kao starija
IMG_20230727_090222.jpg

aj ne preteruj sad i ti

meril strip nikada nije bila lepa :O
Ne kažem da je lepa, nego da je u starosti lepša nego u mladosti.(konkretno sad pričam za Meryl S.)
A u mladosti mi nije bila lepa čak odbojna, a sad mi jeste lepa. 😁
A mnoge druge mi zaista jesu lepše kao stare, imaju stav koji se u mladosti nema, u mladosti je lice blanko, a kad se "lepo sazri" izraz lica je "f*ck off gunfajteri i ostali ja sam postigla šta sam htela i zadovoljna sam."
Elem, htedoh reći, personality bije iz svake pore u zrelosti, daleko od tog da je za naslovicu Playboya. Tu nek ide mladost.

Back