maldaneri
Aktivan član
- Poruka
- 1.158
Uh,pa to je bas "jeftino" mislim u odnosu na ranije.Kako usne iz vise puta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cenim muskarce od ukusa i kojima su lepe one zenske grudi koje stanu u njihovu saku...a ove sa usnama kao da su poljubile peglu..meni smesno ..
..to taman stane u shaku 
...tako da....i bolje kad shaka nije ni skroz popunjena 
khmkhm....a sta da rade bivsi kosarkasi...koji su navikli na...loptu za basket..to taman stane u shaku
...tako da....i bolje kad shaka nije ni skroz popunjena
![]()

i nije bas...
sise su u vecini slucajeva tu samo da te ometaju u svakodnevnim aktivnostima,mnogo je prakticnije kad su male a i izbor majica je veci![]()

samo za tebe cika doktoreometi me banshee![]()

JBT! Postali smo Evropa!
Mada licno ne verujem da ni jedna riba na forumu ima silikone....
pozdrav svima
pa znas staKao da devojke ne bi volele da sve imaju grudi normalne velicine i da ne moraju uopste da razmisljaju o silikonima. Ali me stvarno nervira kada se nadje neki pametnjakovic da ih ubedjuje kako je problem u njihovoj glavi....Stvarno, smesno.... Samo neko ko je licemeran moze da kaze da devojke koje su ravne ko daske mogu da budu zadovoljne svojim telom i da se osecaju dobro u svojoj kozi isto kao one prema kojima je majka priroda bila darezljiva...Kako se osecaju, samo one znaju.... Sit gladnom ne veruje.;-)

A gde je problem,ako ne u glavi,ako nekome trebaju sise da bi se osecao dobro u svojoj kozi?

Kao da devojke ne bi volele da sve imaju grudi normalne velicine i da ne moraju uopste da razmisljaju o silikonima. Ali me stvarno nervira kada se nadje neki pametnjakovic da ih ubedjuje kako je problem u njihovoj glavi....Stvarno, smesno.... Samo neko ko je licemeran moze da kaze da devojke koje su ravne ko daske mogu da budu zadovoljne svojim telom i da se osecaju dobro u svojoj kozi isto kao one prema kojima je majka priroda bila darezljiva...Kako se osecaju, samo one znaju.... Sit gladnom ne veruje.;-)
Da to ženama nije potrebno, ceo taj veliki biznis ne bi ni postojao. Da sam u mogućnosti - ja bih odmah ugradila silikone. Mrzim punjene brushaltere, muka mi je od nošenja garderobe koja mi se baš i ne dopada, ali prikriva nepostojeće grudi, od mladalačkog sportskog stila koji više ne pristaje ni mojim godinama ni statusu, od kupaćih kostima sa debelim korpama iz kojih se voda cedi kao iz kofe, od komentara jednog lekara "pa sa čim se igra Vaš muž?". Ja sam tekstilac po struci i veliki esteta pa kada probam neku bluzu ili sako a ona visi na meni kao na vešalici - dođe mi da se ubijem. Zavidim ženama koje ujutru mogu da obuku bilo šta što je u skladu sa temperaturom napolju i da bez razmišljanja odu na posao. Ja moram da napravim hiljadu kombinacija dok najzad ne ličim na normalno stvorenje.
Danas je pristojan izgled deo standarda, sve što je manje od toga tretira se kao neozbiljnost i brljivost. Zašto bi neka žena svakodnevno morala da bije bitku sa sa svojim grudima i adekvatnom garderobom kao da je hendikepirana, zar nemamo dovoljno brige i stresa i bez toga? Ako zdravlje i finansije dozvoljavaju, zašto se ne osloboditi bar jednog tereta?