T
Totalni Opoziv
Gost
E kontaj sto su ribe ove iz Bg opustene...
Svaka druga ima silikone...
A ne ko ove nase primitivne neke... 
A ne ko ove nase primitivne neke... Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne ko ove nase primitivne neke... 
...pa naravno da imaju....kad imaju kesha....odnosno ima ko da ima plati 

Ne znam, ali izgleda da svi mi koji smo bar jednom u životu završili pod nožem, isto rezonujemo.E, meni stvarno nije jasno kako neko ide pod noz bez potrebe...
Imala sa operaciju na grudima i znam o cemu pricam,al zbog zdravstvenih razloga,ofkors....
A da ti svesno ides da ti seckaju taj osetljivi deo i da ti ubacuju strano telo,a zdrava si i prava.... To ne mogu da skapiram...Valjda je to neki trend sad....Ebem li ga....
I fama oko velikih grudi... To mi smesno...Ja imam cetvorku,al bih volela da su manje....Sta ce mi ovolike...

pa nema nista lose ako postoje realni razlozi za to ( tipa ta dva porodjaja ) al kad neka devojcica iz hira ubaci silikon u usta da bi imala pusacka usta malo je hcPa sta sto neko 'oce da se operise iz cisto estetskih razloga?
Moja mama je zategla grudi i izvrsila liposukciju nakon 2 porodjaja.
Sta ima lose u tome?
Kad neko gladuje (doslovno gladuje) zbog figure to je ok, a kada neko uz pomoc lekara dodje do zeljnih rezultata to je strasno?

Pa sta sto neko 'oce da se operise iz cisto estetskih razloga?
Sta ima lose u tome?
Kad neko gladuje (doslovno gladuje) zbog figure to je ok, a kada neko uz pomoc lekara dodje do zeljnih rezultata to je strasno?
I fama oko velikih grudi... To mi smesno...Ja imam cetvorku,al bih volela da su manje....Sta ce mi ovolike...

Pa sta sto neko 'oce da se operise iz cisto estetskih razloga?
Sta ima lose u tome?
Hehe...Pa dobro ako ti tako kazes...Jedino sto sam ja "postigla" je da muskarci balave...A to mi nije toliko zanimljivo
Vec sam navikla hehe
Ok, nenormalno je ici na liposukciju, a normalno je stavljati silikon u usne? Pa dobro.. Ti to najbolje znas.Gladovati zbog tezine i ici na liposukciju jednako je nenormalna stvar.
Liposukcija je medicinski metod za skidanje tezine kod prekomerno gojaznih osoba. Kasnije je moze se reci zloupotrebljen u kozmeticke svrhe.
Ko to ima toliko slabu volju da ne moze vezbanjem i dijetom nutricioniste da smrsa i odrzava tel.tez.?
Nego je lakse dati pare. Ujedno je to postao prestiz.
Kazem vam da usne izgledaju veoma lepo ako se napune malo i ako je oblik odgovarajuci.

i nije bas...
sise su u vecini slucajeva tu samo da te ometaju u svakodnevnim aktivnostima,mnogo je prakticnije kad su male a i izbor majica je veci![]()
Da ali sa vecim sisama mozes naci boljeg tipa tj. sa vise kesha i lakse se udati!
ali ne mozes da potrcis za autobusom,gubis ravnotezuDa ali sa vecim sisama mozes naci boljeg tipa tj. sa vise kesha i lakse se udati!