lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mislim da to nije tacno.
Svako ima svoj ukus. Andzelina Dzoli ima male grudi (i prelepe usne), pa je udata za super tipa

E jel tebi top modelsica nesto u rodu?

Ja ti pricam o obicnim devojkama a ne ....

ali ne mozes da potrcis za autobusom,gubis ravnotezu
nisi toliko hidrodinamican
i uvek mislis da imas vise kila nego sto imas :shock:

PA da ali nadjes lovarnog i onda ne trcis za busom nego se vozis kolima... :lol: E sada jedino treba pregurati taj period tranzicije!

Mozda sam malo preostro rekla to. Izvini ako sam te uvredila. Znam puno zena koje su imale problema zbog liposukcije. A punjenje usana je smesno u odnosu na liposukciju. Utrlja ti anestetik, saceka malo i spricem ubaci. Doduse puno boli, ali je najgore sto ti se moze desiti da iscuri i da ti jednu stranu napuni vise, a drugu manje...
Pogledaj nase poznate zene koje su imale mali milion operacija na sta sada lice. Elenu Mijatovic, na primer. Bez sminke je uzas uzasa. Unistila se.
Mozda je mamam lekar, ali je mama i zena, a mi zene smo sujetne i osetljive na fizicki izgled...Ovo ti govorim iskreno, bez namere da vredjam. POsto vidim sa sam izgleda malo preostro rekla to.

Ma ok je. Ja, licno, ne vidim nista lose u tim estetskim operacijama (ali ne mislim na one tipa a la Mina Kostic, to je vec ogavno). Ali ako zena ima "problem" tipa malih usana, grudi, ili pak velikih grudi..zasto to ne resiti. Kada je zena zadovoljna svojim izgledom, stabilnija je i samouverenija.

o kojoj dami pricas :?

-%201005%20-%20FELJTON%20-%20CECA.jpg

250px-Ceca_raznatovic_36.jpg

ceca.jpg

230px-Ceca_03.jpg

Valjda misli na Cecu?

Stvarno ne mogu da ne reknem koju..Zaista su ukusi razliciti..tj..masa je operisana od ukusa..kada vec pominjete glumice zasto kao po pravilu uzimate Andjelinu a za lepog muskarca onog plavusana.Pita..ako su njih dvoje sinonim za najlepse ..odmah cu da se samoubijem...

Back