lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jao, devojke, ne morate i usne da stavljate silikone:(
Sve koje poznajem i koje ih imaju, morale su da idu na doradu... Pomeraju se po usni!
Uzasno izgledaju...

Caki Coka - meni su super stajale..Ali stvarno.Medjutim taj otok mi je pravio probleme...
Ne pomeraju se sve, nego obicno usna bude iskrivljena, jer se prelije na jednu stranu malo vise, pa je potrebna korekcija.

1-7.jpg

Di bre? Izgledaju do yaya! :)

Ova je ocigledno neposredno nakon ubacivanja izasla na ulicu...;)

Estetska hirurgija mi je ok,samo bez preterivanja,jer onda bolje da nisu ni radile te zahvate jer izgledaju prilicno komicno.Umesto usta dobiju kobasicu,Paju Patka iz profila..a sto se tice grudi ok mi je do 4-ke,jer vec preko mi je degutantno,i ko ce vise gledati nekoga kao osobu,kada nece moci da skinu pogled sa grudi..
Par mojih drugarica imaju silikon u ustima i grudima,i sasvim ok izgleda.
Radile su kod Dr Radivojevica,a za Dr Colica sam cula da je tezak folirant i da jako lose radi..

nego obicno usna bude iskrivljena, jer se prelije na jednu stranu malo vise,
Pa to ti kazem. Ruzno je, nepotrebno. Nije lepo, nije prirodno, vidi se da je vestacki...

Podrzavam one koje stvarno nemaju usne, znaci upadljivo zakinute od prirode, ali mi je zao onih koje hoce da izgledajukao mutanti. Jer je najgore to sto ne mozes da stanes kad krenes sa estetskom hirurgijom. Ostatak tela se ne uklapa, pa onda prepravis sve. Ako ostanes na jednoj operaciji, hajde i nekako...

Pa to ti kazem. Ruzno je, nepotrebno. Nije lepo, nije prirodno, vidi se da je vestacki...

Podrzavam one koje stvarno nemaju usne, znaci upadljivo zakinute od prirode, ali mi je zao onih koje hoce da izgledajukao mutanti. Jer je najgore to sto ne mozes da stanes kad krenes sa estetskom hirurgijom. Ostatak tela se ne uklapa, pa onda prepravis sve. Ako ostanes na jednoj operaciji, hajde i nekako...

Sa tim se slazem.
Moja drugarica je ugradila grudi, malo je popunila usne, ali nije umela da stane, pa je dodala opet i usne su joj odvratne.

Back