Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
šah, mat, dođe mi da zatvorim temu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

normalno da ne razumijes kada ti je u glavi ljepota povezana iskljucivo sa velicinom, kao da si musko

to je rjesiv problem![]()
i da nam pokvariš zabavu![]()

36 ali ravne i manji kalup.... ako imaju makar i malu štiklu onda 35 jer mi je stopalo i usko.... ma muke su to, malo ljudi mi veruje da je to MUKA!
Nego vidim ja da je rešenje za ogroman broj mojih problema - trudnoća
I šta su ove žene zapele za sise, one služe za dojenje, sve ostalo je marketing!![]()
Ma nemam ja ništa protiv est.hirg. ali kad nešto izgubi meru i granicu.....kao one priče "roditelji poklonili nove grudi ćerki za maturu" i sl.
Pre par meseci sam naletela na jednu od onih emisija "pre i posle" - devojka od 21. godinu koja je uradila gooooomilu operacija, a realno joj je bilo potrebno samo da joj neko počupa obrve, nauči da se šminka i odvede kod frizera.

dobro došla na forumNe razumem... nasla sam ovu temu preko gugla i postavila pitanje jesam nesto pogresno uradila ili od prosle godine se niko vise ne operise?

šah, mat, dođe mi da zatvorim temu![]()
A sta ces sa nama da radis? 

Nemam pojma da i to postojiTo vec postoji = lome ti kosti, pa ti dodaju ili oduzmu koliko treba, onda lezis u koritu par meseci... i moras ponovo da naucis da hodas...
, sto jes jes imam duge noge, ponekad i problem (u avionu, pri kupovini hlaca) ali nikad, nikad to ne bih uradila...sto mi Bog dade to cu i zadrzatiOvo je i meni jedan od razloga zasto se ne bih odlucila za plasticnu kirurgiju..Ja ne bih nikad otisla na nepotrebnu operaciju, ali ja sam posebna prica, panicno se plasim igle, skalpela, i krv vadim samo kad sam bolesna, a i tad se obavezno onesvestim.![]()

o majku mu, pa ima li neka forumašica sa stopalom iznad 39, visećim sisama i da je teža od visna-minus-sto-deset =I

o majku mu, pa ima li neka forumašica sa stopalom iznad 39, visećim sisama i da je teža od visna-minus-sto-deset =I
ja nemam malo stopalo, nisam ni sitnakul kul =)
al ja ozbiljno nigde u životu ne videh toliko žena sa tako strahovito malim stopalima da moraju da kupuju na dečjem
i toliko sitne građe da naprosto pate jer su svi ostali grmalji koji ih svojim postojanejm tlače i to
=)

))))))o majku mu, pa ima li neka forumašica sa stopalom iznad 39, visećim sisama i da je teža od visna-minus-sto-deset =I

kul kul =)
al ja ozbiljno nigde u životu ne videh toliko žena sa tako strahovito malim stopalima da moraju da kupuju na dečjem
i toliko sitne građe da naprosto pate jer su svi ostali grmalji koji ih svojim postojanejm tlače i to
=)