lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
to je rjesiv problem
zubo.gif

36 ali ravne i manji kalup.... ako imaju makar i malu štiklu onda 35 jer mi je stopalo i usko.... ma muke su to, malo ljudi mi veruje da je to MUKA!
Nego vidim ja da je rešenje za ogroman broj mojih problema - trudnoća :mrgreen:
I šta su ove žene zapele za sise, one služe za dojenje, sve ostalo je marketing! :manikir:

ne znam koliko si u prilici da putujes
ili imas mozda ljude u inostranstvu
kod mene u radnji se prodaju elegantne cipele od broja 32(znam grozno,to uzimaju klinke ali ima i dosta zena bas s tvojim "problemom" )sem toga nisu ni skupe
ja kupujem na tom reonu jer je jeftinije nego za odrasle
ako putujes ili imas nekog u engleskoj,francuskoj,belgiji i holandiji dacu ti podatke

Ma nemam ja ništa protiv est.hirg. ali kad nešto izgubi meru i granicu.....kao one priče "roditelji poklonili nove grudi ćerki za maturu" i sl.
Pre par meseci sam naletela na jednu od onih emisija "pre i posle" - devojka od 21. godinu koja je uradila gooooomilu operacija, a realno joj je bilo potrebno samo da joj neko počupa obrve, nauči da se šminka i odvede kod frizera.

tako mlada , tako mlada......:whistling:
:zcepanje:
ma potpune se slažem sa tobom.....
Ne razumem... nasla sam ovu temu preko gugla i postavila pitanje jesam nesto pogresno uradila ili od prosle godine se niko vise ne operise?
dobro došla na forum:mrgreen:

Ja ne bih nikad otisla na nepotrebnu operaciju, ali ja sam posebna prica, panicno se plasim igle, skalpela, i krv vadim samo kad sam bolesna, a i tad se obavezno onesvestim. :mrgreen:
Imam drugaricu koja je imala fenomenalne grudi, uvek je nosila nesto sa dekolteom. Trudnoca, dojenje i eto njoj "visuljaka" do pupka. Njenom muzu to ne smeta, ali ona je veoma nesrecna, kaze da joj se poremetila slika o sebi. Ne voli vise da izlazi, da se sredjuje, ne oseca se lepom jer je uvek smatrala da su joj grudi najjaci fizicki adut. E sad, da li je to normalno ili ne, ne znam, ali ako bi je podizanje grudi ponovo ucinilo srecnom i vratilo joj samopouzdanje, ja je podrzavam.

To vec postoji = lome ti kosti, pa ti dodaju ili oduzmu koliko treba, onda lezis u koritu par meseci... i moras ponovo da naucis da hodas...
Nemam pojma da i to postoji:eek:, sto jes jes imam duge noge, ponekad i problem (u avionu, pri kupovini hlaca) ali nikad, nikad to ne bih uradila...sto mi Bog dade to cu i zadrzati;)
Ja ne bih nikad otisla na nepotrebnu operaciju, ali ja sam posebna prica, panicno se plasim igle, skalpela, i krv vadim samo kad sam bolesna, a i tad se obavezno onesvestim. :mrgreen:
Ovo je i meni jedan od razloga zasto se ne bih odlucila za plasticnu kirurgiju..

Ja se ljudi nicaga ne bojim ,ali sto da operisem ovo remek-djelo prirode,macasta i pozeljna i sa 36,sta mi fali 1.81 visaine i 67 kg tezine,gravitacija mi ne moze bas nista.....

P.S. Ovim putem bi hjela da se zahvalim na ulozenom genetskom materijalu!

kul kul =)
al ja ozbiljno nigde u životu ne videh toliko žena sa tako strahovito malim stopalima da moraju da kupuju na dečjem
i toliko sitne građe da naprosto pate jer su svi ostali grmalji koji ih svojim postojanejm tlače i to
=)

kul kul =)
al ja ozbiljno nigde u životu ne videh toliko žena sa tako strahovito malim stopalima da moraju da kupuju na dečjem
i toliko sitne građe da naprosto pate jer su svi ostali grmalji koji ih svojim postojanejm tlače i to
=)
ja nemam malo stopalo, nisam ni sitna:eek:
nosim 38 1/2 ili 39 ovisno od kalupa, ima me i u visinu...:eek ruku na srce sa kilogramima nikad nisam imala problem...ali nisam forumski savrseno gradjena:)))))))

Back