svakako je zdravije operisati se nego izbjegavati ogledalo i druge ljude
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je nekome cela sreca u sisama, svaka mu cast...
A obicni smrtnici cesto nemaju mogucnost da priuste sebi to sto ti nazivas " srecom "...
Nemam nista protiv, ali ako moze bez proseravanja i plasiranja toga kao nesto normalno prihvatljivog za sve i odlazak u prodavnicu da se kupi hleb, mleko i novine, bila bih zahvalna...
na forumu smo, ako zelis samo da pises a da to niko ne cita ili odgovori na to... jedno ne ide sa drugim
a pokusaji ponizavanja su suvisni, famous one

Ja osinuta???????
Ja stavila silikone??????
Samo kazem da BIH to uradila, bez razmisljanja, da ima potrebe, ali posto imam jacu trojku, izuzetno sam zadovoljna i velicinom, i oblikom, i cvrstinom.Cisto da se zna.
![]()

Колико сам ја схватила пост, мислила је на себе.![]()

Da li ste slusale juce na pinku DR, micu djuricica mislim da se tako preziva
Govorio je o liposukciji i jos o necemu sto ima slican naziv ali je zapravo skroz drugacija stvar
Radi se o PREMESTANJU MASNIH NASLAGA sa jednog dela tela na drugi deo
Kaze da je to sada hit u svetu i da se i ovde to svee vise i vise radi
Ja sam bila kod njega na pregledu i rekao mi je da on ne bi radio sise ,ako ne radi i stomak
,,,i to je jako skupo zvucalo i zastrasujuce ,,,dok je objasnjavao ,,,sve to
a sada \
dakle mogu masne naslage sa stomaka da premestim u grudi
Sta mislite o tome i da li mozda neka od vas ima takvog iskustva ..??.
Ne razumem... nasla sam ovu temu preko gugla i postavila pitanje jesam nesto pogresno uradila ili od prosle godine se niko vise ne operise? S obzirom da na forumu ima toliko zena mislila da ima i onih ko se otarasio svojih kompleksa. A zaista ne pricam o necemu sto se moze ispraviti vezbama i dijetama
Ja sam ovaj casopis videla negde mozda cu kupiti. Sta hvali ako poklanjaju operaciju? Nemaju svi para pa nekom to dobro dodjeGde jos mogu da saznam vise o tome? Ima li neko neki link gde mogu procitati o operacijama (samo na srpskom)?
Unapred hvala![]()
znaci postoji kao metoda..
mico je sladak covek i ne treba njega uzimati na zub, vec one ,koje bez preke potrebe hoce da umakaze ono sto im je bog dao
meni je problem stomak
imam zdravstvenih problema sa stomakom , a za grudi ,to je moja tajna zelja, da vidim i probam i to cudo
a da li znas kako se zove ta metoda..
on je rekao ,,,lipo,,,
ybt...svaki dan u prodavnici srecem jednu devojku sa ustima kao iz loseg horora - ali bukvalno polovina glave joj je u tim nakaznim usnama oblika pacijeg kljuna...plasticna hirurgija je super ako je stvarno potrebna - sve ostalo je za psihijatra