lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E, meni stvarno nije jasno kako neko ide pod noz bez potrebe...
Imala sa operaciju na grudima i znam o cemu pricam,al zbog zdravstvenih razloga,ofkors....
A da ti svesno ides da ti seckaju taj osetljivi deo i da ti ubacuju strano telo,a zdrava si i prava.... To ne mogu da skapiram...Valjda je to neki trend sad....Ebem li ga....

E, meni stvarno nije jasno kako neko ide pod noz bez potrebe...
Imala sa operaciju na grudima i znam o cemu pricam,al zbog zdravstvenih razloga,ofkors....
A da ti svesno ides da ti seckaju taj osetljivi deo i da ti ubacuju strano telo,a zdrava si i prava.... To ne mogu da skapiram...Valjda je to neki trend sad....Ebem li ga....
Ne znam, ali izgleda da svi mi koji smo bar jednom u životu završili pod nožem, isto rezonujemo.

bug.gif

Pa sta sto neko 'oce da se operise iz cisto estetskih razloga?
Moja mama je zategla grudi i izvrsila liposukciju nakon 2 porodjaja.
Sta ima lose u tome?
Kad neko gladuje (doslovno gladuje) zbog figure to je ok, a kada neko uz pomoc lekara dodje do zeljnih rezultata to je strasno?

Sta ima lose u tome?
Kad neko gladuje (doslovno gladuje) zbog figure to je ok, a kada neko uz pomoc lekara dodje do zeljnih rezultata to je strasno?
pa nema nista lose ako postoje realni razlozi za to ( tipa ta dva porodjaja ) al kad neka devojcica iz hira ubaci silikon u usta da bi imala pusacka usta malo je hc :)

mislim mozda neko voli pusacka usta,al meni su zasu.

Plasticna hirurgija je apsolutno nepotrebna osobama koje izgledaju normalno i zdravo.
Razumem kad se neko osakati ili mora iz zdravstvenih razloga da se podvrgne tome, ali ici kod hirurga zbog toga sto "stomak malo visi" ili sto nisu zadovoljni velicinom svojih usana i grudi je totalan debilitet.
Za pocetak nijedna premrsava osoba ne moze da ima velike grudi, a koliko ja vidim upravo takve strvine i idu da im ugrade silikone, a drugo zenama su grudi potrebne samo da doje decu, a ne da izgledaju izazovno u dekolteu. Mislim da bih sve te koji bi da se "dogradjuju" poslala prvo kod psihijatra, pa ako on kaze da je osoba zrela za hirurga onda moze i da ga poseti.

Sta ima lose u tome?

Ne secam se da je neko rekao da je to ok. U stvari u svetu a i kod nas se toliko bore protiv gladovanja radi figure da se to ne moze ignorisati, tako da ne znam odakle ti ideja da je gladovanje ok?

Sta ima lose u tome?

Gladovati zbog tezine i ici na liposukciju jednako je nenormalna stvar.
Liposukcija je medicinski metod za skidanje tezine kod prekomerno gojaznih osoba. Kasnije je moze se reci zloupotrebljen u kozmeticke svrhe.
Ko to ima toliko slabu volju da ne moze vezbanjem i dijetom nutricioniste da smrsa i odrzava tel.tez.?
Nego je lakse dati pare. Ujedno je to postao prestiz.
Kazem vam da usne izgledaju veoma lepo ako se napune malo i ako je oblik odgovarajuci.

Gladovati zbog tezine i ici na liposukciju jednako je nenormalna stvar.
Liposukcija je medicinski metod za skidanje tezine kod prekomerno gojaznih osoba. Kasnije je moze se reci zloupotrebljen u kozmeticke svrhe.
Ko to ima toliko slabu volju da ne moze vezbanjem i dijetom nutricioniste da smrsa i odrzava tel.tez.?
Nego je lakse dati pare. Ujedno je to postao prestiz.
Kazem vam da usne izgledaju veoma lepo ako se napune malo i ako je oblik odgovarajuci.
Ok, nenormalno je ici na liposukciju, a normalno je stavljati silikon u usne? Pa dobro.. Ti to najbolje znas.
Btw, mama mi je lekar, paaaaa....zna sta je liposukcija.

Mozda sam malo preostro rekla to. Izvini ako sam te uvredila. Znam puno zena koje su imale problema zbog liposukcije. A punjenje usana je smesno u odnosu na liposukciju. Utrlja ti anestetik, saceka malo i spricem ubaci. Doduse puno boli, ali je najgore sto ti se moze desiti da iscuri i da ti jednu stranu napuni vise, a drugu manje...
Pogledaj nase poznate zene koje su imale mali milion operacija na sta sada lice. Elenu Mijatovic, na primer. Bez sminke je uzas uzasa. Unistila se.
Mozda je mamam lekar, ali je mama i zena, a mi zene smo sujetne i osetljive na fizicki izgled...Ovo ti govorim iskreno, bez namere da vredjam. POsto vidim sa sam izgleda malo preostro rekla to.

Ko je video grudi svojevremeno prve dame Srbije zna odlicno da silikoni nisu zdravi...Onolike vene i one grudve - ne znam kom muskarcu to moze da se svidi. Doticna ima i ruzne ozijlke od liposukcije, a da ne pricam o oziljcima na grudima od menjanja implantata

Back