Glaurung
Poznat
- Poruka
- 9.868
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[baraba]
kako bese? 8c ili tako nesto!?!?
![]()
Zagato Diatto, trenutno mi je i pozadina na ekranu.
Budući Pasat:
![]()
Znaš kako je...nema se para za nešto kasvetno... Pa kad tako povremeno uleti fotografija nekog noviteta, prosto me zaboli duša kad krenem da gledam šta se vozi po svetu, a šta vozim ja...i obično brzo promenim, kako bi sačuvao živce...Da, ali još se koliko znam ne isporučuje, znači jeste budući.DeeLiteOrange jesam li bio u pravu za passata?
SENTA nova S klasa po meni je da ne preterujem,ali duplo ruznija od prethodne S klase...
a starija S klasa - slon, je za mene neostvarena zelja....ja sam skroman covek:
S350 TURBODIESEL, najmladji koji postoji...znaci cini mi se96-97, nisam siguran.
ima jedan CSL AMG 5.5litra motor V8 kompressor 469 konja u mom gradu...
isti covek ima audi S5, audi a8 6.0litra, porse kajen,ali mu ga maznuli, 3-4 nove oktavije, S500 2007godiste, i mozda jos oko 10 vozila sto ne racunam: npr lagune 2005-6 godiste, audi a6 c5 2.8litra .........................................i nikad u zivotu nije vozio auto a da nije crnpita jednom kurira: jel tu MB? nije...jel tu audi? nije jel tu oktavija *kad je imao jednu samo* kaze nije. Sta je tu? Audi a6. To je sivo. Idem pesaka...