Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
jel mu dali pare za tu mechku ili samo ono
Da, dali su mu kintu, a onda je mrmot zavio cokoladu u foliju
A jel iko skontao OVO:
Mal nisam pao sa stolice... No replacement for displacement!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel mu dali pare za tu mechku ili samo ono
Nije tema, ali čisto da znate, u to doba su postojale ''komisije za ispitivanje porekla imovine''. Mnogima je tu oduzeto svašta. To je trajalo sve do početka osamdesetih, ali strah od toga još i duže. Sećam se da smo 1993. išli da vidimo jedan 300D 1984. godište. Prešao je samo 520 km., od Ljubljane gde je kupljen kod ovlašćenog predstavnika do Beograda. Nikad nije bio registrovan, jer se vlasnik bojao da ne ostane bez njega. Ludnica.Ne razumem to: preveliki luksuz. Pa sto su mu uzeli auto? Koja li mu je potrosnja? (:
Tačno tako. Inače deklarisana maksimalna brzina mu je bila 234 km/h, a ovo što je na slici je verovatno posledica odstupanja brzinomera.mhmh, znaci jedna crtica - kad na kickdown-u menja u drugu?
Tačno tako. Inače deklarisana maksimalna brzina mu je bila 234 km/h, a ovo što je na slici je verovatno posledica odstupanja brzinomera.
Moguće da je baš toliko, ako je prenosni odnos skraćen, da bi ubrzanja bila bolja.cesto se desava da i fabricki podaci nisu tacni.
Za puntov abart su rekli da moze da ide oko 220 cini mi se...180konja - 220kmh? vise vise..
Meni je veoma lep i naslednik te produžene varijante koji se zvao SEC, a išao je paralelno s matičnom limuzinom W126.
![]()

i 15 litara mi je bilo nepodnošljivo, a kamo li 20 i kusur...