Lepi automobili. . . . . .

196520Apollo20Convertible-blue-sVl-1.jpg

1965 Apollo Convertible

Da je pre 10godina postojao internet, verovatno bih vam sledece slike slao:

w140-1.jpg

EA95F10839-2.jpg

pazi sad unutrasnjost:

Exclusiv-1.jpg

2561983_15_full-1.jpg

2561983_11_full-1.jpg

i naravno amg verzija, e sad vidim da nije, neko je samo nabudzio, u svakom slucaju "bombonica" :-)

2549119_3_full-2.jpg

2549119_1_full-2.jpg

pozdrav forumasima, lepih te slicica nabacili na forum, svaka cast..

Pošto nemam razloga da se foliram, da ti pošteno kažem - ne znam - nešto nisam pratio auto novitete ovih dana... :lol: Znaš kako je...nema se para za nešto kasvetno... Pa kad tako povremeno uleti fotografija nekog noviteta, prosto me zaboli duša kad krenem da gledam šta se vozi po svetu, a šta vozim ja...i obično brzo promenim, kako bi sačuvao živce...
Pustio sam svojevremeno fotke par modela koji mi se sviđaju, ali samo onih koji mi možda budu dostupni za izvesno vreme...Od tada slabo pratim ovu stranu...

SENTA nova S klasa po meni je da ne preterujem,ali duplo ruznija od prethodne S klase...

a starija S klasa - slon, je za mene neostvarena zelja....ja sam skroman covek:
S350 TURBODIESEL, najmladji koji postoji...znaci cini mi se96-97, nisam siguran.

ima jedan CSL AMG 5.5litra motor V8 kompressor 469 konja u mom gradu...
isti covek ima audi S5, audi a8 6.0litra, porse kajen,ali mu ga maznuli, 3-4 nove oktavije, S500 2007godiste, i mozda jos oko 10 vozila sto ne racunam: npr lagune 2005-6 godiste, audi a6 c5 2.8litra .........................................i nikad u zivotu nije vozio auto a da nije crn :D pita jednom kurira: jel tu MB? nije...jel tu audi? nije jel tu oktavija *kad je imao jednu samo* kaze nije. Sta je tu? Audi a6. To je sivo. Idem pesaka...

SENTA nova S klasa po meni je da ne preterujem,ali duplo ruznija od prethodne S klase...

pa nemoj tako, brate, ako Bog da, vozicu je za 5-6 godina kada joj cena padne na neke prihvatljivije sume.. I kako da ti se ne svidi covece, prava je zver (mislim ona S65AMG - ja ako priustim S350 ukakicu se)...

a starija S klasa - slon, je za mene neostvarena zelja....ja sam skroman covek:
S350 TURBODIESEL, najmladji koji postoji...znaci cini mi se96-97, nisam siguran.

ti turbo dizeli imaju bedne motore.. 150ks ako se ne varam.. gledao sam na youtube-u klip gde jednom takvom staje kazaljka na 160km/h i ni mm dalje.. upisi nesto tipa "w140 flat out" pa ce ti to izaci..

ima jedan CSL AMG 5.5litra motor V8 kompressor 469 konja u mom gradu...
isti covek ima audi S5, audi a8 6.0litra, porse kajen,ali mu ga maznuli, 3-4 nove oktavije, S500 2007godiste, i mozda jos oko 10 vozila sto ne racunam: npr lagune 2005-6 godiste, audi a6 c5 2.8litra .........................................i nikad u zivotu nije vozio auto a da nije crn :D pita jednom kurira: jel tu MB? nije...jel tu audi? nije jel tu oktavija *kad je imao jednu samo* kaze nije. Sta je tu? Audi a6. To je sivo. Idem pesaka...

AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :-)))))))))))))) KOJI LIK!!! Koja faca... ne mogu da verujem... kad mu se moze... :-))))

to je zato sto mi se svidja Benz a tebi ne.. nije prvi put da sam diskrimisan... sve su manje od 800x600 osim dve-tri.. sve sam sutnuo da se smanje na 80% prvobitne velicine a bile su 1024x950 ili tako nesto.. ma tu je to.. postujem ja pravila, old school...

Nije diskriminacija, slike su ti veoma lepe i sviđaju mi se, a veličina je propisana za sve. To je zbog toga što se korisnicima sa sporijom konekcijom velika slika sporo otvara. Nažalost više od polovine korisnika neta u Srbiji još uvek pristupa putem dial-up-a.

Back