- Poruka
- 12.877
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Senta;5995284 ti turbo dizeli imaju bedne motore.. 150ks ako se ne varam.. gledao sam na youtube-u klip gde jednom takvom staje kazaljka na 160km/h i ni mm dalje.. upisi nesto tipa "w140 flat out" pa ce ti to izaci..[/QUOTE:da da...raspitah se malo...
najbolji su benzinci...od cini mi se 3.5litra. za 3500kubika 150konja - bljuv...
ali lepota tog auta...retkost kod mecki
moj drug je vozio amg55 ne znam koju klasu i sa 160km/h uz neko brdasce kad ide i kad ga kickuje zanese mu zadnji deo, tj. proklizaju pogonski tockovi. Mislim da je imao 380konja, i bio je kupe. Ne znam koja klasa.Kad smo kod Mercedesa....
Jedna zanimljivost: recimo ide konstantno 160km/h autoputem (sa iskljucenim ESP-om) i ako se doda pun gas zadnje gume ce da proklize. :shock: To mi je rekao jedan prijatelj, inace poznavatelj mercedesa, ako je on mene slagao, i ja sam vas.![]()
da da...raspitah se malo...
najbolji su benzinci...od cini mi se 3.5litra. za 3500kubika 150konja - bljuv...
ali lepota tog auta...retkost kod mecki
Kad smo već kod tih Mercedesa...
![]()
MA NEPONOVLJIV COVECE!!!
Citao sam na nekom hrvatskom sajtu i jos ranije na nekom britanskom - kazu bio je "over produced" ili tome slicno, bukvalan bi prevod bio "predobro uradjen".. I da je jos jedan od tadasnjih celnika rekao pri obustavi proizvodnje `98. ili `99. nesto tipa:"...nikada vise necemo uspeti napraviti OVAKAV Mercedes.." ... i nisu... ovaj w221 (2007.-) je, ipak, blizi njemu nego w220 (2000.-2006.)...
Da, tu je išao taj ogromni sedmolitarski motor, najveći posleratni serijski. Bilo bi zanimljivo videti i motorski prostor, verovatno nema mesta ni za čačkalicu. Imao je inače 286 ks što je s današnje tačke gledišta veoma skromno za tu veličinu, pošto sad tu snagu bez problema imaju i duplo manji motori. Očigledna je bila želja konstruktora da se buka smanji i kroz manji broj obrtaja.A evo i jedne zverine - W116 450SEL 6.9
![]()
![]()