Lepe žene u slici

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nagledali ste se slika jeeeee bo te.

- - - - - - - - - -

Rasn zena:

Crna duga kosa, zgodna, malo i jaka (ne misicava) ne debela, ni malo. Duga letnja haljina, nista ispod,.. Grcko ostrvce.. Oplodis je preko bureta sa malinama.
Mozda Italijanke imaju tu liniju...

a onda se izrodi u ovo:

- - - - - - - - - -

19732197_1597143240328022_4727303073930309829_n.jpg

Ova iznad nije rasna nego je debela.
To što je na zapadu preko 50% populacije ukrmačeno pa se traže modeli koji će moći da nose gaće veličine džaka za koncentrat ne znači da treba sad da počnemo to da smatramo lepim i zdravim

Keni kad kazete rasna ja pomislim na neku Spanjolku,Meksikanku itd...Neku zgodnu visoku sa dva tri kila vise i bujnim grudima itd...Tj da ima obline da nije mrsava,i da ima naglasene atribute..Takodje zamisljam i gustu talasastu kosu deblje obrve itd...Nesto kao Sofija Vergara itd..

Keni kad kazete rasna ja pomislim na neku Spanjolku,Meksikanku itd...Neku zgodnu visoku sa dva tri kila vise i bujnim grudima itd...Tj da ima obline da nije mrsava,i da ima naglasene atribute..Takodje zamisljam i gustu talasastu kosu deblje obrve itd...Nesto kao Sofija Vergara itd..

Meni je celokupna pojava bitna. Selma Hajek je 1,5m visoka, ali je za mene rasna.
Možemo mi ovde da kačimo slike kakve hoćemo i koliko hoćemo, činjenica je da tek kad lično sretnemo neku ženu možemo da kažemo da li je rasna ili nije. Rasna žena uđe na vrata i svi muškarci u prostoriji se utišaju i u nju gledaju.
Skačem sebi u usta, ali je tako - možda Selma Hajek nije rasna, a možda je ona koju u prethodnom postu nazvah debelom baš RASNA RIBETINA.
Ko nekad sretne neku od njih, nek nam prenese utiske. :)

Keni kad kazete rasna ja pomislim na neku Spanjolku,Meksikanku itd...Neku zgodnu visoku sa dva tri kila vise i bujnim grudima itd..
Kako je u mom okruženju navala nekih Meksikanki (skup ovdašnjih koji ide po kruzerima i našli devojke odande) teško mi je da ih povežem sa pojmom visoko, to sve nema metar i po u visinu nit teže od recimo tries i pet kila. Mslm, da su lepe jesu, da sam ih video na slikama il ekranu možda bih i pomislio al je racna sstrjjjbm, al ovako uživo to bre malecko.

Back