alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
I kad pogledam,znaci ja sam GLUPA,hhh.
Pa udala sam se malda,nista breee nisam razmisljala,ako cemo pravo,vise sam imala srece no pameti(u ljubavi)![]()
vidis da si se opametila pod stare dane

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kad pogledam,znaci ja sam GLUPA,hhh.
Pa udala sam se malda,nista breee nisam razmisljala,ako cemo pravo,vise sam imala srece no pameti(u ljubavi)![]()
vidis da si se opametila pod stare danenikad nije kasno taska
i feministkinja si postala na forumu
![]()
evo alal mozda je lexa ovde to lepse rekla nego sto bih ja.neces mi zameriti sto necu da navedem konkretne primere iz zivota,mada vidim da insistiras na odgovoruNiko ko je užasno inteligentan (pametan, u bilo kom smislu) ne može da gleda svet ravnodušno niti da mu se potpuno prepusti, niti da istinski uživa, bude srećan, takva se osoba čak i raduje sa rezervom. A ponašanje je (stereotipno, zar ne?) po pravilu ekscentrično, takav se čovek ne zadovoljava onim što ovde ima na izvol'te. Dovoljno razloga da njegovo ponašanje bude okarakterisano kao poremećaj..... bilo kakav. ?)
i hani ne odgovori mi na pitanje... sta ti je lose pamet donela, ajde bas me zanima...
ma kapiram nego mene su zanimali bas licni primeri, jasno je u teoriji, nego mislim da to nije tako u praksi, pa sam zato pitala...npr.ja kad mislim da sam samu sebe zaj.b.la u zivotu, ili da sam zbog pameti lose prosla, uvek skapiram da nije do viska pameti nego do pogresnog koriscenja iste, sto ima vise veze sa licnoscu, karakterom nego sa IQ. sem kada strcis pa svi imaju zelju da te skrate za glavu, e onda pamet moze da te zezne ako u datim situacijama ne umes da je pokazes na pravi nacin ili bar da je zakamufliras.evo alal mozda je lexa ovde to lepse rekla nego sto bih ja.neces mi zameriti sto necu da navedem konkretne primere iz zivota,mada vidim da insistiras na odgovoru
ja ponovo moram da odreagujem na ovo.na kraju lepota se vremenom gasi i sta ti ostane..glupost?
i onda budes i ruzan i glup.
i da ponovim: glupi ljudi ne znaju da su glupi, ružni ljudi znaju da su ružni...a ako ćemo lepo da se igramo, evo:
http://adformula.blogspot.com/2007/09/pro-or-anti-aging-which-side-are-you.html
jel prolazna?
edit: mnogo su mi lepe.. evo još malo
http://evertube.com/videos/watch/vilUhBhNnQc/dove-pro-age-campaign.html
pa recimo da to i nije previse pametna stvar u zivotu ali je navlakusa samo takva :?npr da pises na forumu 8)
pa recimo da to i nije previse pametna stvar u zivotu ali je navlakusa samo takva :?
ne pipaj ili ces patiti do kraja![]()
a, pa oni su garant bili ružni i u mladosti + život ih nije štedeo.parka moram i ja da odreagujem,penzioneri mi jednostavno nisu lepi,bar vecina a neki su veoma ruzni i to je to. i pomirila sam se sa tim da cu i ja da se proruznim kad omatorim...ne vidim nista lose vezano za to,jednostavno je cinjenica isto ko i cinjenica da cu da riknem jednog dana...neprijatna cinjenica,ali neizbezna![]()
dada
btw little offtopic(mislim dala sam doprinos je l da? mogu i ja malo) da li vam je nekad neko komentarisao forum,a ko nema tu naviku?ja sam svasta cula(ne bas dobro po nas)
pa i moja jedna baba je lepuskasta onako ali ni blizu ko sto je bila u mladostia, pa oni su garant bili ružni i u mladosti + život ih nije štedeo.
ja sam rešila da ću da budem lepa baba barem koliko sam lepa devojka.
ali verujem da ću ovim tempom sebi da spržim mozak negde uz put, pa će pamet da mi bude barem isto toliko prolazna.