LEPA ILI PAMETNA

Lepa ili pametna?

• Ukupno glasova
    57
  • Anketa je zatvorena .
sta znaci stvarno pametna zena?i koliko takvih ima?
sebe smatram pametnom(pa da,sto bih se razlikovala od drugih)ali po primerima koje navodite cesto ne upadam u tu grupu
jer stvarno pametna zena ima i osecanja a ne samo racio da vidi pravilno stvari
primer:imam prijateljicu kojoj dajem fantasticne savete za posao,i ona mi stalno govori kako ne zna sta bi bez mene.a meni je lako jer posmatram situaciju sa strane,poznajem malo psihologiju(ne iz knjiga nego ovako) i lako mi je da joj dam savet.s druge strane kad sam se nalazila u slicnoj situaciji meni je bila potrebna tudja pomoc kako bih se izvukla iz iste.i sad je l sam pametna zena ili ne

e, primeniti to što znaš.... niko nije baš toliko pametan =D

joj, sanjala sam da me uprava provalila i da i ovi moji smajliji automatski postaju žuti i ćelavi... možda je vreme da smanjim forumašenje..

Da se i ja ukljucim.
Glasala sam za pametna.
Ruznoca se nekako moze korigovati : sminka, garderoba, na kraju i plasticna hirurgija u estetske svrhe i sl., a glupost ( glupavost ) ?
Ne bih mogla da podnesem da mi dete bude glupo, npr. da ne kapira gradivo u skoli i sl.
Naravno ne mora da bude ni genije, ali k'o sto rekoh - pametna.

posto nam se sve vrti oko izgleda previse "savrsenih"ima i previse se traze savrseni ili samo ja to primecujem...da niko ne gleda prave vrednosti nego se gledaju sise, guza, misici(kod muskaraca), usne, nos,...sve sto moze operacijom da se postigne...SVASTA... eto ako se buducnost bude razvijala u istom pravcu biram da bude lepa ili lep...

Sigurna sam da smo ovo pitanje resavali vec sto puta, ali morala sam da postavim anketu. Dakle: rodi vam se cerka i nekim cudom mozete da odlucite da li ce biti:

1. lepa
ili
2. pametna

Ne moze i jedno i drugo. Sta bi ste izbarale za svoju cerku? Sta bi joj, po vasem misljenju, donelo vise srece u zivotu?

Kad je neko rodjen pod srećnom zvezdom, nije bitno da li je pametan ili lep .... srećan je .. i obrnuto.

Ne znam šta bih izabrala ... obe komponente su bitne ... Nekako me nešto koči da kažem ''pamet'' ... jer koliko god da se busamo, ipak danas lepota otvara sva gvozdena vrata.

Ja mislim da je situacija mnogo ozbiljnija nego sto ti mislis. Mislim da je IB ubedjena da je lepa i zato ne oseca "potrebu da se kamuflira". Licno nisam njen ljubitelj.

Zezanje - ili egzibicionista zaljubljen u sebe?
kultura1_2.jpg

jao boze kakva faca... nisam ni ja ljubitelj njenog dela, ali lika vec pocinjem da bivam posle ove fotke... skroz je camp... ne znam, ja ipak mislim da je i zaljubljena u sebe i egzibicionista koji se dobro zeza... nije ona glupa da ne zna kako izgleda u odnosu na lepe ljude, samo prihvata sebe i uziva u tome. naravno uvek ima istine i u parkinoj izjavi
e, da što se isidore bjelice tiče, to njeno jako upadljivo češljanje i oblačenje je u stvari najbolji način da izađe na kraj sa svojim izgledom: nikako ne bi mogla da ga sakrijei, te vrlo inteligentno od njega pravi paradu

Isidora je izuzetno pametna žena .... moja drugarica je sa njom radila bar 10 intervjua i kaže da je žena fascinantna ....

E sad žena je ružna ... i to joj u ovom narodu daje nepovratan pečat ....

Šta znam .... biram lepotu opet :lol:

Evo sta cesto kaze moja drugarica,inace profesor,neudata...Blago ovim mladim curama,nista bre ne razmisljaju,kad sve sagledas bolje biti glupa,sta sam ja vidjela od pameti:lol::lol::lol:
To tako kad razglabamo o nekim temama,uz vince...:lol::lol::lol:

Back