moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
to je jedna od stvari koju su me roditelji naucili, i sto duze zivim (i gledam cemu robuju ljudi oko mene) sve sam im vise zahvalna!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(to je zbog sujete-ne znam nikoga ko veruje da je glup)
ja sam sanjala sex sa jednim forumasem :?
to je jos jadnije![]()
Sigurna sam da smo ovo pitanje resavali vec sto puta, ali morala sam da postavim anketu. Dakle: rodi vam se cerka i nekim cudom mozete da odlucite da li ce biti:
1. lepa
ili
2. pametna
Ne moze i jedno i drugo. Sta bi ste izbarale za svoju cerku? Sta bi joj, po vasem misljenju, donelo vise srece u zivotu?
Ja mislim da je situacija mnogo ozbiljnija nego sto ti mislis. Mislim da je IB ubedjena da je lepa i zato ne oseca "potrebu da se kamuflira". Licno nisam njen ljubitelj.
Zezanje - ili egzibicionista zaljubljen u sebe?
![]()
e, da što se isidore bjelice tiče, to njeno jako upadljivo češljanje i oblačenje je u stvari najbolji način da izađe na kraj sa svojim izgledom: nikako ne bi mogla da ga sakrijei, te vrlo inteligentno od njega pravi paradu
jel imam tvoju dozvolu da ovo citiram uvek i svud?uvek ima istine u parkinoj izjavi
sta ti je lose pamet donela, ajde bas me zanima...a meni je pamet donela vise lose nego dobro
jel imam tvoju dozvolu da ovo citiram uvek i svud?
=D
e isidora bjelica moze da bude i lepa i ruzna i pametna i glupa i kakva oce al mi je hc odvratna skoro ko kostunica,ne bas ko on ali skoro.na drugom mestu u zemlji.