parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
aha. i da brojimo ko je ostao. i da vičemo to su bili dani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da
btw little offtopic(mislim dala sam doprinos je l da? mogu i ja malo) da li vam je nekad neko komentarisao forum,a ko nema tu naviku?ja sam svasta cula(ne bas dobro po nas)
parka moram i ja da odreagujem,penzioneri mi jednostavno nisu lepi,bar vecina a neki su veoma ruzni i to je to. i pomirila sam se sa tim da cu i ja da se proruznim kad omatorim...ne vidim nista lose vezano za to,jednostavno je cinjenica isto ko i cinjenica da cu da riknem jednog dana...neprijatna cinjenica,ali neizbezna
da
da smo kreteni navlakuse sociopate gubitnici (vremena pre svega) zaludni itd
a ja sam naucila i procitala bas dosta zanimljivih stvari ovde
i ne moram da gledam vesti samo odem na politiku i vidim sta se desava
da da to:luzeri
cak te i ne ubedjuju da ne radis to,kao izgubljen si slucaj:?
dobro imate pravo jos dva off posta pa da se vratimo na temu(da ne bude kao moja poslednja)
nego niste mi rekle je li i vama lepa vanja ejdus ili samo meni,posto kome god to da kazem gleda me belo:?
Svaka krajnost je ruzna.Ali opet ni pamet ni lepota ne granatuju srecan i uspesan zivot.mada da se nekim cudom nadjem u situaciji da biram-mozda bih pre izabrala lepotu,iako pamet izuzetno cenim,mislim da ruzni ljudi ujedno deluju i odbojno na okolinu.A kao takvi cesto znaju da budu frustrirani,sto povalci mnoge druge probleme(kada kazem ruzni mislim na zaista ruzne osobe ne neprivlacne nego odvratne)
hvala mojra sto si aktivirala tasku, a tebi taska hvala sto si okacila njenu skiku...![]()
Kuco,pa geni su geni...sad mozemo pricati tu...da ne detaljisem...ali dolazim u iskusenjeeeeeee da kazem![]()
Odoleces iskusenju u to verujem..ali ovde se ne prica o genima..vec samo o dva izbora..lepa ili ruzna..
sto ova muvalo ima dobre teme![]()