LEPA ILI PAMETNA

Lepa ili pametna?

• Ukupno glasova
    57
  • Anketa je zatvorena .
parka moram i ja da odreagujem,penzioneri mi jednostavno nisu lepi,bar vecina a neki su veoma ruzni i to je to. i pomirila sam se sa tim da cu i ja da se proruznim kad omatorim...ne vidim nista lose vezano za to,jednostavno je cinjenica isto ko i cinjenica da cu da riknem jednog dana...neprijatna cinjenica,ali neizbezna

Ал биће ти лепи кад постанеш пензионерка! :wink:

И укус се мења са годинама, и перцепција лепоте такође...:wink:

Ja tek sad procitala prvi post, iako sam vec odgovorila da bih vise volela da sam lepa... :lol:

Za cerku bih odabrala da je pametna... Nijedno ne moze da utice na srecu, ali pamecu mozes da se izboris za nesto. Samo lepotom ne, proguta te... Verovatno ste sve ovo vec rekli, ja se kasno ukljucila, tako da odoh ja pooolaakoo.... :P

da
da smo kreteni navlakuse sociopate gubitnici (vremena pre svega) zaludni itd
a ja sam naucila i procitala bas dosta zanimljivih stvari ovde :(
i ne moram da gledam vesti samo odem na politiku i vidim sta se desava

A pa gledali me malo cudnnjikavo...ja pomenula onako usput...znam da sam ovdje nasla opustenciju,takodje procitala dosta zanimljivog,naucila dosta ;)...

da da to:luzeri :(
cak te i ne ubedjuju da ne radis to,kao izgubljen si slucaj:?
dobro imate pravo jos dva off posta pa da se vratimo na temu(da ne bude kao moja poslednja)

A pa da bilo je ono,zar nema pametnijih stvari na internetu...ili cujem se se drugaricom,a ona ce ,opet si na onaj (nema pojma koji )forum :lol:

nego niste mi rekle je li i vama lepa vanja ejdus ili samo meni,posto kome god to da kazem gleda me belo:?

Samo kad bih znala ko je...je l' bitno da se zna? :-)

Svaka krajnost je ruzna.Ali opet ni pamet ni lepota ne granatuju srecan i uspesan zivot.mada da se nekim cudom nadjem u situaciji da biram-mozda bih pre izabrala lepotu,iako pamet izuzetno cenim,mislim da ruzni ljudi ujedno deluju i odbojno na okolinu.A kao takvi cesto znaju da budu frustrirani,sto povalci mnoge druge probleme(kada kazem ruzni mislim na zaista ruzne osobe ne neprivlacne nego odvratne)

Mojra rekla,ja klimnula,izguglala,i evo da ne bude da lazem

Lijepa je...pa mislim da niko nema isti pogled na lepotu,i stvar je u tome kako je ko shvata...vidim da su joj velike transformacije kroz uloge valjda...pa i manekenke su naj koje imaju klasicnu ljepotu,idealno za razlicite stilove mode...

Svaka krajnost je ruzna.Ali opet ni pamet ni lepota ne granatuju srecan i uspesan zivot.mada da se nekim cudom nadjem u situaciji da biram-mozda bih pre izabrala lepotu,iako pamet izuzetno cenim,mislim da ruzni ljudi ujedno deluju i odbojno na okolinu.A kao takvi cesto znaju da budu frustrirani,sto povalci mnoge druge probleme(kada kazem ruzni mislim na zaista ruzne osobe ne neprivlacne nego odvratne)

Pa, sada se posao moze naci i obavljati preko neta, tako da moze zaradjivati od kuce, bez kontakata sa ljudima, dok ne bude imala dovoljno para da ce svi da joj pricaju kako je slatka. :)

Kad bih morala da biram izabrala bih da mi ćerka bude pametna. To bih i za sebe izabrala. Ružna žena, negujući se, može postati bar privlačna. Ekstremno lepa, a ekstremno glupa žena - pa, dovoljno je reći da je samo sreća može spasiti. Prelepa žena uvek ima neprijatelje, a ako je glupa, neće umeti da se izbori sa njima. :D

Back