Sehnsucht
Domaćin
- Poruka
- 3.663
Lepa naravno. Inteligentna i lepa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako me ne zajebavas ovom prilikom, volela bih da mi stvarno odgovoris - a sto blago?
gledam to ovako. meni nicija lepota ne traje duze od par nedelja. mislim, posle toga vidim coveka.
jedino (mozda) ako pokusam da gledam zivot iz ugla nekog ko je ruzan i TIME OPTERECEN. **** izgled, ako ce neko da se opseda time.
Ako bude na mene (a biće), biće i lepa i pametna.![]()
moja drugarica uvek kaže da oni pametni uvek žele da budu lepi a oni koji su lepi ne žele da su pametni jer su glupi pa ne znaju da trebaju da budu pametni!
Ona je inače pametnica![]()
mojne da![]()
Slazem se. Nagledala sam se extra inteligentnih ljudi koji nisu imali ni malo zivotne mudrosti kao i lepotica i lepotana koji ili nisu bili svesni toga ili su manipulisali time, u svakom slucaju promasaj.potrebna je ne bilo koja inteligencija, potrebna je emocionalna i socijalna inteligencija, .
U principu, mnogo je bolje za nju da je, ne lepa, nego baš glupa. A svako svojoj deci želi sreću, yel da?Sigurna sam da smo ovo pitanje resavali vec sto puta, ali morala sam da postavim anketu. Dakle: rodi vam se cerka i nekim cudom mozete da odlucite da li ce biti:
1. lepa
ili
2. pametna
Ne moze i jedno i drugo. Sta bi ste izbarale za svoju cerku? Sta bi joj, po vasem misljenju, donelo vise srece u zivotu?