LEPA ILI PAMETNA

Lepa ili pametna?

• Ukupno glasova
    57
  • Anketa je zatvorena .
nadjem lepog i pametnog tatu i nema sanse da omane :)
i levoruka na mamu.i tacka :)

kad bih birala samo jedno,onako sto bi reko neko sa pistoljem uperenim u vugla,onda pametna,ruznoca se da nekako zamaskirati a glupost nikako.

potrebna je ne bilo koja inteligencija, potrebna je emocionalna i socijalna inteligencija, .
Slazem se. Nagledala sam se extra inteligentnih ljudi koji nisu imali ni malo zivotne mudrosti kao i lepotica i lepotana koji ili nisu bili svesni toga ili su manipulisali time, u svakom slucaju promasaj.

Da, potrebno je nesto trece, emocionalna i socijalna inteligencija.

Sigurna sam da smo ovo pitanje resavali vec sto puta, ali morala sam da postavim anketu. Dakle: rodi vam se cerka i nekim cudom mozete da odlucite da li ce biti:

1. lepa
ili
2. pametna

Ne moze i jedno i drugo. Sta bi ste izbarale za svoju cerku? Sta bi joj, po vasem misljenju, donelo vise srece u zivotu?
U principu, mnogo je bolje za nju da je, ne lepa, nego baš glupa. A svako svojoj deci želi sreću, yel da?
Glupi ljudi možda i imaju šansu da budu istinski srećni, bar neko vreme..... ali nikako ne mogu da tvrdim da bih volela da rodim budalu. Njih ima dovoljno.

Ne mogu da zamislim svoj odnos sa glupavim stvorom koji mi je dete... rođeno. Mislim da bi me užasno nervirala i da nikada ništa ne bih mogla da joj objasnim. Isto tako i sve ostale...

E sad, lepa, A GLUPA, pa se obuče kao Ana Kokić i izađe na ulicu a ja vrisnem "nemoj ćero da brukaš staru majku", ona odgovori "ali mamaaaa to se sada nosiii"...
"ali ćero ne sa 12 godinaaaa".....
"ali majko danas su druga vremena, uzgred, Sara i Boba su mi rekli da moram pod hitno da izgubim nevinost ili ću ostati nevina do kraja života"...
"nećeš dijete, zašto tako misliš"...
"pa mislim jer se to zna, to je tako".....
"a dobro. I can't beat that :| "

Back