Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Ако бих већ морала да бирам само једно - онда ЛЕПА!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ alal
Nema neko - moras ti da ih obavestis. Sigurno si i sama primetila tu pojavu - kazes nekome da si lepa i on/a shvati da je zaista tako. To se zove zavodjenje![]()
Receno je da biramo izmedju lepote i PAMETI a inteligencija nije bas sto i pamet.@webhanuma - zaista inteligentni ljudi bi trebalo da umeju MIRNO I BRZO da prihvate realnost, da budu prilagodljivi i konstruktivni... nije to glupost.
ali ako je realnost neprijatna, na akciju nas pokreće baš to osećenje neprijatnosti i potreba da ono nestane. razlikuj prihvatanje činjenica i pokretanje u smeru pozitivne promene od "mirenja sa sudbinom"@webhanuma - zaista inteligentni ljudi bi trebalo da umeju MIRNO I BRZO da prihvate realnost, da budu prilagodljivi i konstruktivni... nije to glupost.
ma ne, samo da pustis i nas da se pravimo pametni (i duhoviti) kao nadovez na tvoju saludal kad se šalim da bojim slova u žuto, šta li? ili da svaki put napišem da je šala u pitanju?
e pa ti bi sada da ja lazem ljudeja im iskreno kazem sedi dole ti si glup ja sam mloogo pametna i bidni zaveden mojom inteligencijom i eto ti zavodjenje na skroz drugi nacin...
![]()
Pa jesi videla/jel' mozes da zamislis glupog i komplikovanog coveka? Jedno je negacija drugog.
A primetila sam mogucnost glupih ljudi da budu zadovoljni i kad se poradjaju u 18oj nemajuci uslove i dok ih potencijalni otac deteta napusta.... jer... sporo se probije informacija do njih, kao da su izolovani u nekom sopstvenom staklenom zvonu. Ne uznemiravaju se, nego su spremniji da prihvataju... nebitno da li poskupljenje hleba, gubitak posla i nefer odnose na istom...
Prosto su inertniji,a ta intertnost im daje mir koji nekad (ne uvek) hoce da donese srecu i sklad.
Ima mnooooogo glupih i srecnih ljudi. Gledam ih iz prikrajka i mislim cek da pozavrsavam ova 2-3 posla, pozabavim se vakcinom protiv raka grlica materice, kupim svoje jodne tinkture, narezem disk, ... mani me hekticnosti, ne zelim je sopstvenom detetu -hocu da joj briga bude dal' je kosa lepo isfenirana, dal' je lak na noktima uredan i kog cemo decaka sad da lovimo!
Volela bih da mi je devojcica sto gluplja... iskreno. Ne na nivou retarda ne daj Boze, ali prosto na nivou gde se ne bori sa zivotom nego ide lepo i paralelno pa dokle stigne. Cak i ako nije predaleko...nece biti vazno jer ce se smeskati sve vreme.
Osmeh je moje merilo zivota i na tome baziram svoj stav.
ma ne, samo da pustis i nas da se pravimo pametni (i duhoviti) kao nadovez na tvoju salu
taska - ma nebitno, slatko mi sto je neko toliko izgubljen![]()
to girl - dakle, drveni camac i bog da nas vidi.sve sto mi na pustom ostrvu nece znaciti nista nije ni vredno pomena;D
Ако бих већ морала да бирам само једно - онда ЛЕПА!
ma navikla jos od trojaskog rata, i nikako da stane....Interesuje me zasto si se (ti) odlucila za lepotu...
em, alal, već n-ti put pominješ "akademsku inteligenciju", a ja taj termin do sad nisam čula. na šta ti misliš? na akademsko obrazovanje? ili šta? zato što bi se u tom slučaju znalo da li je neko akademski inteligentan tek posle dvadesete godine.. ne ide.. ili misliš na onu vrstu inteligencije koja se meri onim mensolikim testovima? opet, ni o tome nije bilo reči. aj mi, molim te, pojasni..
sad nešto razmišljam, stvarno poznajem mnogo više nesrećnih ružnjikavih nego lepih žena. i nije to uvek razlog, samo statistika. mada se od tuge i nesreće poružni..
@muvalo - ali MORAM ovo da pitam zbog licnih dilema - a zasto je pamet/sarm manji "ukras" od lepote? odnosno, zasto pamecu zaradjujemo naklonost a lepotom ne? zar nije to - na neki nacin - isto?
to girl - dakle, drveni camac i bog da nas vidi.
(mada, kad se setim sta ti sve bacas... onda i ne cudi metafora o pustom ostrvu)
Mislim da je zamena teza u pitanju. Ne mislim da su glupi srecniji od pametnijih.... da li su glupi ljudi stvarno srecniji od pametnih?
Trebalo bi da bude. Ali ja sam odrasla sa osecanjem da se kod zene pre svega ceni lepota.
Nema veze sta ja cenim - celo detinjstvo sam provela slusajuci o lepim zenama... a inteligencija je uvek ispadala kao nesto sto ti dobro dodje ako nisi lepa. I, nikada mi se nije dogodilo da mi neki tip u sred ljubavnog zanosa kaze "Uh, kako si inteligentna!" nego uvek lepa (a pritom znam da se u mene zaljubio zato sta sam pametna, a ne zato sto sam lepa). Ne znam da li ovo sto sam napisala ima smisla - vec sam grozno umorna.
e a sad tu dolazimo do toga sta je taj mislio pod lepa? ok sigurno i fizicku privlacnost, ali kad nekog upoznas stvarno, mislim da se unutrasnjost i spoljasnjost stapaju i da se puka spoljasnja lepota vise ne moze izdvojiti. prosto drugacije su ti lepi ljudi koje volis. nisu samo spolja lepi. tvoje emocije diktiraju tvojim ocima(ovde ne mislim na zaljubljenost).
... sve mi je dosadno, sem jedne stvari: kad se nadjes sa nekim i NE ZNAS unapred gde cete zajedno da stignete (u razgovoru, u veceri, uopste)... meni bez pravljenja neceg NOVOG ZAJEDNO ne vrede ni pamet, ni izgled, ni sarm.... jednostavno - ne padam i ne igram se.
Joj, tu si tako u pravu ...Mislim da su glupi +lepi mnogo srecniji od pametnih i ruznjikavih