Julija_Sabo
Zainteresovan član
- Poruka
- 295
У околини имам случајеве људи од близу 30 година који још студирају, живе са родитељима и чекају да им мама и тата спреме ручак и дају паре за изласке. Ја припадам млађој генерацији, знам да ситуација уопште није бајна, али не желим да живим по том моделу. Ако је неко већ принуђен да са тридесетак година живи са својима, онда то не би смело да изгледа као да има 10 година - да добија све на тацни, опеглано, сређено. Претпостављам да је о оваквим људима реч на овој теми, а не о људима који раде али једноставно не могу да приуште себи да се одвоје од родитеља - што не траје вечно, кад-тад се нађе неко решење за оне који имају јаку жељу да буду самостални.
На ово морам да се осврнем
Ни не треба да студира. И кад је реч о осталим факултетима, уместо кукања на високе школарине, зашто не упасти на буџет? Далеко је то од немогућег. За буџетлије постоје мензе и домови, тако да такав студент може да живи са јако мало пара.
На ово морам да се осврнем

Један у Београду, још неколико у Србији. И где баш њега нађе, ове године су примили све који су конкурисали у првом року. Ко ту не упадне на буџет, мислим, стварно.a ako neko hoce da studira npr PRAVNI fakultet,on postoji samo jedan npr u Beogradu(ustvari postoji i privatni,koji ne vredi nicemu i jos je skuplji) i tu je cena skolarine preko 80.000 din......i to je jedan od najeftinijih fakulteta....o drugim,strucnim i da ne govorim......cene skolarina su i do nekoliko stotina hiljada za jednu godinu....(?)

Nevu za predsednikaa!!!! Ali pazi ja sam podpredsednik....
.
, pre bih rekla da od njih prave "invalide" nesposobne za išta