LEGO KOCKICE...

Moja cerka ima brdo nasledjenih lego kocki od starije brace od tetaka. Samo sto nemamo sve kutije i uputstva. Pa me interesuje da li negde mogu da se nabave. To su sve kocke kupovane pre vise od 7-8 godina, ako ne i vise

xD...obozavam lego kockice.....sve moze da se napravi sa njima....zna li neko prodavnicu gde se prodaju ciste lego kocke...npr...bez brodova,automobila i robota nego da pravimo sta hocemo..xD

Da li ih ima u hobby store-u i dajte broj telefona pls..

takodje sam cuo za neku radnju u narodnih heroja 7....(kao hobby store)...i od nje mi treba broj a ako ne zna niko neka mi kaze kako se zove..xD

Hvala

ok thx...mada hocu da se raspitam za hobby store i tu prodavnicu u narodnih heroja 7....tu prodaju yu-gi-oh karte,ostale drustvene igre ,figurice i tako to..pretpostavljam da imaju lego kocke..xD

Ja imam 15 godina i davno se nisam igrao sa njima..ima jedno 9 godina sigurno...ali juce mi nesto pale na pamet od jednom i napravio brod...i svima se dopao...

dakle od juce sam postao zavisnik..xDD

jhao spojena tema..sorry zbog dva posta...xD

i da li neko zna od vas brojeve telefona navedenih prodavnica..??

Poslednja izmena:
Kao klincu LEGO mi je bio omiljena igracka, sakupljo sam samo CITY i evo posle skoro 20 godina kako ih ne kupujem sve su sacuvane i imam sve originalne kutije. Do pre 2.3 meseca nisam ni pratio sta ima, presao sam na sakupljanje auto modela u razmeri 1/18, ali kako mi se mali rodio opet sam poceo da ih gledam i vec lagano pravim listu koje da kupim iako do tada ima skoro 5 gofdina. To je izgovor da se ja matora konjina od 30 god poigram opet sa njima i prisetim se mladosti i detinjstva.
Jesu uvek vile papreno skupe i sad su, ali ajde vise ne zivim tu, malo mi je standard veci pa mi se ne cine toliko skupe, ali recimo za Srbiju su to ipak jace cene, za neki malo ozbiljniji deo tj komplet treba 20ak eura pa na vise, mada ovde ima dosta akcija snizenja pa se isplati.
Upravo je velika vatrogasna stanica sa 75 na 50 spustena i odo ovih dana da je kupim

Nasa trogodisnja kcerka je nasledila od oca Lego kocke.Ona je vec peta po redu koja se igra sa istim kockama.Svaku smo oprali sa starom cetkicom za zube i posusili pre nego je pocela da ih koristi, ali definitivno se trud isplatio. :zper: Muz kaze da ih dosta nedostaje jer se godinama pogube ali ipak je super kad znas da se dete igra sa kockama koje su stare 35 godina :klap:
Kaze da su i tada bile jaaaako skupe.
Sada je veliki izbor Lego kocki ali je mali broj onih zaista prakticnih i univerzalnih.

Moj sin ima dosta rasparenih kockica iz raznih kompleta a zanima ga razmena kockica jer pokusava da kompletira neke svoje omiljene setove Lego kockica,
zainteresovani za razmenu neka se jave na 062/251-635, Slavica

Poslednja izmena od moderatora:
Ovde ih u Legolendu ( Carlsbad, CA ) ima na lopate. Kad idem sa klincima ja pobudalim pa se igram satima. A inace puna mi je kuca lego kockica ...obozavam ih kad ih nagazim u mraku kad navratim u deciju sobu da vidim dali su pokriveni. Cak sam i radio skoro godinu dana u parku.

Pozdrav svima

Nov sam na forumima, i nisam siguran da li je kategorija ''razno'' pravo mesto da postavim moje pitanje.Dakle, planiram da kupim lego set 10188 ( Death Star) dimenzija 59.6 x 58.5 x 17.1 ( u cm) i tezine 8kg.Set je veoma skup i ceo proces bi bio manje bolan po novcanik kad bih mogao da izbegnem carinu.Koliko ovi nasi lopovi deru,to je sramota.z:(( Molim vas da mi kazete ako postoji neki nacin da se izbegne carina! :zblesav:

Hvala unapred

Back