Ljuba82
Domaćin
- Poruka
- 3.085
latica:Zakljucakrimitivni ste i zatucani ako ne prihvatate sve tekovine civilizacije i globalizacije.One su po definiciji dobre po vas i drustvo.
Sto volim ovakve zvakace,i rado bi gledala kako im zastaje kost u grlu,al mi je veca zelja da ne gledam neke stvari.
Zar diskutovati sa ljudima koji brak smatraju ugovorom.Brak je nastao pre hiljada i hiljadu godina,ne da bi se mi voleli i rasporedjivali imovinu ili sta vec,vec jer je drustvo smatralo da je to najidealnije okruzenje za odgajanje potomstva.Znaci vi mozete da volite i kozu,pravo da vam kazem necu dolaziti u vas krevet da gledam sta radite sa njom,i ne zanima me sve dok ne pocnete da paradirate u javnosti.I mozete da odete kod advokata i ostavite joj nasledstvo,za to postoji ugovor za one neobavestene.I necu hteti da vas ubijem,jer vi ste bolestan covek,i treba vas leciti,a ne biti nasilan jer nasilje nikad nije resenje problema.
Propaganda-slanje poruka, ponekad i nesvesih,kako bi se promovisali proizvodi,u cilju kupovine.Dakle cemu reklama,ako nas niko ne ubedjuje da nesto kupimo?
I svime time se ne vredja njihovo pravo da rade sta zele,drustvo ih ne sankcionise u smislu da neko ide okolo trazi homice i spaljuje ih na lomaci,trazeci za uzvrat samo da zadrze svoju privatnost za sebe,i sta oni rade?Pljuju nam svima u lice,i s*** na ono sto treba da je najsvetije-porodica i brak.
Izgleda je ipak problem sa statistikom-jer kad nesto ima takvu tendenciju rasta,gledano dugorocno-zakljucite sami.
Е сваки ти се дао.