Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Opelo za Murinja na stamford bridzu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Konte demoliro Bunkerinja![]()
Izgleda da ovaj put ništa od skora 41-0 u ligi gde postoji više od tri kluba![]()
Najveća trenerska prevara koju je svet video.
Ferguson sa 20 puta manje vrednijim timom osvojio sve što je mogao, a Murinjo se bori za mesto koje vodi u Ligu Evrope. mada je dosta popravljena forma u poslednje vreme, trebaće tu još vremena da se kockice poslože u timu.
Daj druze nemoj da se brukas..Prvo Fergi je imao najbolje timove evrope i brutalne igrace,a i on je lose startovao sa Mancesterom.Pratim Mancester pa znam i nemoj da lupas gluposti.MurinjO ima ocaj igrace,Gvardiola bi bio u rangu Evertona sa par dobrih igraca samo u timu i ovakvim Mancesterom..Ne znam koliko imas god,mozda 13 cim spominjes vrijednost igraca.Tad je sve bilo drugacija,trziste,vrijednost i ostalo..A i tada je i taj novac koji se davao bio puno za klub,dok danas samo sipaju..Udji malo pogledaj kakve timove je imao fergi i igrace..Inace najbolji trener ikad za mene
Danasnji tim Mancestera je za klasu jaci od najboljeg tima dok je Ferguson bio trener.....
Не верујем шта све може да се прокоментарише на овом форуму...