LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
15727148_1363887710328487_4249660181912716761_n.jpg

Meni nije jasno kako samo ne sklanjaju ove nenormalne komentare i dopuštaju ljudima da komentarisu koji pojma nemaju.Toliko gluposti mozes da procitas, pa cak i to da je boateng bolji od Pogbe.. Pa uvek mrze nekog ko je klasa, majstor, doktor i kompletan igrac.Nije pogba kriv sto je neko platio za njega toliki novac, a jos smesniji su mi stručnjaci koji ocekuju da deje golove haha.. On igra fenomemalno, najbolji je igrac na toj poziciji bez konkurencije na svetu i Mancester je doveo top igraca za deceniju u budućnosti.

Ferguson sa 20 puta manje vrednijim timom osvojio sve što je mogao, a Murinjo se bori za mesto koje vodi u Ligu Evrope. mada je dosta popravljena forma u poslednje vreme, trebaće tu još vremena da se kockice poslože u timu.

Daj druze nemoj da se brukas..Prvo Fergi je imao najbolje timove evrope i brutalne igrace,a i on je lose startovao sa Mancesterom.Pratim Mancester pa znam i nemoj da lupas gluposti.MurinjO ima ocaj igrace,Gvardiola bi bio u rangu Evertona sa par dobrih igraca samo u timu i ovakvim Mancesterom..Ne znam koliko imas god,mozda 13 cim spominjes vrijednost igraca.Tad je sve bilo drugacija,trziste,vrijednost i ostalo..A i tada je i taj novac koji se davao bio puno za klub,dok danas samo sipaju..Udji malo pogledaj kakve timove je imao fergi i igrace..Inace najbolji trener ikad za mene

Daj druze nemoj da se brukas..Prvo Fergi je imao najbolje timove evrope i brutalne igrace,a i on je lose startovao sa Mancesterom.Pratim Mancester pa znam i nemoj da lupas gluposti.MurinjO ima ocaj igrace,Gvardiola bi bio u rangu Evertona sa par dobrih igraca samo u timu i ovakvim Mancesterom..Ne znam koliko imas god,mozda 13 cim spominjes vrijednost igraca.Tad je sve bilo drugacija,trziste,vrijednost i ostalo..A i tada je i taj novac koji se davao bio puno za klub,dok danas samo sipaju..Udji malo pogledaj kakve timove je imao fergi i igrace..Inace najbolji trener ikad za mene

O cemu ti pricas,pogledaj npr.sastav Barselone iz 88-89 i Mancesterov,ili iz sezone 98'ili bilo koja druga sezona.....Mancester je po imenima za vreme Fergusona uvek imao losije igrace od najjacih evropskih klubova...
Fergi je uzmao titule sa Silvestreom,O'Seom,Flecerom i kompanijom...Samo sto je kod Fergusona jedan Bekam dobio kopacku u glavu a kod Murinja igrac od 120 milona igra rukom u 16 metara kao amater...
Danasnji tim Mancestera je za klasu jaci od najboljeg tima dok je Ferguson bio trener.....
Murinjo je napravio cudo sa Portom i sa Interom sve ovo ostalo nije vredno nekog divljenja....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back