IVANPURTIC90
Početnik
- Poruka
- 15
brate pa ne mora da znaci ako pep dodje u inter da nece nikog sa sobom da povede to je opsta poznata stvar kad trener menja klub da najbolje igrace koje je trenirao u proslom klubu zeli da dovede u svoj novi klub sto mislis da nijedan od barsinih igraca ne bi hteo da nastavi saradnju sa pepom i ode u italiju sa njim pa nije inter neki smesan klub koj nema nikakvu reputaciju pa da igraci barse razmisljaju u fazonu "Ma daj bre sta ce mi to u zivotu sto bi tamo otisao to je mali klub to je ponizavajuce za mene" naravno da trostruki prvak evrope i osamnaestostruki prvak italije je klub koji svi postuju pa seti se samo koliko igraca je u poslednjih par godina iz reala doslo u inter kad dolaze iz reala sto nebi dosli iz barse?Ili mozda mislis da je barsa veci klub od reala?Na osnovu cega bi to moglo da se tvrdi devetostruki prvak evrope klub koj je sinonim za rec fudbal klub o kome svaki decak sanja na pocetku svoje karijere najveci klub na svetu...Niko to ne spori, to što je napravio sa Barsom, samo je dobro pitanje kolike su tu njegove zasluge.
Ti sigurno tvrdiš da će ovo što je Barsa sada biti Inter u slučaju da Gvardiola preuzme Inter...ja sam kažem da bi ga bilo znaimljivo videti u nekom drugom klubu, tu bi se videlo da li je on stvarno genije, ili je to do Ćavija, Inijeste, Mesija & co...