LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko to ne spori, to što je napravio sa Barsom, samo je dobro pitanje kolike su tu njegove zasluge.

Ti sigurno tvrdiš da će ovo što je Barsa sada biti Inter u slučaju da Gvardiola preuzme Inter...ja sam kažem da bi ga bilo znaimljivo videti u nekom drugom klubu, tu bi se videlo da li je on stvarno genije, ili je to do Ćavija, Inijeste, Mesija & co...
brate pa ne mora da znaci ako pep dodje u inter da nece nikog sa sobom da povede to je opsta poznata stvar kad trener menja klub da najbolje igrace koje je trenirao u proslom klubu zeli da dovede u svoj novi klub sto mislis da nijedan od barsinih igraca ne bi hteo da nastavi saradnju sa pepom i ode u italiju sa njim pa nije inter neki smesan klub koj nema nikakvu reputaciju pa da igraci barse razmisljaju u fazonu "Ma daj bre sta ce mi to u zivotu sto bi tamo otisao to je mali klub to je ponizavajuce za mene" naravno da trostruki prvak evrope i osamnaestostruki prvak italije je klub koji svi postuju pa seti se samo koliko igraca je u poslednjih par godina iz reala doslo u inter kad dolaze iz reala sto nebi dosli iz barse?Ili mozda mislis da je barsa veci klub od reala?Na osnovu cega bi to moglo da se tvrdi devetostruki prvak evrope klub koj je sinonim za rec fudbal klub o kome svaki decak sanja na pocetku svoje karijere najveci klub na svetu...

Naravno da nije sve u novcu,sto bi onda neko isao po 20 miliona u interu kad ce tamo unazaditi karijeru.......pa ima on jos motiva s barsom,npr odbrana LS.......ako ne uradi to ova ekipa barse nece skoro nijedan tim.......
On u interu mora da dobije minimum 10 -12 novih igraca u prvom roku,a sta ce onda s njima........skakljiva je to situacija........drugo ne verujem da ce u italiji moci da sprovede svoju filozofiju pogotovo ne s ovim igracima.......
Danas je prvi mart 2012-e godine gvardiola ima vazeci ugovor sa barselonom do 30-og juna 2012-e godine e sad postavlja se pitanje zasto bi jedan trener(pod pretpostavkom da zaista zeli da nastavi da radi u klubu) toliko odugovlacio i otezao sa potpisivanjem novog ugovora?Samo 4 meseca do isteka ugovora a on jos uvek nije potisao novi iako mu je ponudjen jos pre par nedelja zar ti to nije ni malo sumnjivo?Zar te to ni u jednom trenutku ne navede da pomislis "Mozda covek nije siguran da li zeli da ostane mozda ceka kraj sezone pa ako ne osvoji ls ni prmeru(a primeru realno je vec izgubio sanse da osvoji)mozda posle toga ode" to je misao koja je normalno da svakome padne na pamet jer je jasno kao dan da pep nema nameru da kao ferguson 2 i po decenije bude trener jednog kluba...

Ali pazi i ovo kad je gvardiola preuzeo barsu nije bas ona bila ovoliko superiorna...........dominirao je junajted,tu su bili jos celsi i lpul......
naravno da inter nece biti barsa kad ga i ako ga gvardiola preuzme,ali ja ti kazem taman murinjo-gvardiola-ferguson sedeli na klupi intera on dalje od 1/4 finala LS i 4. max 3.mesta u italiji NE MOZE......

Pa jeste, sve je to on napravio...samo ne znam koliki je tu njegov udeo stvarno...i zato bih voleo da ga vidim u nekom drugom klubu...

Murinjo je uzeo LŠ sa Portom, bio dobar sa Čelsijem, da ne pričamo o Inter, a i od Reala je napravio najbolji klub posle Barse...

brate pa ne mora da znaci ako pep dodje u inter da nece nikog sa sobom da povede to je opsta poznata stvar kad trener menja klub da najbolje igrace koje je trenirao u proslom klubu zeli da dovede u svoj novi klub sto mislis da nijedan od barsinih igraca ne bi hteo da nastavi saradnju sa pepom i ode u italiju sa njim pa nije inter neki smesan klub koj nema nikakvu reputaciju pa da igraci barse razmisljaju u fazonu "Ma daj bre sta ce mi to u zivotu sto bi tamo otisao to je mali klub to je ponizavajuce za mene" naravno da trostruki prvak evrope i osamnaestostruki prvak italije je klub koji svi postuju pa seti se samo koliko igraca je u poslednjih par godina iz reala doslo u inter kad dolaze iz reala sto nebi dosli iz barse?Ili mozda mislis da je barsa veci klub od reala?Na osnovu cega bi to moglo da se tvrdi devetostruki prvak evrope klub koj je sinonim za rec fudbal klub o kome svaki decak sanja na pocetku svoje karijere najveci klub na svetu...

Pa može da dovede neke igrače iz Barse...samo ne verujem da će Ćavi, Inijesta i Mesi otići u Inter, ne zato što je Inter loš, Inter je veliki klub, već zato što su oni već legende Barse, zašto bi sada išli...

Real nema legende kluba, sada nijednu...Raul je otišao, nisu oni kao Ćavi, Inijesta, Mesi, Pujol...

Pa može da dovede neke igrače iz Barse...samo ne verujem da će Ćavi, Inijesta i Mesi otići u Inter, ne zato što je Inter loš, Inter je veliki klub, već zato što su oni već legende Barse, zašto bi sada išli...

Real nema legende kluba, sada nijednu...Raul je otišao, nisu oni kao Ćavi, Inijesta, Mesi, Pujol...

Pa real je "ad hoc" ekipa..... ne verujem da ce bilo ko iz barse hteti u inter.......(od glavnijih naravno)......

E momci znate sta mislim da je postalo besmiselno da se i dalje raspravljam sa vama zasto?Zato sto imamo sasvim drugacije poglede na fudbal i moracemo da se slozimo da se ne slazemo ni u cemu a samo vreme ce pokazati ko je od nas bio u pravu i jos jednu stvar da vam kazem nemojte da se izdenadite ako jednog julskog jutra ustanete iz kreveta i procitate u novinama da je pep potpisao ugovor sa interom jer ponavljam jos jednom sustinu cele moje price PEP SVOJIM PONASANJEM U POSLEDNJIH PAR MESECI NAVODI SVAKOG DOBROG POZNAVAOCA FUDBALA NA MISAO DA IMA OGROMNU DILEMU DA LI DA OSTANE U BARSI ILI DA ODE U NEKI DRUGI KLUB I ZA TO NIKO NE MOZE DA MI KAZE DA NISAM U PRAVU.

E momci znate sta mislim da je postalo besmiselno da se i dalje raspravljam sa vama zasto?Zato sto imamo sasvim drugacije poglede na fudbal i moracemo da se slozimo da se ne slazemo ni u cemu a samo vreme ce pokazati ko je od nas bio u pravu i jos jednu stvar da vam kazem nemojte da se izdenadite ako jednog julskog jutra ustanete iz kreveta i procitate u novinama da je pep potpisao ugovor sa interom jer ponavljam jos jednom sustinu cele moje price PEP SVOJIM PONASANJEM U POSLEDNJIH PAR MESECI NAVODI SVAKOG DOBROG POZNAVAOCA FUDBALA NA MISAO DA IMA OGROMNU DILEMU DA LI DA OSTANE U BARSI ILI DA ODE U NEKI DRUGI KLUB I ZA TO NIKO NE MOZE DA MI KAZE DA NISAM U PRAVU.

Sasvim moguce,ja samo govorim da npr ja ne bi iz njegove situacije isao u inter..........i ovo sto kaze disident,nece imati ove igrace......

Igrac Boltona, Muamba, je kolabirao na utakmici FA kupa sa Totenhemom. Zasad se ne zna u kakvom je stanju ali prema reportazi sa sajta BBC-a, nije disao 10 minuta.

EDIT:

418166_368604389838329_141629532535817_1110838_196  4333261_n.jpg

Sudija Howard Webb je, nakon konsultacija, odlučio prekinuti utakmicu

Nogometaš Boltona Fabrice Muamba pao je na teren tokom utakmice sa Tottenhamom i, prema prvim informacijama, bori se za život. Susret u Londonu je prekinut pri rezultatu 1:1 i neće se nastaviti zbog ozbiljnosti situacije, javljaju agencije.

U trenutku kada je Muamba pao kao pokošen u 40. minutu utakmice, nikog od drugih igrača nije bilo u njegovoj blizini.

Prema prvim vijestima iz Engleske, 23-godišnji Muamba se bori za život.

Sudija Howard Webb je u tunelu razgovarao sa svim igračima i kolegama arbitrima i niko od njih nije izrazio spremnost da usljed ovakvog slijeda događaja nastavi sa nastupom.
Muambi je na terenu, pred 36.000 gledalaca pružena prva pomoć. Prema pisanju "Daily Maila", sumnja se da je mladi igrač doživio infarkt.

thumbnail.php

thumbnail.php

thumbnail.php

thumbnail.php

thumbnail.php

thumbnail.php

thumbnail.php

Nogometaš Boltona Fabrice Muamba pao je na teren tokom utakmice sa Tottenhamom i, prema prvim informacijama, bori se za život. Susret u Londonu je prekinut pri rezultatu 1:1 i neće se nastaviti zbog ozbiljnosti situacije, javljaju agencije.

U trenutku kada je Muamba pao kao pokošen u 40. minutu utakmice, nikog od drugih igrača nije bilo u njegovoj blizini.

Prema prvim vijestima iz Engleske, 23-godišnji Muamba se bori za život.

Sudija Howard Webb je u tunelu razgovarao sa svim igračima i kolegama arbitrima i niko od njih nije izrazio spremnost da usljed ovakvog slijeda događaja nastavi sa nastupom.
Muambi je na terenu, pred 36.000 gledalaca pružena prva pomoć. Prema pisanju "Daily Maila", sumnja se da je mladi igrač doživio infarkt.

Poslednja izmena:
muamba je mlad i talentovan igrac... molimo se za brz oporavak :)
sto se tice cinjenice da oni sad imaju mnogo bolju negu nego fudbaleri prije 20 godina, to ne znaci nista jer se troduplo vise umaraju,zamaraju i povrijedjuju nego oni.
Inace,Muamba je rekao da je Esijen najbolji igrac protiv koga je ikada igrao ;)

Michael Essien is probably the toughest player I’ve played against. He’s just a great all-round midfielder – very powerful and his heading ability is just unreal. You can’t help but learn when you’re up against players like that every week.

i evo kako su navijaci Boltona i Totenhema zajedno odreagovali kad su vidjeli da nesto ozbiljno nije u redu sa Muambom (ja nisam gledala utakmicu btw)

Whether it is the chanting about the death of Billy Sharp's son or Gary Speed or the mocking of the Hillsborough disaster, football fans are rarely slow to give critics a thorny stick with which to beat them. But sometimes those same supporters respond to a tragic event in such a way that restores faith. Saturday evening at White Hart Lane was one such occasion.

As soon as the crowd realised there was something seriously wrong with Fabrice Muamba, there was a respectful silence. Anyone who tried to shout was quickly hushed. There was no booing, there was no vile chanting and there were no dissenting voices when the match was abandoned. When the referee, Howard Webb, made that decision both sides chanted Muamba's name and left the stadium in an orderly manner, most of them visibly shocked, tears in eyes.

There were similar displays of support before and during Chelsea's game against Leicester and Liverpool's against Stoke. Barriers between supporters were broken down; tribal loyalties did not matter. The only shame about all of this is that it took something as serious as Muamba fighting for his life for this to happen. IMC

i zato je engleska zemlja fudbala ;)

Poslednja izmena:
Svetska fudbalska federacija (FIFA) najavila je da će pažljivo proučiti sve dosadašnje slučajeve u kojima su igrači doživljavali srčane udare na terenu kako bi se u budućnosti smanjio rizik.
Poslednji u nizu događaja koji je umalo imao tragičan završetak desio se ranije ovog meseca kada je fudbaler Boltona Fabris Muamba doživeo srčani udar i kolabirao na utakmici sa Totenhemom.
http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=74831
Jasno je zasto je momak dobio srcku,samo mi nije jasno kako ce to spreciti? Smanjice broj utakmica i intenzitet treninga i hemiju koju igraci unose da bi izdrzali taj tempo?
Tesko...

Fudbaler sredine terena italijanskog Livorna Pjermario Morosini preminuo je u 25. godini života od posledica srčanog udara tokom meča sa Peskarom u okviru Serije B.

Ovaj nesrećni fudbaler doživeo je srčani udar na terenu, a iako su prve informacije bile da je u komi, na kraju se ispostavilo da je njegovo srce zauvek prestalo da kuca još pre dolaska hitne pomoći.

Morosini je pao na travu u 31. minutu utakmice italijanske druge lige, koja je potom prekinuta. Neki od igrača dva tima uplakani su napustili teren. Ispostavilo se da je ovaj fudbaler imao tri vezana srčana udara.

Ono o čemu italijanski mediji u ovom trenutku najviše govore je kašnjenje Hitne pomoći. Naime, tvrdi se da je iz ko zna kojih razloga lekarski tim ušao na teren tek posle šest minuta od trenutka pada Morosinija na travu što je veoma dug period ako se zna da su ambulantna kola uvek uz teren ili stadion.

Tužna je bila sudbina Pjermarija Morosinija. Majka Kamila Morosini preminula je kada je imao 15 godina, a otac Aldo dve godine kasnije.

Vrlo brzo posle te tragedije, i brat mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći pa je ostao samo sa starijom sestrom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back