LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gvadiola pregazio dedu Vengera. Ocekivano je to. Oni samo mogu da se sire u LE.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Pa ocekivano, nema svako bogate arapske guzonje za gazde.

Mogu oni da se izivljavaju svake sezone bacanjem stotina miliona evra za pojacanja, Arsenal ce zauvek biti institucija za njih.

A kad gazda zavrne slavinu, ceka ih sudbina Anzija iz Mahackale, kao i PSZ, Celzi i ostale vestacke klubove.

Mogu oni da se izivljavaju svake sezone bacanjem stotina miliona evra za pojacanja, Arsenal ce zauvek biti institucija za njih.

A kad gazda zavrne slavinu, ceka ih sudbina Anzija iz Mahackale, kao i PSZ, Celzi i ostale vestacke klubove.

Drugo je Celzi on je vec ispisao istoriju za ovih 15 godina koliko je u vrhu ..

Celzi ne bih tu uvrstio. Oni su ipak postali nesto. Malaga je u ocaju da ispadne, a pre nekih 3-4 godine su neki Arapi usli s kintom i igrali LS ako se secas. Anzi i Malaa nisu potrajali kao Celzi. Videcemo koliko ce dugo Siti i PSG.

Ne razumijem da netko može Chelsea nazvati umjetnim klubom. Čak ni City ne spada u tu kategoriju. Istina da nisu imali skoro nikakvih trofeja do dolaka Arapa, ali imaju dugu povijest i navijače. Znam da je prije ulaska para bila ona priča da u samom gradu imaju više navijača od Uniteda. A Chelsea tek ne spada u tu kategoriju. Pa uzeli su Kup kupova prije nekih 20-ak godina. Istina, do Abramovića nisu bili blizu naslova, ali također su klub s navijačima i tradicijom. Mislim bilo koji engleski klub okarakterizirati kao umjetni je po meni pogrešno. Eventualno Fulham, za njih nitko nije navijao :D PSG također nema veze s tom pričom. zar se nitko ne sjeća sezone ui Cl kad je Weah igrao za njih? 6 utakmica u grupi- 6 pobjeda ja mislim.

Imaju oni istoriju i navijace, ali se od njih na vestacki nacin pravi veliki klub. Cim Abramovic ode Celzi ce se vratiti tamo gde je bio, isto kao i PSZ i Siti.

Takav je danas nogomet. Jbg, za 100 godina će možda na njih gledat kako mi gledamo Man Utd, Liverpool, Juventus, Milan itd. Svi ti klubovi su u jednom trenutku bili bez trofeja i značajnijih uspjeha. Milan prije Berlusconija nije bio ovo što je danas. Barcelona 80-ih isto nije bila ovo što je danas. Kao što su neki nekoć veliki klubovi "propali" ili nisu ono što su bili, tako neki drugi postaju ili će s vremenom postat veliki.

Pored Lacija, Liona, Marseja, Milana nisam bas siguran da su prvi favoriti.

Da li neki od tih klubova koje si nabrojao ima takve super-mega-giga zvezde poput Alexisa Sanceza , Ozila , Lakazeta , Remzija , Beljerina kog trazi i Barsa i Real . . itd . . da ne nabrajam dalje pa Mustafi i Koscelni su ti u svojim reprezentacijama u 11 ..

Da li neki od tih klubova koje si nabrojao ima takve super-mega-giga zvezde poput Alexisa Sanceza , Ozila , Lakazeta , Remzija , Beljerina kog trazi i Barsa i Real . . itd . . da ne nabrajam dalje pa Mustafi i Koscelni su ti u svojim reprezentacijama u 11 ..

Svaki dobar tim zapada u krize kakav god kvalitet pojedinaca bio, taj je slučaj sa Arsenalom. Oni su šesti u Engleskoj, igraju dosta promenljivo, da ne kažem loše, u ligi evrope su nešto bolji ali to je i do kvaliteta njihovih protivnika. Mislim da će Arsenal da dogura najviše do polufinala, i to da se sutiraju nogom u dupe.

Svaki dobar tim zapada u krize kakav god kvalitet pojedinaca bio, taj je slučaj sa Arsenalom. Oni su šesti u Engleskoj, igraju dosta promenljivo, da ne kažem loše, u ligi evrope su nešto bolji ali to je i do kvaliteta njihovih protivnika. Mislim da će Arsenal da dogura najviše do polufinala, i to da se sutiraju nogom u dupe.

Pa mogu ispasti u polufinalu ako im padne neki Atletiko Madrid na primer koji ce verovatno biti treci u LS ..

evertona je recimo itekako zanimala liga evrope, samo što su ove godine krš, izvukli su tešku grupu i ispali 2 kola pre kraja... a zaboravljate da dortmund i atletiko ispadaju u ligu evrope i ako se konsoliduju do proleća arsenal će imati velikih problema da je osvoji.
Da ali Everton je sam kriv jer je previše trosio na pojacanja koja im realno nisu potrebna... Te pozicije nije bilo nuzno potrebno pojacavati osim napadaca a tesko da ce Rooney moci adekvatno zameniti Lukakua... Cisto sumnjam da Arsenal ima za cilj da osvoji LE ali videcemo. Nije da je Dortmund nesto mnogo bolji ove sezone... Bice zanimljivo svakako.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back