Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Sonsi,Reding i Kardif u borbi za Premijer ligu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj boze da barem jedan velsanski klub prodje...Sonsi,Reding i Kardif u borbi za Premijer ligu...
Daj boze da barem jedan velsanski klub prodje...
Da...Kardif i Svonsi imaju pravo da igraju Premijer ligu,ali nikad nisu usli..Kardif je "150" puta bio u plej-ofu,nikad nije prosao...Jel imaju oni uopste pravo da igraju u Premijer ligi?
Da...Kardif i Svonsi imaju pravo da igraju Premijer ligu,ali nikad nisu usli..Kardif je "150" puta bio u plej-ofu,nikad nije prosao...
Pogotovu ce na tribinama biti zanimljiv dvomec Vest Hem-Milvol...Ma Svonzi je jedan mali provincijski klub sa smiješnim stadionom, Kardif je za njih institucija, baž mi je žao što su ponovo ispali u plej ofu!
Inače, klubovi Norvič i Reding (koji ima šanse da prođe) su još smiješniji, QPR hajde i nekako...
U Čempionšipu su ostali svi legendarni, kultni klubovi npr. Lids, Milvol, Kardif, Notingem, Portsmut... sad im se i Vest Hem i Sautempton pridružuju...
Ovo će biti sljedeće sezone interesantna liga koliko i PL!
ode u Portsmut ono ispade...ode u West Ham on ispade....tesko sledecem klubu koji on vodi....
isto vazi za igrace...Pikjonea i Ben Haima![]()
Ко каже да ће бити следећег клуба?![]()
Meni još čudnije na koju foru je Drogba sa svoje dve odlične sezone u PL, ispred Anrija koji ih ima 6-7Izglasan je tim decenije:
GK: Edwin van der Sar
RB: Gary Neville
CB: Nemanja Vidic
CB: John Terry
LB: Ashley Cole
RM: Cristiano Ronaldo
CM: Steven Gerrard
CM: Paul Scholes
LM: Ryan Giggs
S: Didier Drogba
S: Alan Shearer
Ne znam na koju foru nema Lamparda...al navikne se covjek na antipropagandu posle nekog vremena
Mislim da se broji da je osvojio jednu LŠ, pošto nije zabilježio nastup u osvajanju titule 2008. godine.Osvojio je osam titula Premijer Lige,tri Kupa, dvije Lige Sampiona ,Interkontinentalni Kup i Karling Kup.
Pa i ovako je Anri dosta cenjen, sigurno je jedan od boljih napadača u istoriji, a uz Etoa i Ronalda svakako najbolji protekle decenije ...To nisam pomeunla,cekala sam neko drugi da pomene...
Anri je savrsenstvo ,da je igrao u bilo koj Ligi sem engleskoj i da je osvojio LS kao sto nije 2006, bio bi mnogo vise cijenjen ...nevidjen kliker, brzina,tehnika,sut, udarac glavom...sve.al klikeras,znao je da se podredi timu ...predje na lijevo krilo...kako je Mancester Junajted imao kompleks od njega......
Koja mu je treća sezona? Ja računam prošlu i 2006/2007 kao vrhunske, ostalo sve prosek ... Sad gledam i vidim da je on u samo te dve sezone otkad je u Čelsiju imao preko 20 golova i to u svim takmičenjima, ne samo u PL ... Premalo je to da bi bio ispred Anrija ... Čak su i Ruda ili Runija mogli da stave bez problema, a i Oven je bio odličan početkom decenije dok nije otišao u Real ...Drogba je imao 3 dobre sezone...al prije bih Anrija stavila,definitivno.shirer je vise tokom 90ih radio nego 2000
Cavi-Zidan-Figo-Ronaldinjo.. :SPa i ovako je Anri dosta cenjen, sigurno je jedan od boljih napadača u istoriji, a uz Etoa i Ronalda svakako najbolji protekle decenije ...
Koja mu je treća sezona? Ja računam prošlu i 2006/2007 kao vrhunske, ostalo sve prosek ... Sad gledam i vidim da je on u samo te dve sezone otkad je u Čelsiju imao preko 20 golova i to u svim takmičenjima, ne samo u PL ... Premalo je to da bi bio ispred Anrija ... Čak su i Ruda ili Runija mogli da stave bez problema, a i Oven je bio odličan početkom decenije dok nije otišao u Real ...
Bilo bi zanimljivo kako bi izgledao tim decenije u Primeri i Kalču, i onda uporediti sa Premier ligom ...
Ofanzivno, Primera bi bila daleko najjača, defanzivno kalčo ...
Kasillas - Alveš, Ajala, Pujol, R. Carlos - Ćavi, Zidan, Figo - Ronaldinjo, Eto, Messi
Bufon - Zaneti, Nesta, Kanavaro, Maldini - Nedved, Pirlo, Kaka, Toti - Del Pjero, Ševčenko