LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Redknapp: Moj prelazak u Chelsea? Imam ja još posla u Tottenhamu

HARRY REDKNAPP, menadžer nogometaša Tottenhama, distancirao se od novinskih sugestija kako će po završetku sezone preseliti iz sjevernog u zapadni London, te preuzeti vođenje Chelseaja.

U intervjuu za Daily Mirror, strateg Spursa odbacio je nagađanja iz novinskih tekstova tijekom vikenda kako ga je Chelsea identificirao kao potencijalnog nasljednika Carla Accelottija na kraju ove sezone.

"To je špekulacija. Nikada nisam razgovarao ni sa kime iz Chelseaja. Nitko iz tog kluba mi nije naznačio da su zainteresirani za moje usluge. Imam ja još posla u Tottenhamu, sretan sam s tim poslom", izjavio je Redknapp.

Njegov ugovor s Tottenhamom vrijedi do lipnja 2013. godine. Ranije ga se spominjalo kao glavnog kandidata za nasljednika Fabija Capella na klupi engleske reprezentacije, nakon Eura sljedeće godine, kada završava Capellov ugovor s Engleskim nogometnim savezom.

Redknapp je trenutno zaokupljen jedino borbom za četvrto mjesto, koje nudi izlaz u Ligu prvaka i sljedeće sezone. U aktualnoj je momčad Luke Modrića, Vedrana Ćorluke, Nike Kranjčara i Stipe Pletikose doveo do četvrtfinala, ali preko Real Madrida nije mogao i dalje.

- Ovaj klub nije daleko od toga da se bori i za naslov prvaka Engleske. To sam i ranije govorio, stojim i sada iza toga. Treba još malo ''stisnuti''. S jednim ili dva kvalitetna pojačanja, borba za titulu u Premiershipu je apsolutno moguća. Bolji igrači donose vam i bolju momčad – mudro je zaključio Redknapp.

Kvins Park Rendžers u Premijer ligi

Jučerašnjom pobedom nad Votfordom, Kvins Park Rendžers i definitivno obezbedio povratak u Premijer ligu, prvi put posle petnaest godina.
Kolo pre kraja Čempionšipa, fudbaleri Kvins Park Rendžersa slave povratak u elitu, prvi put posle decenije i po.

U utakmici 45. kola, KPR je kao gost slavio u Votfordu rezultatom 2:0 i kao prvoplasirana ekipa i definitivno je izborila plasman u Premijer ligu.

U najužoj konkurenciji su još Norič i Kardif, a ni Svonsi nije bez šansi. Pored Kvins Park Rendžersa, u Premijer ligu će direktno još i drugoplasirana ekipa, trenutno je to Norič, sa bodom više od Kardifa, dok će se o još jednom mestu odlučivati u baražu.

Prve zvezde Kvins Park Rendžersa ove sezone bili su Paskal Čimbonda i Vejn Rutlidž, kapiten je Adel Tarabt, a ekipu je sa klupe predvodio iskusni Nil Vornok.

:klap:

Kvins Park Rendžers u Premijer ligi

Jučerašnjom pobedom nad Votfordom, Kvins Park Rendžers i definitivno obezbedio povratak u Premijer ligu, prvi put posle petnaest godina.
Kolo pre kraja Čempionšipa, fudbaleri Kvins Park Rendžersa slave povratak u elitu, prvi put posle decenije i po.

U utakmici 45. kola, KPR je kao gost slavio u Votfordu rezultatom 2:0 i kao prvoplasirana ekipa i definitivno je izborila plasman u Premijer ligu.

U najužoj konkurenciji su još Norič i Kardif, a ni Svonsi nije bez šansi. Pored Kvins Park Rendžersa, u Premijer ligu će direktno još i drugoplasirana ekipa, trenutno je to Norič, sa bodom više od Kardifa, dok će se o još jednom mestu odlučivati u baražu.

Prve zvezde Kvins Park Rendžersa ove sezone bili su Paskal Čimbonda i Vejn Rutlidž, kapiten je Adel Tarabt, a ekipu je sa klupe predvodio iskusni Nil Vornok.

:klap:
Lepo...Jos Notingem..

Izboli ga njegovi zbog akcenta!

Navijači Mančester Sitija nisu poverovali "kolegi" koji je želeo da spasi pristalicu Vest Hema. Na kraju hrabri čovek dobio nož u leđa.
Navijač Mančester Sitija, koji je želeo da ostane anoniman, izboden je nožem pred utakmicu sa Vest Hemom od strane dva svoja ''saborca''!

Naime, on je video kako dvojica njegovih drugova tuku jednog navijača Vest Hema i pokušao je da spase nesrećnog čoveka koji je na utakmicu krenuo sa detetom.

Pomenuti gospodin je pokušao da ubedi napadače da prekinu sa tučom, ali kada su oni čuli njegov akcenat, nasrnuli su nožem na njega!

''Navijač Vest Hema bio je sa malim dečakom, koji je bio vidno uznemiren. Mislim da mu je bio sin. Prišao sam momcima i rekao da nije u redu što ga tuku, onda se jedan okrenuo ka meni. Ja sam iz Notingema i nisu mi verovali da sam navijač Sitija. Bili su pijani, krenuo sam da ih zaustavim i onda me jedan ubo sa leđa. Drugi me je udario sa drškom od noža'', rekao je ovaj navijač.

Sledeća dva dana proveo je na intenzivnoj nezi.

Lids?

Jedva čekam, pa da ManUTD ponovo gazi te male vaške :lol:

WE ALL HATE LEEDS SCUM, WE ALL HATE LEEDS SCUM, WE ALL HATE LEEDS SCUM, WE ALL HATE LEEDS SCUM...:per:

Чека их још најмање једна сезона Чемпионшипа. :per: А ко зна, можда се и задрже једно извесно време.

Ипак, признајем да су и мени осећања помало помешана. С једне стране их мрзим и не желим никакав њихов успех, а са друге ми недостаје атмосфера пред и за време утакмице са њима тако да део мене чак и жели њихову промоцију.

Poslednja izmena:
Иначе, сутра је финале ФА купа, некада највећи догађај сезоне у Енглеској, данас безмало фуснота. Ранијих година је то био једини званични меч тог дана, а данас се поклапа са редовним колом Премијер лиге и пажња јавности ће бити у доброј мери подељена.

Састају се Манчестер Сити и Стоук Сити. Манчестер Сити чека да прекине пост од 35 година али далеко од тога да му је победа загарантована. Прво, Стоук се ове сезоне показао као веома тврда и чврста екипа, а друго у последњих 4 меча између ових ривала биланс је победа Стоука и три нерешена меча. Уз то, Сити притиска бреме фаворита и новац уложен у формирање екипе и уколико изгубе биће катастрофа и на спортском и на медијском плану, док је Стоук већ постигао највећи успех у историји.

Срце каже 1-0 за Стоук, али глава вели 2-1 за Сити. Изгледа да ће она застава морати да се скине.

Оде Вест Хем у Чемпионшип! Бирмингем се данас баш увалио у г... и највећи је кандидат да им се придружи.

Арсенал се распада по шавовима, од кандидата за титулу дошли су у ситуацију да морају да се надају да ће Сити зајебати ствар и испустити практично поклоњено треће место.

Рекох јуче да се Бирмингем Сити увалио у невољу поразом од Фулама, имајући у виду да у последњем колу иде у госте Тотенхему који још увек није обезбедио лигу Европе. Односно, није је обезбедио до јуче увече...

Елем, УЕФА је доделила на основу фер-плеј листе додатно место у лиги Европе Енглеској, Шведској и Норвешкој. Право на то место имају тимови који воде на тзв. ферп-плеј табели односно који су добили најмање жутих и црвених картона. У Енглеској на тој табели води управо Тотенхем(бар по информацијама које ја имам) тако да му је место у ЛЕ обезбеђено без обзира да ли ће бити пети или шести. Самим тим и Бирмингем Ситију ће можда бити лакше против Тотенхема који неће морати да запиње.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back