jamal99
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
8:2
Prekidam da gledam. Bar ce mi Jang doneti dosta poena u Fantasy Premier league...
lol
Ja u fantaziju imam u napadu Dzeka, Aguera i Runija. Klasicno gazenje... xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8:2
Prekidam da gledam. Bar ce mi Jang doneti dosta poena u Fantasy Premier league...
lol

Ja u fantaziju imam u napadu Dzeka, Aguera i Runija. Klasicno gazenje... xD

Auuuuu...Ako ne bude mrtvih,mec ko da nije bio...Ne mogu da verujem da ovi pajseri sa Sport Klub-a nece ni na jednom kanalu prenositi Millwall - West Ham, vec smarachku tekmu Nottingham Forest - Derby.. auuuuuuuuuuuuuu kakva blamaza

...4:1...milner ne proslavlja gol...dobar mechDanasnji derbi...Derbi izmedju dva Manchestera nikada nije privlacio ovoliko paznje. Po prvi put u istoriji, snage dva tima su izjednacene, a u slucaju da City pobijedi, pobijecice ekipi Sir Alexa pet bodova na tabeli.
http://2.***************/-gzH00QSTrgE/TVdCozKFPxI/AAAAAAAAATU/2BuLEC3K-Z0/s1600/epl.2011.manchester.united.vs.manchester.city.720p.hdtv.x264-fairplay.mkv_snapshot_00.00.10_%255B2011.02.13_01.43.04%255D.jpg
Manchester United: De Gea; Smalling, Ferdinand, Evans, Evra; Nani, Anderson, Fletcher, Young; Rooney, Welbeck. Subs: Lindegaard, Fabio, Jones, Park, Valencia, Berbatov, Chicharito.
Trener:Sir Alex Ferguson
Manchester City:Hart; Richards, Kompany, Lescott, Clichy; Barry, Y. Toure; Milner, Silva, Balotelli; Aguero. Subs: Pantilimon, Zabaleta, K. Toure, Kolarov, De Jong, Nasri, Dzeko.
Trener:Roberto Mancini
Chris Smalling i Phil Jones, mladji u redovima Uniteda, rekli su da je ovo najveci derbi sezone.Ferguson je jos ranije izjavio, da je najljuci rival Manchester Uniteda- Liverpool. Mancini je kritikovan zbog svog defanzivnog pristupa fudbalu, ali ni u ovoj utakmici nece promijeniti filozofiju- njemu bi bilo sasvim OK da se utakmica zavrsi sa 0:0. cITY ce morati da upotrebi sve u svojoj mogucnosti da obuzda Wayne Rooneya, jer bez njega "crveni " nisu isti tim.
Osim naravno, odlucujucih bodova za vrh tabele, u pitanju je sledece : da li ce Manchester City, tim sa najboljom ekipom ove sezone, ikada biti veliki kao Manchester United?
Vrijeme : 14:30
Stadion : Old Trafford
Otkad zene prate fudbal, pa jos ovoliko!?
Inace debakl nevidjeni, od 80-og minuta kako krenu ka golu Junajteda tako ga i daju