LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja igram u maloj ligi koju sam oformio sa bracom i njihovim/mojim ortacima. Ima nas 30-ak.

Inace, krenuo sam da igram od treceg kola, tako da zaostajem pozamasno.

Da sam stavio Dzeka u napad i jos kao kapitena, samo bih od njega dobio 40 bodova.

Inace, Jang je dao pravi Evro gol na utakmici protiv Arsenala. Ono je predivno.

EDIT:

Evo mog tima:

33tnqz5.png

Poslednja izmena:
_55511815_coloccini2_getty.jpg

U sledecu rundu engleskog Liga Kupa,od Premijerligaskih klubova prosli su :
Arsenal,Bolton,Manchester United,Newcastle,Stoke, Wolverhampton,Blackburn,Liverpool ,Chelsea,Manchester City i Everton.
ispali su
Aston Villa,Tottenham,Fulham i WBA.
Najzanimljivija utakmica desila se izmedju Newcastlea i Nothingam Foresta. Newcastle je prosao dalje nakon produzetaka, golom Fabia Coloccinia u 120. minutu za 4:3. Newcastle tako nastavlja s dobrom formom iz Lige, u Kup.
Ekipa Alana Pardewa u 30 utakmica,sto iz Lige,sto iz kupa, pobijedjena svega osam puta.
Newcastle je prosao u sledecu rundu kupa, a nalazi se na cetvrtom mjestu u Premijer Ligi.
Alan Pardew se pokazao kao pravi takticar, unijevsi devet izmijena u tim prije utakmice sa Nothingam Forestom.
"Kada vidite koje igrace imamo,kako se branimo i pobijedjujemo sa dva ili tri gola razlike, imamo sanse za pobijedu."izjavio je trener Newcastlea"A to je upravo ono sto zelimo da radimo-pobijedjumo."
U tih 120 minuta, vidjeno je sedam golova,mnostvo sjajnih poteza,dva gola Lovenkradsa i evrogol Dannya Simpsona.
http://rutube.ru/tracks/4834729.html?v=0a51b4d5aaa493c37f5757e2c2267dbe
Uprkos odlascima Joey Bartona,Kevina NOlana i JOse Enriquea, Newcastle izgleda dosta dobro u novoj sezoni.

376,http%3A%2F%2Fa323.yahoofs.com%2Fymg%2Fearly_doors__8%2Fearly_doors-839407274-1316678484.jpg%3FymU9HsFD67PFcdFg

Manchester City je ocekivano dobio proslogodisnjeg premijerligasa Birmingema rezultatom 2:0. Golove su postigli Owen Hargreaves i Mario Balotelli. Hargreavesu je ovo prvi gol u Cityu i prvi gol nakon trogodisnje nocne more sa povredom.Pritom,sjajan gol.
Nakon sto je osvojio titulu u svojoj prvoj sezoni u Manchester Unitedu, Hargreaves je imao problema sa koljenima. Povreda se iskomplikovala i Hargreaves je ostao van terena citave tri godine.
"Tretirali su me kao zamorce, isprobavali razne injekcije na meni.Nikako nisam mogao da povratim formu i rekli su mi da mi je koljeno sada bukvalno kao od stakla."rekao je Hargreaves"Osjecao sam se izolovano i na kraju sam izbijegavao kontakt sa ljudima."
Manchester United je ovog ljeta odbio da produzi ugovor sa Hargreavesom.To ga je nagnalo da objavljuje klipove na internetu kako vjezba da bi dokazao potencijalnim kupcima da je i dalje u formi. Na kraju je potpisao za najveceg rivala Uniteda,City.
Uprkos svemu,Hargreaves nije ljut na svoj bivsi klub.
'" Svi ljudi u Unitedu su divni. Dodje period kada morate da donesete odluku i oni su je donijeli.Ja sam poceo novo poglavlje u zivotu. Ne znam da li su mi njihove injekcije pomogle, ali nisam ljut na njih."
Partija protiv Birminghema i gol u 57. minutu, toliko je impresionirala medije i strucnjake u Engleskoj, da je Roberto Mancini rekao da se ne bi cudio da Hargreaves dobije poziv za nacionalni tim Engleske.Hargreavs trk prije sutiranja lopte duze je trajao nego svo vrijeme koje je proveo na fudbalskom terenu u poslednjih 10 mjeseci.
http://soccer-portal.org/goal-of-the-day/7103-hargreaves-goal-birmingham.html

Luis-Su-rez-left-and-Stev-007.jpg

Kao i Hargreaves,Steven Gerrard je dozivio svoj povratak tokom Liga kupa. U 75. minutu utakmice protiv Brightona, Steven Gerrard se vratio na fudbalske terene nakon sest mjeseci pauze. Liverpool je pobijedio rezultatom 1:2.Golove za crvene postigli su jos jedan povratnik Craig Bellamy i uvijek pouzdani Dirk Kuyt. Kuyt je bio srecan zbog gola,ali najsrecniji zbog Stivijevog povratka.
"Gol je velika stvar,ali veca je stvar Stivenov povratak.Reakcije publike su sve rekle,svi su cekali na njegov dugo vremena."
Kuyt je pohvalio i strijelca prvog gola Craiga Bellamya, koji je igrao za Liverpool nekoliko sezona unazad,da bi se ove godine vratio u klub.
"Svaki igrac je vazan.Svi smo potrebni jedni drugima,a Craig je sjajan igrac."
http://football-talk.co.uk/40358/video-watch-highlights-steven-gerrards-comeback-brighton/

_55513112_55513108.jpg

Derbi Karling Kupa desio se izmedju Chelsea i Fulhama. Oba tima su igrali sa prakticno rezervnim sastavom. AVB je odlucio da ovogodisnje takmicenje iskoristi kao isprobavanje mladih snaga...tako je sansu ukazao Joshu McEchranu,Romelu Lukaku,Ryanu Bertrandu ,Daniel Sturridgeu i Oriol ROmeu.Alex je zaradio iskljucenje u drugom poluvremenu,a sudija je pokazao na bijelu tacku. Kasami je bio neprecizan.Chelsea je utakmicu zavrsio sa 10 igraca, ali ulaskom Lamparda i Terrya, uspio da odrzi rezultat 0-0 do kraja produzetaka. Lampard je promasio penal, ali ga je rezervni golman Ross Turnbull izvadio blamaze i odgovornosti. Turnbull je odbranio jednom u penal seriji, da bi u poslednjem izvodjenju, ljetosnje pojacanje Fulhama,Ruiz,pogodio precku.Chelsea je razbio maler sa penalima koji ga prati jos od Mourinhovih dana (valjda) i prosao dalje.

klipovi su ispod teksta...

Poslednja izmena:
_55571865_126297895.jpg

U sestom kolu, Manchester United je igrao bez Wayne Rooneya i po prvi put ove sezone ispustio bodove. Gostovanje nezgodnom domacinu Stoke-u, zavrsilo se rezultatom 1-1. United je vec u 4. minutu dosao do sanse, preko Chicharita,ali on se srusio u sesnaestercu. Apel za penal je odbijen,a Chicharito je povrijedjen izasao sa terena.Umijesto njega usao je zaboravljeni Michael Owen.To nije obeshrabrilo "crvene|". Nani se u 27 minutu lagano prosetao kroz odbranu i doveo svoj klub u vodjstvo, ali su se ucestali napadi ekipe Tonia Pulisa I forsiranje visokih lopti isplatili u 52. minutu ...ljetosnje pojacanje Stokea, Peter Crouch, udarcem glavom prekinuo Manchesterov 100 % ucinak ove sezone.
"Mnogo ljudi sumnja u De Geine sposobnosti,ali da danas nije on branio,pokupili bi smo sva tri boda." izjavio je Tony Pulis.

Arsenal-Bolton-Wanderers-Robin0-Van-Persie-Premier-League+cropped

Arsenal je pobijedom protiv desetkovanog Boltona pobijegao iz zone za ispadanje. Robin Van Persie sa svoja dva gola,proslavio je jubilej od 100 postignutih golova za Arsenal u karijeri. Konacan rezultat od 3:0 postavi je Alex Song.
Robin Van Persie tako je postao 17. igrac Arsenala koji je dao 100 golova za klub.
On se nada da je ova pobijeda obiljezila Arsenalov izlazak iz krize.
"Bilo je tesko za navijace i za nas,ali sada mozemo da nastavimo dalje.Mogao sam da vidim osmijehe na njihovim licima koje govore "ovo zelimo"."
Wenger se slozio sa Van Persiem i rekao kako se nada da ce ostati u klubu.
" Bili smo pod pritiskom i odlucili da pozitivno reagujemo na njega. Van Persie se odlicno snasao u kapitenskoj ulozi .Nadam se, da kucnem u drvo, da ce igrati za nas u svakoj utakmici ove sezone ."

Chelsea+v+Swansea+City+Premier+League+c0uNpTmW5tal.jpg

Chelsea je sa deset igraca pobijedio Swansea 4-1. I ovu utakmicu obiljezila je igra Fernanda Torresa.Torres je pokazao znake izlaska iz krize, kada je na briljantnu asistenciju Juana Mate dao gol, zatim asistirao Ramiresu za 2:0. Nekoliko minuta kasnije, uletio je sa obje noge igracu Swansea Mark Goweru i zaradio crveni karton.Ovo je Torresova prica jos od pocetka sezone- jedan korak naprijed,dva unazad. Villas Boas, medjutim, ne krivi Torresa za to sto je uradio, kao ni trener Swansea Brendan Rogers.
" Ne mislim da je njegova namjera bila maliciozna.Ponio ga je entuziazam."
Utakmica je bila napadackom karaktera,a Chelsea je sa deset igraca uspio da dominira. U 76. minutu , Ramires se po drugi put upisao u strijelce,povisivsi rezultat na 3:0 , da bi par minuta posle, Esli Kol nacinio nesmotren faul, i Cech primio gol iz prekida. Didier Drogba je odigrao svoju prvu utakmicu posle teske povrede glave i postigao prvi gol od Aprila 2011,u 90 minutu . Chelsea tako chuchi iza lidera tabele, oba Manchestera.

Manchester-City-v-Everton-007.jpg

City je rutinski zavrsio posao sa Evertonom i izjednacio se na tabeli sa Manchester Unitedom.Bivsi igrac Partizana,Stefan Savic odigrao je poslednjih deset minuta za City. Liverpool se mucio protiv Wolvesa, ali ipak sacuvao rezultat od 2:1.Luis Suarez dao je vjest gol ustalivsi svoju poziciju najbitnijeg igraca Liverpoola u ovoj sezoni. Newcastle je ostao neporazen ,Demba Ba postigao je hettrik(3:1).Totteham je pobijedio Wigan 1:2 golovima Garetha Balea i Rafael Van Der Varta.WBA i Fulham podijelili su bodove.

Danas u pet sati, odigrace se mech izmedju Aston Ville i QPR a sjutra ce igrati Norwich i Sunderland.

Poslednja izmena:
razmisljala sam da ukrasim ovu temu izvjestajima s derbija koju niko ne bi chitao, bila bi bas fensi,al prespavah...
Mancester Siti ima bolesnu ekipu, mene bi bilo sramota da gubim bodove sa ovakvim imenima...simpatican gol nesimpaticnog kretena...ovaj de jong je krshitelj al vrhunski igrac...jos sa menadzera 2007 :mrgreen: ...4:1...milner ne proslavlja gol...dobar mech

Poslednja izmena:
Danasnji derbi...Derbi izmedju dva Manchestera nikada nije privlacio ovoliko paznje. Po prvi put u istoriji, snage dva tima su izjednacene, a u slucaju da City pobijedi, pobijecice ekipi Sir Alexa pet bodova na tabeli.

http://2.***************/-gzH00QSTrgE/TVdCozKFPxI/AAAAAAAAATU/2BuLEC3K-Z0/s1600/epl.2011.manchester.united.vs.manchester.city.720p.hdtv.x264-fairplay.mkv_snapshot_00.00.10_%255B2011.02.13_01.43.04%255D.jpg

Manchester United: De Gea; Smalling, Ferdinand, Evans, Evra; Nani, Anderson, Fletcher, Young; Rooney, Welbeck. Subs: Lindegaard, Fabio, Jones, Park, Valencia, Berbatov, Chicharito.
Trener:Sir Alex Ferguson

Manchester City:Hart; Richards, Kompany, Lescott, Clichy; Barry, Y. Toure; Milner, Silva, Balotelli; Aguero. Subs: Pantilimon, Zabaleta, K. Toure, Kolarov, De Jong, Nasri, Dzeko.
Trener:Roberto Mancini

Chris Smalling i Phil Jones, mladji u redovima Uniteda, rekli su da je ovo najveci derbi sezone.Ferguson je jos ranije izjavio, da je najljuci rival Manchester Uniteda- Liverpool. Mancini je kritikovan zbog svog defanzivnog pristupa fudbalu, ali ni u ovoj utakmici nece promijeniti filozofiju- njemu bi bilo sasvim OK da se utakmica zavrsi sa 0:0. cITY ce morati da upotrebi sve u svojoj mogucnosti da obuzda Wayne Rooneya, jer bez njega "crveni " nisu isti tim.
Osim naravno, odlucujucih bodova za vrh tabele, u pitanju je sledece : da li ce Manchester City, tim sa najboljom ekipom ove sezone, ikada biti veliki kao Manchester United?

Vrijeme : 14:30
Stadion : Old Trafford

Poslednja izmena:
Danasnji derbi...Derbi izmedju dva Manchestera nikada nije privlacio ovoliko paznje. Po prvi put u istoriji, snage dva tima su izjednacene, a u slucaju da City pobijedi, pobijecice ekipi Sir Alexa pet bodova na tabeli.

http://2.***************/-gzH00QSTrgE/TVdCozKFPxI/AAAAAAAAATU/2BuLEC3K-Z0/s1600/epl.2011.manchester.united.vs.manchester.city.720p.hdtv.x264-fairplay.mkv_snapshot_00.00.10_%255B2011.02.13_01.43.04%255D.jpg

Manchester United: De Gea; Smalling, Ferdinand, Evans, Evra; Nani, Anderson, Fletcher, Young; Rooney, Welbeck. Subs: Lindegaard, Fabio, Jones, Park, Valencia, Berbatov, Chicharito.
Trener:Sir Alex Ferguson

Manchester City:Hart; Richards, Kompany, Lescott, Clichy; Barry, Y. Toure; Milner, Silva, Balotelli; Aguero. Subs: Pantilimon, Zabaleta, K. Toure, Kolarov, De Jong, Nasri, Dzeko.
Trener:Roberto Mancini

Chris Smalling i Phil Jones, mladji u redovima Uniteda, rekli su da je ovo najveci derbi sezone.Ferguson je jos ranije izjavio, da je najljuci rival Manchester Uniteda- Liverpool. Mancini je kritikovan zbog svog defanzivnog pristupa fudbalu, ali ni u ovoj utakmici nece promijeniti filozofiju- njemu bi bilo sasvim OK da se utakmica zavrsi sa 0:0. cITY ce morati da upotrebi sve u svojoj mogucnosti da obuzda Wayne Rooneya, jer bez njega "crveni " nisu isti tim.
Osim naravno, odlucujucih bodova za vrh tabele, u pitanju je sledece : da li ce Manchester City, tim sa najboljom ekipom ove sezone, ikada biti veliki kao Manchester United?

Vrijeme : 14:30
Stadion : Old Trafford

Otkad zene prate fudbal, pa jos ovoliko !?

Inace debakl nevidjeni, od 80-og minuta kako krenu ka golu Junajteda tako ga i daju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back