LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bentu žele smrt preko Twittera

Novi član Aston Vile našao se na meti predsednika i menadžera Sanderlenda, ali i navijača kluba koji ga je prodao za 18 miliona funti.

Daren Bent (26) iznenada je prešao u Aston Vilu, posle samo jedne i po sezone provedene na Stadionu svetlosti.

S obzirom na to da je za to vreme bio najbolji strelac Sanderlenda, nije čudo što je pristalice "crnih mačaka" pogodio Bentov odlazak. Neki od njih ipak su preterali u iskazivanju mržnje prema dojučerašnjem idolu.

Na njegov Twitter nalog stiglo je nekoliko poruka, u kojima mu navijači žele smrt ili teške povrede: "Seti se šta smo sve učinili za tebe. Nadam se da ćeš umreti u mukama". "Izdajniče, idi i umri". "Nadam se da ćeš slomiti vrat".

Tamnoputi napadač izjavio je da neko vreme neće ići na Twitter, pošto očekuje da će dobijati još sličnih poruka.

Ipak, Bent je odgovorio na optužbe predsednika Sanderlenda Najala Kvina i menadžera Stiva Brusa, koji su ga optužili da je "vrbovan" mimo propisa i da je za ponudu Aston Vile znao mnogo ranije nego što je ona zvanično upućena.

To ga je psihološki uzdrmalo, pa je na treninzima i utakmicama prestao da pruža maksimum, tvrdi Kvin.

"Osamnaest meseci sam bio u sjajnim odnosima sa navijačima i svima u klubu, a onda su se svi okrenuli protiv mene. Razočaran sam stvarima koje slušam i čitam, ali sam u isto vreme fudbaler Aston Vile i ne mogu mnogo da brinem za mišljenje predsednika i menadžera mog bivšeg kluba. Ako nisu želeli da me prodaju - nisu morali", jasan je Bent.

U Sanderlend je stigao leta 2009. iz Totenhema, a pre toga je igrao za Čarlton i Ipsvič.

Mondo

Fala GRIZZLY....dok je Dzeko u Sitiju mi nemoramo da brinemo...za dva-tri kola i eto ih iza nas....

Treba iskoristiti priliku dok se privikava na ligu... Mada je po meni Siti jaci od Junajteda...
Samo prati kako Mancester Junajted silazi;)

@Tema
Bentu nije potrebno privikavanje...:D Na debiju je dao gol za pobjedu... Aston Vila sada izgleda obecavajuce kada ima Agbonlahora i Benta naprijed...i jos kad se vrati Heski bice to potpun napad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back