LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smak sveta ce biti kada Tottenham izgubi od Arsenala....
kada Liverpul udje u Ligi Sampiona...
kada Hodzson dobije trofej za najboljeg trenera u Premijer ligi...
kada Runi zatrese mrezu a da nije iz penala....
kada Lane sedne na klupu Liverpula...
kada se Vest Hem odvoji sa dna tabele...
kada Siti uzne titulu...
kada Bejl i Modric napuste Tottenham....
kada Celzi osvoji Ligu Sampiona...
kada Hari prestane da pije...
tako da...
opusteno.....
Srecna vam nova 2011. Sve najjbolje vam zelim :zskace:
:vatromet: :vatromet:

Ja pratim kad kod mogu :D 99% cu i danas biti zakovan za TV :)

:ok::pivce:

sta ce biti protiv Fulama? jel igraju svi?

Jeboteee KOMRI...car si stvarno...ti be umesto da pratis fudbal zevzecis se sa zenama.. z:mrgreen:
Kabul i Defo su suspendovani...oba igraca su dobila crveni....Defo protiv Vile a Kabul protiv Njukasla...Ostali su iz tabora Tottenhama svi spremni sem Kranjcara,Kinga,Hadlstona,dos Santosa,O'Hare i Vudgejta koji jos nije spreman jer se tek oporavio posle sezonu ipo pauze....
Sto se tice Fulama....valjda znas se Senderos povredio pred sam start sezone i ova sezona je za njega zavrsena...Bobi Zamora i Musa Dembele su takodje van stroja.... Gledaj brate malo vise fudbal...da te podsetim da su muskarci koji nepiju i negledaju fudbal PICKICE... z:lol: pa ti vidi sta ces...

ma brate, okacio sam kopacke o klin, vise ne sudim jer su mi se zgadili neki ljudi u nasem fudbalu, ako je ovako na nizim ligama,kakav je kriminal tamo gore ne smem ni pomislit...
znam ja za povrdjene i kartone, nego znam da igraju opet u utorak pa me interesuje hoce li se neko odmarati jer u nedelju je opet FA kup! tradicija, ovo-ono igrace najjaci tim sigurno, zato ce verovatno da se kombinuje danas i u utorak..

Lenon,Modric,Bejli,Pavljucenko,Krauc a ostali mogu i sedet na klupi.....

ma brate, okacio sam kopacke o klin, vise ne sudim jer su mi se zgadili neki ljudi u nasem fudbalu, ako je ovako na nizim ligama,kakav je kriminal tamo gore ne smem ni pomislit...
znam ja za povrdjene i kartone, nego znam da igraju opet u utorak pa me interesuje hoce li se neko odmarati jer u nedelju je opet FA kup! tradicija, ovo-ono igrace najjaci tim sigurno, zato ce verovatno da se kombinuje danas i u utorak..

Lenon,Modric,Bejli,Pavljucenko,Krauc a ostali mogu i sedet na klupi.....

Sada ce se forsirati prvi tim....a za FA kup ce se mesati...protiv Caltona i kuurci mozze i drugi tim.....
tim za danas:
Gomez-Haton, Dovson, Basong, Ekoto-Lenon, Modric, Dzenas, Bejl ,Van der Vart-Pavlicenko z:dm4:

Ne zna se koja je gora utakmica bila veceras.

Mancester Junajted igra najlosiju sezonu i opet su prvi, sto samo govori koliko su ostali losi. Danas su igrali taman toliko da daju gol vise, a anti-fudbal Stouk im je dosta pomogao u tome.

Blekpul i Birmingem sam nesto slabo pratio, ali oba tima su mi izgledala bezidejno samo salju neke dubinske lopte napred nadajuci se da ce nekog pogoditi u glavu ili ce biti neki srecan odbitak (kao kod drugog gola Birmingema npr.). Cudi me samo da nije Zigic nije igrao posto je on savrsen za takav stil igre.

Fulam i WBA nisam gledao posto nije bilo prenosa na SK-u tako da to ne mogu da komentarisem, po rezultatu deluje kao najbolja utakmica ali rezultat zna da vara...

Krajnji zakljucak:

Veceras je anti-fudbal bio pobednik :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back