eeee, daj reci nam još nešto što bi nam pomoglo, kad si se upravo vratila.....npr. cene renta car-a, da li je NEOPHODNA MEDJUNARODNA DOZVOLA pošto se mi dvoumimo da li da je uzmemo., kakvi su putevi, jel istina da ima dosta nepreglednih ulica i sa lakat krivinama iza kojih ne znas sta te ceka.....pošto mi planiramo da iznajmimo kola i na koliko je dana dovoljno a da se ne smoris i da pritom sve bizno obidjes... koje plaže preporucujes...
_Kakve su cene pića uveče i koje mesto za izlazak u Nidriju preporucujes s obzirom da si se upravo vratila... hvala unapred!!!! iscekujem makar odgovore na ova pitanja sto pre posto krecemo u cetvrtvak ..
pozz
Hvala puno na pozdravu!!!
Ne znam koje su cene rent a car, jer smo imali svoj auto!!! Cula sam za agenciju A1 da je najpovoljnija i da dobijas full osiguranje. Cena zavisi od broja dana, na koji iznajmljujes auto! u AVIS-u su cene bile uaaaaau, t.j 35 EUR/danu za najjeftiniji auto.
Sto se puteva tice, ja nemam nikakve primedbe, niti zamerke! Bez zurbe i nema nikakvih problema. Mi smo se cak peli i na vrh Sv. Ilije i isli do napustene NATO baze, uspon, krivine, a pogled nesvakidasnji. OPUSTITE SE I UZIVAJTE!!!
Hmmm, na koliko dana iznajmiti auto????? Ne znam sta vam kazem! Mi smo 10 dana uzivali vozeci se po Lefkadi!!! Svaki novi dan je sa sobom nosio nesto novo! Ima toliko toga za videti, da se necete smoriti, verujte mi, ni da iznajmite auto na 10 dana, ukoliko ste u mogucnosti naravno. Cene benzina se krecu od 1,45-1,60EUR/l.
PLAZE: Moj favorit EGREMNI :-))) Verujte mi da vam 350 stepenika nece biti nikakav problem, ukoliko ste bar upola avanturista kao ja. Mene je osvojila na prvi pogled! Ogromna je, nema guzve, PREDIVNA JE, a voda nestvarno plava!!! Moj drugi favorit je MILOS!!! Takodje velika plaza, prelepa, na kojoj nema guzve! PORTO KATSIKI me nije odusevila u toj meri kao EGREMNI i MILOS! Velika je guzva na njoj, a to mi nikako ne prija. KATIZMA je takodje jako lepa plaza. Ma sve plaza na zapadnoj obali su BOZANSTVENE!
Na jugu AGIOFILI - moj treci favorit!!! PRELEPA JE!!! Pomenucu jos jednu plazu na jugu, a to je AMOUSO, sljunkovita, ali jako lepa, mirna, cista, nije bilo guzve, a suncobrani i lezaljke su besplatni!!!
SRDACAN POZDRAV, LEP PROVOD I SRECAN PUT!!! UZIVAJTE!!!