LEČIĆ PROŠAO POLIGRAF! Ovo pitanje je bilo ključno!

Kao što rekoh nameštena afera antirežimskoj ličnosti od velikog javnog ugleda. Msm dokle je došlo da su Vladu Giorgijevu otkazali koncet zakazan jer nije glasao za Vučića.

Ovi su jako sitni i prljavi najstrašnije što je pod njima postalo vidljivo koliko toga ima medju nama samo je bitno na koju stranu vetar duva.....
MUKAMI.....

FB_IMG_1616800987779.jpg

Pa neka i ona ide na poligraf... kad se svi hvataju za poligraf.. neka idu svi...
Meni samo jedna stvar nije jasna tu, kako je ona onako smirena bila u onom snimku audio koji je pusten.. smiren ton...
Da ne pričam o tome zašto je uopšte razgovor sa bilo kim sniman? Da li sbima sve razgovore? Čisto sumnjam...
Naravno, moram da naglasim da sam prilično uzdrzana od misljenja da je bilo ko od njih dvoje "kriv" ili "nevin", prosto mi je ona čudno zvučala...
I iskreno mislim da kada bi svaka žena koju je spopao muskarac a ona ga odbila (i u tome uspela), to prijavila istog trenutka policiji.. 100% bi policija imala poziva kao hitna pomoć za vreme pandemije... pa trecina muske populacije bi imala prijavu za "nedolično" ponašanje ili za pokušaj silovanja... a verovatno i muskarci imaju situacije slične, mozda u manjem broju, ali zvonilo bi to na sve strane...
Ne bih da osuđujem ni jednog ni drugog, neka se time bave oni kojima je to posao, samo njih dvoje znaju pravu istinu.
Mnogo toga mi se ne dopada oko cele te situacije, meni su tu sumnjivi nešto oboje...

Ima tu svega i izmisljenih stvari,a i onih koji se izvuku,zbog nedovoljno dokaza.Moje misljenje je da bilo ko uradi tak nesto odgovara i to zestoko,a ako neko laze da se dobro kazni.
Ja ne mogu da zamislim kakav neko mozak ima da bi smislio takvu laž... a ako je laž... razmisljam kakva kazna bi bila adekvatna za takvu laž..

Isto kao za pocinioca,samo bi mozda trebalosmanjiti uslove da ne budu bas zatvoski,vec nesto kao drustveno koristan rad.
Ma kakav drustveno korisni rad... ja bih takvu osobu zaista osudila na istu kaznu koju je ona pokušala drugome da napakuje.. pa da nikome drugom ne padne na pamet da to radi bilo kome.

Saznaćemo epilog... Ja jedino nisam čula da li neko ko pati od post traumatskog stresa može uopšte da ide na poligraf da se testira. Ja bih svakoga na poligraf stavila, ako kažu i tvrde da poligraf ne može da se prevari. Kapiram da su oboje glumci... pa ako polaze svi od toga da je on kao glumac mogao da prevari poligraf, kako onda ona nije mogla psihologe da prevari? I ona je glumica. Eto teme za razmišljanje...

Ma kakav drustveno korisni rad... ja bih takvu osobu zaista osudila na istu kaznu koju je ona pokušala drugome da napakuje.. pa da nikome drugom ne padne na pamet da to radi bilo kome.

Saznaćemo epilog... Ja jedino nisam čula da li neko ko pati od post traumatskog stresa može uopšte da ide na poligraf da se testira. Ja bih svakoga na poligraf stavila, ako kažu i tvrde da poligraf ne može da se prevari. Kapiram da su oboje glumci... pa ako polaze svi od toga da je on kao glumac mogao da prevari poligraf, kako onda ona nije mogla psihologe da prevari? I ona je glumica. Eto teme za razmišljanje...
Ma ne treba da lezi u zatvoru i uziva vec i da doprinese nesto.Ko zna sta ce biti videcemo epilog.

Pa rade oni nešto tamo, nije baš da uživaju. Mislim, potpuno se slažem da treba da doprinose, ali za to bi morali novu temu da otvorimo.
Zavisi od zatvora.Veci kriminalci idu na razne kurseve i imaju radionice i proizvode razne stvari koje se prodaju po radnjama.Neki zatvori imaju i ekonomije,a ja bih bas tu svrstao ove politicke i lazove.Da zarade sebi za hranu.

Nista cudno sto je prosao poligraf jer u njegovom svetu ovo nije ni bilo silovanje nego cast sto je izabrao da ima seks sa njom, a sada sto ona bas nije prepoznala tu "cast" to nije njegov problem. U sustini lik je sociopata, a razlog zasto se oglasila je taj sto je pozivao devojcice i devojke da iz mikine skole dodju u njegovu skolu da ih sada malo on "casti".

Back