NEĆETE VEROVATI KOLIKO PUTA JE GOCA TRŽAN IMALA ODNOSE U JEDNOM DANU: Brojka je šokantna, Amidžiću nije bilo dobro kad je čuo

Izgleda da je u pitanju šta se računa u jedan odnos. Po meni ako se ne svrši, onda nije završeno. :) Imao si seks, ali džaba.

Ma gde džaba. U takvom događaju koja ona opisuje, to je extra... Ljudi se sexaju, svaki put su još više naloženi, malo odmora pa ponovo, dan, noć, par puta završnica ili jedna na kraju, kako džaba? 😀 Pa to je extra, ok, neka to bude 1 sex u svih 24h kako hoćeš da nazoveš.
Sve u svemu, uživanje koje traje dugo. 😊

Uuu jda vi znate kakvo je piche bila Goca, jedno vreme....mislim u smislu donji trap, bas da je overavas sa gushtom....
Imam negde sliku , samo na arhivskim diskovima....ko zna gde je to....to kad zivis u Srbiji pa svi lopovi, pa ti ni arhiva ne moze da opstane...

Ali bas je bila slatkcia, pre bunde, cisto da bude oznacen i period...jedno dve godine pre bundice...
Za 6 puta dnevno , to uopste ne sumnjam, a za 12 , iskreno ne sumnjam ni u to...bas je bila peach sto kazu ameri...
breskvica...

Back